Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Protože už to nemůžu vydržet, musím to někam napsat...už brzy budu zase mít svoje oblíbené Citizen JP-2000. Jsem je prodal a pak zjistil, že jsem to fakt neměl dělat...ale měl jsem štěstí a podařilo se mi je získat zpět :-)Paráda, to jsou moc hezký hodiny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ak všetko klapne, tak by to malo klapnúť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 1. Frogy, veliká paráda! Blahopřeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Vďaka, už sa celkom neviem dočkať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Vďaka, už sa celkom neviem dočkať...Tož vitaj v klubu. My došla baterka a jsem liné je zaslat do FASTu. (sry za kvalitu fota 4:40 je 4:40) Upraveno 8. září 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Tož vitaj v klubu. My došla baterka a jsem liné je zaslat do FASTu. (sry za kvalitu fota 4:40 je 4:40)Krása, vypadá to u teba na peknú zbierku Géčiek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Dost bylo ručiček a číslíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tyjo! Kolik máš hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Na druhý zápěstí si musím nechat vykérovat tabulku nejspíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Teda... Dalo mi dost práce, než jsem ten systém pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 To je teda pěkná chujovina! Sorry jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tj. ultrachujovina Viděl jsem je v létě na ruce takovýho šikovnýho Dj co hrál vinyly v malým pajzlu někde ve ztracený lhotě. Překvapilo mě jednak, že je to poctivej kus železa, druhak, že se na to u baru chytaly ženský víc jak na Omegy. No nic, jen se bavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Já se tomu ani nedivím...zatímco Omegy jim připadaly jako komické hodinky po dědečkovi, tyhle ultrachujoviny v nich vyvolávaly pocit něčeho neznámého...a to je vždycky víc vzrušující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Zásadně platí, že v politice a s ženskejma sbíráš body jen když se blejskneš nejakou píčovinu Ale jak říkám hoši a jako sterej punker/ rocker vím vo čem mluvím, je to kus železa s hodně malejma semafórkama ( kdo měl vláčky pochopí) Upraveno 24. září 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 děláte jako byste neznali průkopníka v tomhle směru - tokyoflash = stojí to minimálně za prozkoumání jednotlivých způsobů zobrazování času! ..storm to dycky akorát zkopíruje. v předchronomagorských dobách jsem -jako milovník barevných světýlek- samozřejmě taky jedny musel mít = tokyoflah barcode: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tak dnes ke mě odešly "nejtenčí" G-Shock ever made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Když mám ty narozeniny....W-36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Nerad bych to zakřikl, ale snad ke mně příští týden doputují další kovové rádiovky- WV-300DE. Podle translejtru by měli být v "mátové kondici", tak jsem plný očekávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jako chudý student procházejicí přes Svinovského mosty jsem se na ně díval skrz výlohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Tak dnes ke mě odešly "nejtenčí" G-Shock ever made GW 056? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se