Mechac Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Chtel bych juniorovi k druhym narozeninam poridit detske hodinky, ma k nim dobry vztah, jakmile kterekoliv z mych dostane do ruky, hned o ne nalezite pecuje - dychne na sklo a prelesti trikem :-)) Myslim, ze je cas k tomu, aby mel sve vlastni. Muzete sem prosim postnout fotky hodinek vasich decek pro inspiraci? Diky ;-)
Návštěvník Mitak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 K druhým narozeninám ? Vždyť na tak tenkou ruku ještě nebudou dostatečně malé ani dětské hodinky, ne ? Syn má taky dva, moje hodinky rád natahuje, ale ani jakékoliv prťavé manželčiny mu nejsou. To by musely být tak do průměru cenťák a půl a obvodu ruky tak 9 cm.
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Hijacknu vlakno. Prvni hodinky pro 5,5 leteho synatora. Existuji nejake detske ana digi, aby mohl pracovat s obema typy odectu casu?
ondra_v Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Děti nemám (na ty máme ještě čas). Co třeba malé mechanické dámské hodinky Chaika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem ondra_v
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Kdyz ja ty zasrane Rusaky nemuzu ani citet. Dik za tip, ale musi to byt produkt civilizovaneho sveta.
Mechac Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Mladej zabral na návštěvě kamarádce Suunta, asi 50mm a nedal je z ruky :-)) Akorát si stěžoval, že netikají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Hijacknu vlakno. Prvni hodinky pro 5,5 leteho synatora. Existuji nejake detske ana digi, aby mohl pracovat s obema typy odectu casu?Casio AW 49 nebo AW 90?
vareka Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 dal jsem klukovi své dětské Prim na nejkratším tahu, co jsem sehnal a má je na první dírku. Je v první třídě. Myslím, že dřív by to bylo předčasné.
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Já jsem se skřípěním zubů koupil dětské MPM primky. Quartz s vodotěsností a luminiscencí. Chtěl jsem, aby první hodinky na jeho ruce nesly název PRIM. A v Eltonu nic takového cenově dostupného neexistuje.
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Hm. Ty Casio budou asi moc velké. Ale menší ana-digi asi nebudou. Na tom My First Prim ale taky něco je.
African Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Mě se docela líbí pro prcky flik flak, všude vcelku dobře dostupné hodinky, žádný fíky ale plnokrevný Swiss made :-) Máš tam výběr dle age, já letos už jedny malému taky vezmu. A jdou hodit i do pračky, pokud je ušpiní, takový děcký ingenieury :-)http://www.flikflak.com/en/watches/
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Afri, zásah do černého. Spiderman je objednaný! Dík jak cyp.
villain83 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Chtěl jsem poradit bejbydžíšoky,ale na ty je ještě asi malinkej,Spiderman to jistí...já mám pro syna hodinky,který jsem měl na pazouře,když přišel na svět,tak budu doufat,že je hned při první příležitosti nevyhandluje za žvejkačky Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem villain83
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Žena chtěla spíše s ručkama. A on Spidermena žere. PayPal ale zkomolil adresu, tak to snad dojde. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem Hasňa
Mechac Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 To mám taky přesně tak, držím Fortisy, aby je jednou dostal :-) Chtěl jsem poradit bejbydžíšoky,ale na ty je ještě asi malinkej,Spiderman to jistí...já mám pro syna hodinky,který jsem měl na pazouře,když přišel na svět,tak budu doufat,že je hned při první příležitosti nevyhandluje za žvejkačky
African Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 No, tak paráda Afri, zásah do černého. Spiderman je objednaný! Dík jak cyp.
Mechac Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tak nevím, jestli jsem blázen - ale kde jste našli ty Spidermany v podobě, jako jsou na tom flikflak webu? Na Amazonu jsem našel trochu jiné...kde se to dá koupit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se