Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tak nějak bych si dovedl představit chronosnubák + hodinky k tomu samozřejmě a kabelku k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Vice mne zaujala ta cerna verze v keramice. Ta tolik nesviti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 tak ten nalevo asi musim mit, jenom mam hruzu z ceny, dnes jdu k Dusakovi, tak se pozeptam, co to kostuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 a kabelku k tomu To mi připomnělo mé dávné potunění telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Zrovna to na mě vykouklo. Vypadá to dobře? nialaya.jpg Zdroj: https://www.nialaya.com/collections/beaded-bracelets-for-men/products/charity-braceletTo je hnus . . . Co na tech pribrblych kulickach kdo vidi to by me zajimalo Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 To je hnus . . . Co na tech pribrblych kulickach kdo vidi to by me zajimalo Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkTo je modny trend. Nastavili to trendsetteri, vip a modne ikony to popularizuju a trendteliatka to nasleduju, nic ine im nezostava. Obcas to pre istotu zdovodnia ze im sa to paci bez ohladu na to ze im to nosit diktuje aktualny modny trend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Díky za vysvětlení Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 me kulickove trendy nechavaji chladnym, na to uz jsem starej, drzim se zavedenych tradic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Skvely doplnok je ta Rolex kotva Ale nosil by som ju vyhradne na pravej ruke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 dnes jsem se stavil u Dusaka, cena ocelovych je 4000 a nejake drobne, PVD je za 7000 a nejake drobne, cekal jsem, ze to bude horsi, bohuzel nemaj moc velikosti, vlastne jenom jednu a to jeste jenom v butiku, zitra tam zajedu a jestli sedne, bude ocelovej doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 docela jo, ale kdysi jsem si chtel obdobny prsten nechat vytobit, z nerezu, poptal jsem par lidi a pod dvojku jsem se nedostal. a tento ma signovani ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 no nekup to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Skvěle sladěné, YPO ty umíš překvapit, vůbec bych to do tebe neřekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Zejo? To jsou furt same banany a on je to zatim takova krehka duse umelecka. Pekne YPO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 no ... já zrovna procházím nějakým buzerantským obdobím a sem celej rozněžnělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 To máme občas každý...teda ne až tak, ale trochu jo. Tak snad to brzy přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Presne, snad zas YPO dostanes brzo banany To buzerantstvi a banany by spolu mohlo fungovat.. Upraveno 8. března 2017 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se