Sphinxx Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 mery: Děkuji, jsou krásné, ale ne na každou ruku ... váha/průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 mery: Děkuji, jsou krásné, ale ne na každou ruku ... váha/průměr. Tak na tvojí pracku jak dělané Kus chlapa, kus hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Proč právě Breitling? Protože se na ně hezky kouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Siwi, ty blázne, vychází mi to pomalu jedna fotka co 2 dny Ale jo, jsou hezké, je vidět, že jsou to tví miláčci Já SOHačka taky miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Siwi, ty blázne, vychází mi to pomalu jedna fotka co 2 dny Ale jo, jsou hezké, je vidět, že jsou to tví miláčci Já SOHačka taky miluju Máš pravdu, no Fotím je pořád, protože pohled na ně mi přijde pokaždé krapet jiný. O fotkách to bohužel neplatí. Vždycky mi z toho vyjde jedno a totéž. Ale je mi líto je jen tak vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Eta za 10 a zvysnych 90 na puzdre?? kurnik ved za nieco si musi ten manazment tie rolsy a bentleje kupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jediné správné a pořádné B jsou Navitimer a šmitec. Prostě bez logára to nejde. -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Už jen to logo "Béček" má svoje kouzlo a sílu.Nedá mi to se nepodělit o můj malej příběh,je to můj první psanej příspěvek,kterej zde osazenstvo určitě pobaví:-),nicméně tak to bylo:-).V dobách,kdy nebyl internet a já na ZŠ viděl tyhle hodinky poprvé na zadní straně leteckého časopisu,tuším,že Fly Past,nebo Aeroplane Monthly,které odebíral můj otec,jsem byl naprosto učarován modelem Navitimer.A jelikož tam nebyla uvedená cena a nikde jsem jí nedohledal..stalo se o pár let později,že jsem si za první výplatu udělal výlet do Prahy pod Václavák s úmyslem si krásný Navitimery pořídit :-).Nevím,jestli už v té době cca 98' byla prodejna A.D. Dušák,ale dokráčel jsem k výloze a tam Navitimery spatřil...při pohledu na cenovku pod nimy se mi zastavil tep...18ti letej smrad si přijel s první poloviční výplatou z "kolbeny" pro Béčka..:-),když se mi rozmlžilo..vypadlo ze mě.."ty vole" ..koupil jsem si o kus dál párek v rohlíku a na 17 let se mi tento záměr rozplynul:-).Dnes jsem štastným majitelem Béček,konkrétně SuperOcean Steelfish 44mm.V modrém provedení na tahu Pro II.Prokousal jsem se k nim přes Glycine,Steinhart a Omegy,který pro mě pořád neměly "to kouzlo" :-)..model Navitimer mám v srdci pořád a budou to jednou mý další "Béčka"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Dobré Pamatuješ, co tenkrát ty Navitimery stály? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No nechci kecat,presně si to nepamatuju,snad kolem 130-140tis,jestli je to možný .. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No nechci kecat,presně si to nepamatuju,snad kolem 130-140tis,jestli je to možný ..Sent from my iPhone using TapatalkNo myslím, že si to asi dobře nepamatuješ, protože vroce 1998 Navitimery asi nestály tolik, tolik stály o dost později, když jsem je chtěl nové na tahu cca. v roce 2004-6.Pamatuji si tu cenu dodnes, 135 000 tis. Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 OK,mam zafixovanou celou dobu zhruba cenu,jak píšeš...cenovka přes 100 tam byla každopádně,pak by teda neseděl přesně rok co uvádím.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Supr příběh. Líbí se mi, když někdo zůstává věrný svému snu z mládí a postupuje k němu. Jednou Navitimery určitě budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Supr příběh....Díky tvým fotkám se ma fakt zalíbily ty 42. Co luneta, drží? Ale asi se ptám špatně, no, možná dobře, ale špatnýho, budeš asi jako já kolem takových hodinek jen jemně našlapovat Máš je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Už jen to logo "Béček" má svoje kouzlo a sílu....Moc hezký příběh, jdeš si za svým a jednou to dopracuješ i k těm Navi, chce to čas, každopádně ať Ti dlouho slouží. A proč Breitling? Použiji slogan jedné známé firmy - "Když je miluješ, není co řešit" , tady je pár mých fotek v rychlé koláži. Upraveno 17. února 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 ..moc pěkný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Děkuji, ale byla to jen rychlovka z toho, co jsem kde našel, kdyby bylo více času, bylo by to mnohem lepší a pestřejší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Díky tvým fotkám se ma fakt zalíbily ty 42. Co luneta, drží? Ale asi se ptám špatně, no, možná dobře, ale špatnýho, budeš asi jako já kolem takových hodinek jen jemně našlapovat Máš je parádní. Díky za pochvalu. Hodinky jsou to fotogenické, i když je potřeba si s výsledkem vždycky trochu pohrát. Luneta je zatím v pořádku. Jen na jednom místě se objevila taková malinká bublinka. Ani nevím, kde se tam vzala. Nicméně žádné další se na té gumové vložce nedělají. Zabrat dostává spíše leštěný kroužek mezi sklíčkem a lunetou. Škrábanců je na něm víc než bych čekal. A ano, máš pravdu. K hodinkám se i po tom roce chovám velice opatrně. Nosím je sice každý den od rána až dokud nejdu spát. Ale pokaždé, když se na ně podívám, stále si uvědomuji, že mám na ruce něco, co je mnohonásobně nad mé poměry. Nezevšedněly mi a vnímám je pořád jako určitou vzácnost, kterou bych jen tak někde nepohodil. Dost účinný lék na chronobundus Upraveno 17. února 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Eta za 10 a zvysnych 90 na puzdre?? kurnik ved za nieco si musi ten manazment tie rolsy a bentleje kupit Rozhodně ano, mám navitimer, ale ty si kup si místo B Steiny, nebo lépe Parnis, poměr cena výkon nedostižný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Pretože aj tie staršie majú svoje čaro a sú univerzálne Samozrejme okrem toho všetkého ostatného, čo tu už páni spomenuli ... O tom by vedel hovoriť aj Charlie Sheen Ten príbeh je inak naozaj príjemný! A sorrka za kvalitu, narýchlo a lacný program Upraveno 10. března 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se