romachac Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Dnešní zkouška na letišti. Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 54ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Nene, to jsou tyhle https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-m7941a1a0ru-0003/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna @romachac- Pekny,taky bych je zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romachac Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 12 hodinami, Pivas napsal: @romachac- Pekny,taky bych je zkusil. Na ruce sedi hezky a jejich mala tlouska je strasne prijemny bonus. Uz je mam na svym bucket listu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) před 19 hodinami, paolous napsal: Nene, to jsou tyhle https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-m7941a1a0ru-0003/ Díky, tak ta fotka hrozně klame, takže ty nové 41ky, rozměr jako mám u svých 2019 BB černých, ty moje vypadají 2x vetší. Upraveno 16. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Jsou super, panacek na fotce ma asi vetsi ruku... Jen nevim jestli bych dal tu barvu burgundy, myslim ze predstavi v budoucnu i nejakou jinou. Jinak Metas, tah a spona super, jubilee krasny, pro mne idealka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Tak som to s tou šnúrkou skúsil aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, paolous napsal: Jsou super, panacek na fotce ma asi vetsi ruku... Jen nevim jestli bych dal tu barvu burgundy, myslim ze predstavi v budoucnu i nejakou jinou. Jinak Metas, tah a spona super, jubilee krasny, pro mne idealka Já doufám, že letos přijdou s jinými barvami (černá/modrá určitě)...tím pádem bych asi očekával ukončení výroby té předchozí řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Furt mi to vrtá v hlavě a tím, že mám jenom Pelagosy, tak bych je chtěl nějak potunit, co myslíte, je to fakt blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Mně to k těm toolum nesedí a podíval bych se spíš na nato/hadr ala MN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 6 minutami, ragu napsal: Mně to k těm toolum nesedí a podíval bych se spíš na nato/hadr ala MN. Souhlas a možná nějaká guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Gumy mám 3, modrý origo a Crafter blue a oranžovou Barton, asi se teda podívam na nějakej hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Jedna pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Taky GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Taky GMT... Super fotka Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Začíná období PELAGOSů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se