Moty Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Nemaj chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tož Kuncák byl na návštěvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 JoyStick - jsou super, koupil jsi je na fóru, nebo nakonec na chrono24??Nakonec posledni kus od AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nakonec posledni kus od AD Tak jsi je konečně sehnal, gratuluju ( už se těším, až je zkouknu naživo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Feltharg- na té druhé fotce jim to neskutečně sluší, to jsem ani netušil. Ale tohle je u mě vždycky- něco prodám, dotyčnej ty hodinky vyfotí a mě se začnou neskutečně líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tak jsi je konečně sehnal, gratuluju ( už se těším, až je zkouknu naživo ).Dlouho sme nikde nebyli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 No taky jsem jim dal skoro hodinovou kůru . Takže na druhy fotce jsou nablejskany a myslím ze ten řemen je dobrej match. Feltharg- na té druhé fotce jim to neskutečně sluší, to jsem ani netušil. Ale tohle je u mě vždycky- něco prodám, dotyčnej ty hodinky vyfotí a mě se začnou neskutečně líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Budu teď monotematickej, holt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 fotka starší, teď už jen čekají v krabičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 V servisu Toyota to GMT celkem ladí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 uz jsem uplne zapomnel, jak je ta guma dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tohle vlákno v poslední době přesně odpovídá informacím od Bechyneho - 90 procent tudor prodejů a dotazu je na pepsiny. A myslím ze zaslouženě jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tak ja uz je budu mit skoro rok, hned po baselu sem je objednal a nelituju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Severky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Taky vlajky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Skoro pořád BB58, tak to jednou pro změnu šoupnu sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Ahoj, trochu nezvyklý dotaz... Nění zde někdo z Moravy, ideál Olomouc?? Nebo okolí.. Kdo má BB, BB58 a zašel by na kafe, pivo, pokec. Tudor je snem a třeba jednou se vyplní. Rád bych poplkal, mrkl a zkusil tyto hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Holky Tudorky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Po Yachtach asi najpohodlnejsie hodinky ake som mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se