paya01 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května GMT rocks! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 10 hodinami, Zmrzlinar napsal: Jak dlouho jsi čekal na dodání? Já objednával 7.5. a zatím nic. Než odpoví Johanes napíši svojí zkušenost. Objednáno 6.5. Platil jsem převodem večer. Dnes mail, že mi bude zítra zásilka doručena. Bral jsem 3 strapy, takže jsem to nechal poslat DHL Express. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 54 minutami, bacil.357 napsal: Než odpoví Johanes napíši svojí zkušenost. Objednáno 6.5. Platil jsem převodem večer. Dnes mail, že mi bude zítra zásilka doručena. Bral jsem 3 strapy, takže jsem to nechal poslat DHL Express. Chvíli po tom, co jsem si tu "postěžoval", mi taky přišel mail, že je vyexpedováno. Thank me later Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Tak dnes BB54 a BB58 na ruce a nevimFotky zkresluji.BB54 se mi zdaji male ale je na nich neco ... (sorry za kvalitu foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května @Zmrzlinarobjednával jsem 5.5. a přišel 21.5. standardně jenom v obálce. @bacil.357 díky za inspiraci,je fakt pohodlný. Na co se ale netěším, je budoucí utrácení za další,protože mám neblahé tušení,že už v tom lítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 36 minutami, Johanes napsal: @bacil.357 díky za inspiraci,je fakt pohodlný. Na co se ale netěším, je budoucí utrácení za další,protože mám neblahé tušení,že už v tom lítám Je to tak. Jednou zkusíš.... Já mám Erikou FXD tak nějak pokrytý. Teď jsem bral 20mm strapy pro Hanharty. Tak se brzy pochlubím v patřičném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 2 hodinami, gun4 napsal: Tak dnes BB54 a BB58 na ruce a nevimFotky zkresluji.BB54 se mi zdaji male ale je na nich neco ... (sorry za kvalitu foto) Za mně to jsou trochu jiný hodinky. BB54 víc naleštěný, BB58 víc tooly. Velikost je subjektivní, ale pokud máš pocit, že BB54 jsou malý, tak pokud je koupíš, tak nad tím budeš pořád přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května @gun4 na tvojí ruce vypadají líp 54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 11 hodinami, paya01 napsal: GMT rocks! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května A ráno v modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Modré titanové Pelagos 42. Jedny z nejpohodlnějších hodinek, které mám. Ta matná modrá je prostě nádherná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května So true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Dnes jsem zaštrachal v kabelce....Nasadil je na ruku...A seru na to, dokoupim Rubber B a nechám si je. Ještěže je nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Modré krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Včera přišel RubberB. Je to mega pohodlný. Díky nepohodlnému origo řemenu jsem dlouho váhal a bál se, jak bude sedět. S RB mi nevadí ani příliš zahrnutá překlápěčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikko Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června V 19. 4. 2024 v 16:39, Monolith napsal: Bomba fotka! Tyhle klasiky budu muset taky jednou vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se