patriknapr Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Dovolil bych si založit nové téma a to o tom, co kdo nosíte k hodinkám za ozdoby. Všiml jsem si, že několik z vás tu nosí různé náramky vedle hodinek. A proto by mě zajímalo jaké to jsou. Beru to i jako inspiraci jak vylepšit vzhled už tak hezkých námi nošených hodinek na ruce )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 daj si vyhladat na google ze Fedor Flasik a pozri sa kolko kokotin nosi on ku svojim Ullyskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ..tohle..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ako vylepsit vzhlad hodiniek ? no bud novym remienkom, a ak nepomoze ani to, tak potom uz len nove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 už několik let tyto hematitové kuličky, nosím je na pravé, ale protože nemám 3 ruce tak na focení jsem si je přendal:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Měl sis koupit dubnový číslo Esquiru,je tam příloha o módě,spoustu hodinek a celá stránka jak kombinovat náramky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ako vylepsit vzhlad hodiniek ? no bud novym remienkom, a ak nepomoze ani to, tak potom uz len nove hodinky Nemyslel jsem to doslova vylepšit vzhled. Jen mě prostě zajímalo kdo co nosí za různý šňůrky u hodinek. Z hodinkama jsem momentálně nadmíru spokojen ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Na tydle šnúrečky a náramečky jsou ulítlí Indové. Vždycky mě překvapí, když jim to kouká zpod manžety košile k obleku...Mají rádí červenou a žlutou barvu. Asi to mají nějak spojené s vírou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Já nosím žlutej Livestrong náramek, během tour 2010 mi ho v Adidasu na Chapms Ellysées prodával při nějaké promo-akci přímo Lance, takže to mám taky spojený s vírou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Každý půl rok něco jinýho, jde o to odkud zrovna přijedu Modlitba - Nepál, Jméno mýho kluka - Nepál, Tři tácy příspěvěk na boj proti pytláctví nosorožců - RSA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Adam99- to je pekny,copak to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Origo Omega, viz. ZDE dole na stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Origo Omega, viz. ZDE dole na stránce. to jsem nevěděl, že omega vyrábí šperky .... ale nevypadá to špatně .... škoda, že něco takového nedělá rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Náramky barevně laděné podle hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Nejlepší náramek k hodinkám nosí přece Alda.Ta jeho šňůrka zvedá jeho dětské hodinky do výšek nebetyčných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Co je na kousku predkozky tak uzasnyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Co je na kousku predkozky tak uzasnyho? "Pouze ptakořitní předkožku postrádají." Wikipedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 obvykle toto > Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Ja mám práve na ceste toto, už sa teším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se