Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se střílení týče - nijak to nepřeháním, ale měsíčně stovka 9mm Luger a stovka 7,65 Browning, v poklidu do terče, žádná taktická střelba a hodinky nesundávám. Nezpozoroval jsem žádný vliv na jejich chod. Možná střelba většími kalibry, popřípadě střelba dlouhými zbraněmi, ale pistole myslím moc riziko pro hodinky nejsou. To už si myslím, že jim hrozí víc náraz o futra při cestě z kanceláře... Kolo to samé, nesundávám a chod nezměněn. Ale nejezdím cyklokros, spíše piánko turisticky a bojím se spíše pádu, než otřesů...

Mám to naopak střílím na levou ruku takže dlouhá bez problému na krátkou/ 38 sp a 9 luger/ raději sundávám :rifle:

• Po roku...
  • Odpovědi 236
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vytáhnu z hrobu tohle téma, ať nezakládám nové - chodíte někdo s hodinkama s trekingovými holemi? Podle mě musejí dostat hrozně zabrat, ale taky to možná jenom zbytečně řeším... :)

Odesláno

:D jak to myslíš? Při rychlé chůzi tu zem jako zrovna nehladíš... :) a ony ještě navíc docela vibrují. Jako řekl bych, že střelba, která se tady řešila, bude asi větší nářez, ale tady těch nárazů bude násobně víc a jak říkám, ještě jsou tam ty vibrace od té hole, když ji dáš na zem. Jako jak říkám, možná řeším pi*ovinu, ale myslím, že to není tak úplně mimo myšlenka, že by jim to mohlo vadit...

Odesláno

Jestli jim to vadí, nevím. Ale s jistotou můžu říct, že na takovouhle disciplínu bych si vzal radši Géčka.

Odesláno

Tajně jsem doufal, že mi tady několik lidí napíše, že to tak dávno dělá a bez problému, ale tak trochu jsem tušil, že se to asi nestane :) a zkoušet se mi to samotnému moc nechce... :)

Odesláno

Nevím, jak hole, ale já dost často zapomenu, že mám na ruce automaty a běžně s nimi sekám náš hrbolatý pozemek, kde fakt dostávají zabrat a nikdy se jim nic nestalo. Je to asi o štěstí a o tom, jak jsou k otřesům odolné, ale ty moje Seiko 5, co běžně tahám, nemají problém...

Odesláno

Myslím že většinu vibrací pohltí tělo nebo ruka ne? To by podle mne musely ty hodinky být připnutý na pevno k té holi. Takže pokud nejsi kostlivec nedělal bych si absolutně starosti.

Odesláno

Jsem bubenik, a automaty uplne v poho, V pocatku mi jich bylo trochu lito. ale pak jsem to prestal resit a za 8 let odehrali tak 250 kseftu a sposty hodin cviceni a jdou porad.

Odesláno (upraveno)

Hele ono se taky na to musí kouknout z pohledu vojáků.  Ano občas používají géčka, či přesněji díky ceně vždy,  ale většina speciálních týmů fasuje mechanické potápky.  Dva důvody,   elektronická válka a nezávislost na baterii.  Tělo je dost dobrý tlumič otřesů a když člověk vídí co s nimi dělají tak bych se nebál.   Já je na kolo nenosím jelikož je to nepohodlné a trochu nebezpečné.  Jinak je tahám všude.  Zatím ok.

corr.  na dlouhodobé speciální diverzní akce jsou mechaniky lepší.  Přeci jen servis 6 let vs. baterka. A ta slaná voda.

Nic není dokonalé.  Kup štajny,  nebudeš se o ně bát a sám uvidíš co to dokáže.

Upraveno uživatelem Marhi
Odesláno

Automaty taham i ma silnicni kolo s galuskama narvanyma na 10 baru a zvladaji to nekolik let bez potizi. Na krosku uz ale beru baterky. Pri chozeni s hulkama bych se nebal niceho.

Odesláno

Jsem bubenik, a automaty uplne v poho, V pocatku mi jich bylo trochu lito. ale pak jsem to prestal resit a za 8 let odehrali tak 250 kseftu a sposty hodin cviceni a jdou porad.

Já jsem přece bubeník,bubny jsou mé povolání,já jsem rytmu milovník.Já chci znát důvod ? /Jiří Š./

Odesláno

Uz cca 3 roky chodim co 14 dni strilet s obyc Seiko 5. Vetsinou dam tak 150 - 200 ran a nepozoruju zadnou zavadu ci zmenu presnosti. Cili trekingove hole bych neresil. Jako APcka bych si na strelbu nevzal, ale myslim, ze i kdyby, tak by se nic zasadniho nestalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...