Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, cecil napsal:

Velmi fotogenické, opravdu pěkné! Ta černá je top ale nedělá ty hodinky menší? 

Díky. Pořádně ty hodinky neumím vyfotit. Naživo jsou daleko hezčí. Hlavně se mi líbí kontrast lesklých hran oproti matnému zbytku pouzdra. A také ručičky jsou krásně kovově lesklé oproti matnému cifru. A v neposlední řadě vypouklé sklíčko dělá při pohledu zboku krásné světelné efekty.

Velikostně jsem měl možnost je porovnat jen se srovnatelnými BB Monochrome. A ty mi přišly jakoby drobnější. Při pohledu na ciferník.

20250104_134416.jpg

Upraveno uživatelem bacil.357
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, bacil.357 napsal:

Díky. Pořádně ty hodinky neumím vyfotit. Naživo jsou daleko hezčí. Hlavně se mi líbí kontrast lesklých hran oproti matnému zbytku pouzdra. A také ručičky jsou krásně kovově lesklé oproti matnému cifru. A v neposlední řadě vypouklé sklíčko dělá při pohledu zboku krásné světelné efekty.

Velikostně jsem měl možnost je porovnat jen se srovnatelnými BB Monochrome. A ty mi přišly jakoby drobnější. Při pohledu na ciferník.

20250104_134416.jpg

Jsou fakt krásný. Mě z té řady BB připadnou steely v 41mm vizuálně nejvíce robustní. Asi to je absencí barevné lunety a tím puristickým pojetím. Prostě na 41mm, je to kus železa. Ale táhne mě to k 42 nebo 43 v bronzu. Uvidíme třeba je pustím a nakoupím, nebo se někdo najde ke směně.🙂

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, cecil napsal:

Jsou fakt krásný. Mě z té řady BB připadnou steely v 41mm vizuálně nejvíce robustní. Asi to je absencí barevné lunety a tím puristickým pojetím. Prostě na 41mm, je to kus železa. Ale táhne mě to k 42 nebo 43 v bronzu. Uvidíme třeba je pustím a nakoupím, nebo se někdo najde ke směně.🙂

Měl jsem na mysli Monochrome, ty s METAS. Steely jsou kus železa. Keramiky mají nižší pouzdro oproti ostatním BB41. Nové Burgundy a Monochrome jsou samozřejmě ještě nižší.

20250104_141313.jpg

Upraveno uživatelem bacil.357
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...