TOMX76 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Zdravím, do teď jse tahal Ceratina DS Master a na sport Suunto Vector a Timex Titanium.A chtěl bych si udělat radost1. Eterna Super KonTiki Limited Edition 19732. Hodinky Fortis B-42 Marinemaster (žlutočerná kombinace)3. Oris Diving Aquis Date (černý cif. oranžové indexy)4. Alpina Extreme Diver 300 Automatic (černý cif. oranžové indexy) co vy na to matadoři? Díky
HondzaX Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Žádným z uvedených modelů neuděláš špatně. Ber ty, co se ti líbí nejvíc.
Maxel Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Jelikož mám právě tyto Oris (jen jiná barevná kombinace) na svém wish-listu, šel bych do nich.
Kristian.nov Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 U všech je myslím stejnej stroj, všechny mají velice podobné vlastnosti, všechny mají svůj osobitý desing který je vlastní té které značce... Zpracování bude velmi podobné. Udělat chybu v tomhle výběru nemůžeš, záleží jen na tvém vkusu a taky na cenně... Snad jedině ještě že podle mě: Eterny jsou nejstylovější a vzhledem k historii nejikoničtějšíFortis jsou nejklasičtějšíU Orisek mě trošku vadí nemožnost měnit řemenyAlpiny jsou sympatický, ale postupem času mi začalo vadit, že některý jejich modely, jsou až příliš "inspirovaný"
McStinger Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ak si zatiaľ vyberal iba z fotiek, tak by som v ďalšom kole išiel vyskúšať a pozrieť osobne, dať na ruku. To veľakrát rozhodne. Za mňa Alpiny najslabšie. Fortis v žlto-čiernej kombinácii sa mne osobne neprotiví, na rozdiel od zvyšku fóra, ale ku štyridsiatke by som ich nechcel.
TOMX76 Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Všechny byly na ruce mimo Eterny, na ty jsem narazil nedávno na netu a líbí se mi.Každý mají něco. Ruku mám celkem velkou takže ani ty Fortis nevypadají nějak humpolácky/kolotočářsky, čehož sem se podle fotek trochu bál. K té 40... nejsem žádnej usedlej páprda ale ani kravaťák takže nepotřebuju ani nechci nic "seriózního"... ale ani nic přeplácaného.Hodinky nosím pořád, na sport a hrubší zacházení mám ale primárně jiné... teď si kamarád koupil Luminox z řady SEA a možná doplním :-)
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Z tveho vyberu jsem mel fortis a oris a muzu ti je vrele doporucit ( ani vekem od tebe nejsem daleko),eterny nevim- ty jsem nemel ani na ruce a alpiny ano- neudelas rozhodne chybu. Asi to nejlip zhodnotil kristianov.
TOMX76 Odesláno 13. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2015 no moudřejší nejsem :-)ale jsem rád že ani jedny nikdo extra nepohaňel
vintage Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 ad Oris a řemeny:dyť to jsou potápky, co jiného než tah nebo gumu byste tam chtěli rvát? :-) Obojí se přitom dá sehnat origoš Oris... Možná nějaký vintage divery na kůži OK, ale zrovna tenhle model vypadá stejně nejlépe na origo tahu nebo gumě. ad Eterna:překrasný hodinky s historií, mě osobně však vadí že to jsou celoleštěnky, jednak bych měl strach o škrábance a jednak mi to k hodinkám pro dobrodruhy moc nepasuje...
matino Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Skus to zvazit ktora znacka Ti je sympaticka ked uz inak sa nevies rozhodnut... Pre mna je Oris jasna volba:)
Romis Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Oris aquis date mohu z vlastní zkušennosti doporučit,mám už přes rok modrou variantu a zatím stále velká spokojennost
TOMX76 Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 tak nakonec po několikerém zkoušení jsem se rozhodl proOris Aquis Red LE... jeeenže jsem nedávno zkusil na ruku Sinn U1a zase v tom lítám a čas se krátí :-)
Radimk Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Tak chce se mi - z tohoto výběru- napsat Alpiny.Sice Eterny zhruba odkazují na rok tvé výroby, nicméně, pro mě už hodně retro.Abych ti to ještě trochu znepříjemnil- chybí mi ve výběru Seiko MM300..Pokud chceš zůstat u Eterny, tak bych volil jiný model. (Kon-Tikki)
tano Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 V 26. 11. 2015 v 6:52, TOMX76 napsal: tak nakonec po několikerém zkoušení jsem se rozhodl proOris Aquis Red LE... jeeenže jsem nedávno zkusil na ruku Sinn U1a zase v tom lítám a čas se krátí :-)Oboje super, tezka to volba. Ty Eterny jsi zkousel?
TOMX76 Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 jj, hezký a jiný než ostatní ale v reálu moc "leštěnky"
TOMX76 Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 takže to dopadlo trošku jinak,objevil jsem Oris Aquis Date, oranžové indexy, na černém kaučuku za 29tis z Mnichova. Včeradorazily a jsem spokojený. za ušetřený peníz ještě nějaké pilotky a bude prozatím hotovo. otloukánky - Timex titanium vydrželi už toho opravdu hodněvíkendovky - Seiko Divers Solar SSC021P1hlavní - Oris Aquis Date (dostanu je až za měsíc od rodiny, ale už jsou doma)dosavadní - Certina DS Master z roku 2006 - jsou u hodináře na celkový servis, přeleštění a výměnu lunetysport - Suunto Vector v plánu pilotky a nějaké nové otloukánky, asi Géčka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se