cecil Odesláno sobota v 09:36 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:36 V 24. 12. 2024 v 11:23, Kupa54 napsal: Krásné Vánoce tudoři. Tyhle Glamoury jsem neměl možnost vidět na živo ale velikostně jsou asi jako bb41 že? Krásné jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno sobota v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:53 (upraveno) před 3 hodinami, cecil napsal: Velmi fotogenické, opravdu pěkné! Ta černá je top ale nedělá ty hodinky menší? Díky. Pořádně ty hodinky neumím vyfotit. Naživo jsou daleko hezčí. Hlavně se mi líbí kontrast lesklých hran oproti matnému zbytku pouzdra. A také ručičky jsou krásně kovově lesklé oproti matnému cifru. A v neposlední řadě vypouklé sklíčko dělá při pohledu zboku krásné světelné efekty. Velikostně jsem měl možnost je porovnat jen se srovnatelnými BB Monochrome. A ty mi přišly jakoby drobnější. Při pohledu na ciferník. Upraveno sobota v 12:54 uživatelem bacil.357 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno sobota v 12:58 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:58 před 1 minutou, bacil.357 napsal: Díky. Pořádně ty hodinky neumím vyfotit. Naživo jsou daleko hezčí. Hlavně se mi líbí kontrast lesklých hran oproti matnému zbytku pouzdra. A také ručičky jsou krásně kovově lesklé oproti matnému cifru. A v neposlední řadě vypouklé sklíčko dělá při pohledu zboku krásné světelné efekty. Velikostně jsem měl možnost je porovnat jen se srovnatelnými BB Monochrome. A ty mi přišly jakoby drobnější. Při pohledu na ciferník. Jsou fakt krásný. Mě z té řady BB připadnou steely v 41mm vizuálně nejvíce robustní. Asi to je absencí barevné lunety a tím puristickým pojetím. Prostě na 41mm, je to kus železa. Ale táhne mě to k 42 nebo 43 v bronzu. Uvidíme třeba je pustím a nakoupím, nebo se někdo najde ke směně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno sobota v 13:07 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:07 před 3 hodinami, cecil napsal: Tyhle Glamoury jsem neměl možnost vidět na živo ale velikostně jsou asi jako bb41 že? Krásné jsou. Jsou to překvapivě 40mm, ale jak nemají lunetu a jsou se stříbrným cifrem, vypadají větší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno sobota v 13:09 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:09 (upraveno) před 18 minutami, cecil napsal: Jsou fakt krásný. Mě z té řady BB připadnou steely v 41mm vizuálně nejvíce robustní. Asi to je absencí barevné lunety a tím puristickým pojetím. Prostě na 41mm, je to kus železa. Ale táhne mě to k 42 nebo 43 v bronzu. Uvidíme třeba je pustím a nakoupím, nebo se někdo najde ke směně. Měl jsem na mysli Monochrome, ty s METAS. Steely jsou kus železa. Keramiky mají nižší pouzdro oproti ostatním BB41. Nové Burgundy a Monochrome jsou samozřejmě ještě nižší. Upraveno sobota v 13:16 uživatelem bacil.357 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno včera v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:35 Steely jsou fakt tool.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se