raskiscz Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Chtěl bych se zeptat na názor velevážených chronomagů, zdali i tyto hodinky na hnědém koženém řemenu berete jako vhodné k obleku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Podle mě každý mechanicky hodinky jdou k obleku. Co nejde jsou digitalky a prisernosti Invicta atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Oblekovky to nejsou, ale to asi víš:-) Když Ti zalezou pod manžetu, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 jistě, třeba k neoprénovýmu (ale každý se především musí "cítit fajn" a nezáleží na tom, že má pilotky k plavkám a nebo naopak ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 já šel s PAM ke státnicím a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Při 2 metrech a 150 kilech, proč ne PAM jako oblekovky - tuplem když ten "hnědej koženej řemen" není ze svačinama promaštěné školní aktovky ale z origo krokouše? Jinak jsou to ale opravdu spíš kousky k "neformálnímu oblečení" a k vodě, něco jako libovolné rolády s otočnou lunetou. Že by si někdo nasadil 60mm Egiziano ke státnicím (zažil jsem pitomce nejen s barevnýma digitálkama, ale i s kšiltovkou) a nebo k jiné formální události je spíš smutná vizitka vkusu dotyčného, než něco nutně diskvalifikujícího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jasne, proc ne??.)Se hodi ke vsemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Se hodí ke všemu :-) hlavně se dá s tím mostem otevírat pivní láhve :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jsou to moje nejoblibenejsi oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Opravdu ne, mam jine oblekofky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Opravdu ano! Ale některé PAM mají profil nevhodný pod manžetu. Některé (jako např ty moje) jsou ideální ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 560 na hnědým kroko jsou jako oblekovky ideální:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Já bych je spíš hodil na černej kroko. A pak bych je tahal všude. Teda skoro. A pak bych je hodil na gumu a ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No...oblekovky to určitě nejsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Mít dotyčný profil Buda Spencera a přiměřeně hamatné tlapy (něco jako můj kolega - 195 cm, 195 kilo - moje 320ky na něm byly jak 36mm rolády na mě), pak něco jako tohle by na něm bylo k obleku naprosto akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Já nevím, protože oblek nemám. Ale jinak si to klidně dovedu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Čistokrevné "oblekovky" to zcela určitě nejsou, o tom asi není sporu. Již jsem je několikrát k obleku viděl a nijak nepatřičně to nepůsobilo. A to, jak na rukou našich spoluobčanů, tak i zahraničních návštěvníků. Takže k obleku, na denní nošení je to asi společensky akceptovatelné. Ale k "velké večerní" si je představit nedokážu, to by už působilo tak nějak buransky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Čistokrevné oblekovky neexistuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 tak 439 do obleku jistě patři. Průměr i výška přesně do rukávu i pro "standartního" majitele. Ty bych si nechal líbit. rádio míry obecně se mi líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Oblekovky jako víno :-)) Průměr 60 mm, řemen 26 mm vypadá spíš jako 20 mm a plexi je tlusté 5,8 mm - jako tenké quartzky :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se