Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel bych juniorovi k druhym narozeninam poridit detske hodinky, ma k nim dobry vztah, jakmile kterekoliv z mych dostane do ruky, hned o ne nalezite pecuje - dychne na sklo a prelesti trikem :-)) Myslim, ze je cas k tomu, aby mel sve vlastni.

Muzete sem prosim postnout fotky hodinek vasich decek pro inspiraci?

Diky ;-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

K druhým narozeninám ? Vždyť na tak tenkou ruku ještě nebudou dostatečně malé ani dětské hodinky, ne ? Syn má taky dva, moje hodinky rád natahuje, ale ani jakékoliv prťavé manželčiny mu nejsou. To by musely být tak do průměru cenťák a půl a obvodu ruky tak 9 cm.

• po měsících...
Odesláno

Hijacknu vlakno. Prvni hodinky pro 5,5 leteho synatora. Existuji nejake detske ana digi, aby mohl pracovat s obema typy odectu casu?

Casio AW 49 nebo AW 90?

Odesláno

dal jsem klukovi své dětské Prim na nejkratším tahu, co jsem sehnal a má je na první dírku. Je v první třídě. Myslím, že dřív by to bylo předčasné.

Odesláno

Já jsem se skřípěním zubů koupil dětské MPM primky. Quartz s vodotěsností a luminiscencí. Chtěl jsem, aby první hodinky na jeho ruce nesly název PRIM. A v Eltonu nic takového cenově dostupného neexistuje.

Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem poradit bejbydžíšoky,ale na ty je ještě asi malinkej,Spiderman to jistí...já mám pro syna hodinky,který jsem měl na pazouře,když přišel na svět,tak budu doufat,že je hned při první příležitosti nevyhandluje za žvejkačky :lol2:

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

To mám taky přesně tak, držím Fortisy, aby je jednou dostal :-)

Chtěl jsem poradit bejbydžíšoky,ale na ty je ještě asi malinkej,Spiderman to jistí...já mám pro syna hodinky,který jsem měl na pazouře,když přišel na svět,tak budu doufat,že je hned při první příležitosti nevyhandluje za žvejkačky :lol2:

Odesláno

Tak nevím, jestli jsem blázen - ale kde jste našli ty Spidermany v podobě, jako jsou na tom flikflak webu? Na Amazonu jsem našel trochu jiné...kde se to dá koupit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...