YPO Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 tak to je luxus ...... to chci ..... ja si myslim ze se ti vubec nelibej a chces mi je prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Skvělé hodinky. Ty se mi vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Elektronický papír! Tak ty se ti povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Jsem spíše na ty retro digi.. Ale i tak pro tebe akai: Palec hore. Pěkný kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Diky, diky a jo '80s/'70s jsou takove srdecnejsi ... -tyto byly takove chtenetouzene .....jako prave tenkrat u nas nedostupne vselike ty CitiSeiCasia.A dnes byl cas na vice foto (-ktere davam do prislusneho vlakna), az ted na vecer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Dám to i sem, i když jesem psal i jinam. Už mi přišly: První dojmy u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak nám aspoň řekni, co to bylo, né?to je tajný, ale už mám nakoupíno ...... podpultovky ...... na pořadník ...... nebudou ...... cena stoupá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Hm, pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 DW 5900-1ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 DW 5900-1ERNejaká nová verzia??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Presne tak. Tie retro revival edicie maju poslednu dobu zrejme uspech, historia sa opakuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Retro edice? A má to taky modul 914 jako kdysi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Retro edice? A má to taky modul 914 jako kdysi? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44574-nové-modely-hodinek/?p=2254235 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Spravili mi naozaj radost tieto reedicie. Vyzeraju v skutocnosti moc pekne, kvalitne spracovanie a velmi pohodlne sedia na ruke. Spozoroval som vsak jemne bzucanie ked zapnem podsvietenie. Pri ziadnych inych G som to nespozoroval iba pri tomto module... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Iluminátor obvykle bzučí. Měl jsem to tak i na jedněch anadigi. Bzučelo i osvětlení elektronického diáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Takže modul 3465. Zajímalo by mě, jestli bezel je použitelný i na starý typ. Jinak bzučení je běžné u lacinějších typů u G-Shocků jsem se s tím ještě nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jinak bzučení je běžné u lacinějších typů u G-Shocků jsem se s tím ještě nesetkal.řekl bych, že bzučí každá elektroluminiscence. u géček míň, protože je tam víc tlumící hmoty, tak to asi neslyšíš. stejnětak je u géček slabší pípák než u subtilnějších obyč digi.nejvíc je slyšet indiglo u timexů co jsem se tak setkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tak něco je na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 ...no pokud to ma styri kola a vylozene to na cestu nepatri, tak to bude asi kocarek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 kalkulačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se