Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 236
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hodinky sundávám jen když se jdu ohánět sekerkou. Jinak při běžných činnostech by jim nemělo snad nic vadit. Ne ? Si myslím. Teda.

Odesláno

Střelba /když máme hodinky na ruce z které střílíme/,sbíječka, skákací žaba /hutnění zeminy/,někdo říkal,že utřepal ručky u strunové sekačky,tenis,golf to jsou ty činnosti u kterých může dojít k poškození  /také horské kola ,jízda na schodech,kostkách zkrátka cross/.

Odesláno

Na sport používám Suunta,quartzky na běžnou pracovní činnost a na pivo  :crying_anim02: ,automaty dle potřeby,práce,kultura...když je v plánu nějaká otřesová akce  :devil: tak je neberu

Odesláno (upraveno)

je to jak píše jarun  :) :)

jinak nosím automaty taky bez omezení, někdy s nimi i spím

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Na golf někdo vymyslel promenlivou geometrii rotoru ne? Jako že když jde člověk na golf nebo dělá některé tyto aktivity hmotnost se přesune blíže k ose aby se hodinky nepretahovaly a rotor nevyvijel takovou zátěž při otresech... Tak teď děkuju za znehodnoceni snahy o produktivitu, jdu to najít :-D

Odesláno (upraveno)

Někdo by měl vymyslet natahování hodinek tepelnou energií. Já mám většinou s automaty problém (nenatáhnout se na více jak 12-16 hodin) a obdivuju lidi, co si nasadí hodinky, celou dobu se jim točí rotor a za půl hodiny mají nataženo na dva dny.

P.S. Dodám, že hodinky by měly vydržet otřesy 10 Richterovy stupnice :)

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Někdo by měl vymyslet natahování hodinek tepelnou energií. Já mám většinou s automaty problém (nenatáhnout se na více jak 12-16 hodin) a obdivuju lidi, co si nasadí hodinky, celou dobu se jim točí rotor a za půl hodiny mají nataženo na dva dny.

P.S. Dodám, že hodinky by měly vydržet otřesy 10 Richterovy stupnice :)

Seiko Thermic? 

Odesláno

Hele, tak v pátek jsem měl klavírní koncert (cca 2 hodiny) a hodinky obdržely +25 sekund (jindy je to +-5 sekund denně, Longines HC). Tak asi jim to tak moc nesvědčí. A nebo blbě měřím. Zkusím to ještě jednou.

Odesláno

Někdy v lednu jsem přijel večer z práce, vzal metlu a šel si zamést nájezd ke garáži. Protože se do metly ten sníh chytá, tak jsem to občas oklepal o plot. Ráno vezmu hodinky a ony zastavené před osmou hodinou minulý večer, to jsem zametal sníh. Teď v pátek se mně moje IWC Ingenieur 3227 vrátily ze servisu od Dušáka po oravě a servisu strojku. Zametení sněhu mě tak přišlo na 17.800,-. Se fakt vyplatí to sundat!!!

Odesláno

Koukám jako blázen :eek:

To se mi zrovna nechce věřit, že by to mohlo být od toho zametání sněhu a občasného oklepání koštěte :unsure:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...