bacil.357 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Tak ještě jednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Drobečci na hadře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna @Kostra bomba! Já dnes na výšlapu, skvělé počasí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna @shewcza paradna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna @junior300 díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna [mention=12491]Kostra[/mention] bomba! Já dnes na výšlapu, skvělé počasí!Díky:-) Ty tvoje jsou taky peckaDnes malá prochazka na kopec nad městem, nesli jsme srnkám kaštany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Na sever Vávro, na sever ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna BB58, moje prvni 39 hodinky (do te doby vzdy 41 nebo 43) a strasne me prekvapilo, jak skvele sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna BB58, moje prvni 39 hodinky (do te doby vzdy 41 nebo 43) a strasne me prekvapilo, jak skvele sedi.Ty jo, podle fotky bych řekl, že 41 i 43 už ti musí čouhat z ruky jak dekl od popelnice a poslal tě rovnou ještě níž pro BB54;-) Každopádně gratulka k novému kousku a ať dělá radost;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Před hodinou, Kostra napsal: Ty jo, podle fotky bych řekl, že 41 i 43 už ti musí čouhat z ruky jak dekl od popelnice a poslal tě rovnou ještě níž pro BB54;-) Každopádně gratulka k novému kousku a ať dělá radost;-) Díky, musím říct, že poslední dobu beru menší a menší hodinky. Teď mám v merku Santosy a rovnou koukám na střední a ne velké. Každopádně předtím jsem hodně nosil LHC 41 a přišly mi akorát, dokud jsem nekoupil ty BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Měl jsem i bílou variantu a nedokážu říct, která je hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna @botswan za mna tieto evil pandy jednoznacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Za mě též černá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Skuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Na výletě s M.N.21 a hindošem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Moje první Tudory...zatím jsem nadšený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se