Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To si nemyslím, vzhledem k tomu, kolik stála limitka ES ve které byl navíc nový stroj z Eltonu a kolik v poslední době stávají renovační limitky, tak očekávám cenu v rozdílu tak 10k...

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já sem se na cenu safír pouzdra a renovačního doptával cca 2 roky zpátky, paní Krskové, tenkrát byl rozdíl cca 30k, musel bych projít všechny maily, abych to našel, to se mi asi nepovede. Možná je to teď jinde, nevěřím však, že by rozdíl činil jen 10k.

Odesláno (upraveno)

Za mě s plastem, na lunetu nemám vyhraněnej názor - v podstatě beru jakoukoli variantu. Samozřejmě bude třeba pořešit cifr (barva, lesk ....), datumovku (klasika?) a ručky (bombírovaný?)

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Ono toho bude k řešení ještě hodně. Prvně bych se odpíchl od toho, zda vůbec Elton bude ochoten něco takového dělat a za jakých podmínek, aby to nedopadlo jak s bronzovýma PS2....

Odesláno

Já sem se na cenu safír pouzdra a renovačního doptával cca 2 roky zpátky, paní Krskové, tenkrát byl rozdíl cca 30k, musel bych projít všechny maily, abych to našel, to se mi asi nepovede. Možná je to teď jinde, nevěřím však, že by rozdíl činil jen 10k.

Je to někde v diskusi o Nodate limitce tuším, tam to bylo i s možnou cenou.

Renovace, když si človek vymýšlí byť jen trochu stojí cca 15-20k a to si musí dodat vlastní strojek. ES limitka se teď prodávala za nějakých 30K, kde je safír a nový stroj z Eltonu. Ten rozdíl imho 30k nebude, to už bude cena celých hodinek ;)

Odesláno

Jen poznámka k příspěvku #28 od Georgeisin - i ETA 2824 má jednosměrný samonátah podle literatury (J. Ondráček - Doplňkové mechanismy hodinek - str. 68) což mne překvapilo.

Odesláno

Taky byt tipl, myslel jsem jestli první verze neměla jen jednosměrný, ale asi taky ne - myť zmínky na fórech se různí

ETA 2824 Bidirectional Both 600-700

ETA 2824-2 Bidirectional Both 600-700

Odesláno (upraveno)

ja sem urcite pro mijoti autoigeny, ale jen otazecka - kdo a kde sezene ty strojky? (i kdyby to nakonec nedelal elton)

edit: preklep

Upraveno uživatelem feltharg
Odesláno

Strojky se dají koupit např na ebay a kdekoliv jinde cca za 2k kus, takže i kdyby se měl udělat hromadný nákup, nebo každý sám, není to extra problém. V nabídce ji má i mavex, ale 9015 na stránkách není - mají tam ale 8215 :-)

Odesláno

Mne sa myšlienka Igenov v automate tak isto pozdáva. Ako človek neznalý Prim problematiky mám jednu otázku. Čo znamená renovačné púzdro?

To si mám zohnať vrak Igenov aby som mal púzdro na renováciu?

Odesláno

A jeste jedna blba ( za predchozi dotaz dik, myslel jsem,ze si pouzdro budu muset sehnat). Nema nekdo cenovou predstavu celeho projektu- zcela hrubou a pribliznou? 10?15?

Odesláno

A jeste jedna blba ( za predchozi dotaz dik, myslel jsem,ze si pouzdro budu muset sehnat). Nema nekdo cenovou predstavu celeho projektu- zcela hrubou a pribliznou? 10?15?

Domnívám se, že 15 je pořád málo. Budou muset dělat novou vložku, možná modifikovat pouzdro, tisknout věnce, modifikovat ciferník a pozor- nevím jestli na Myiotu pásnou ručky z Igenů, investice prostě budou.

Odesláno

Odhadovat teď cenu jsou jen prdy do vody. Pro představu neznalých( i já donedávna byl) teď se mi v Eltonu dělají jedny Igeny. Renovační pouzdro+duralová vložka lunety+bombírované ručky+cifr původní matricí a místo lejzrem vypálených nápisů na dýnku nápisy gravírované a ktomu odservisování mnou dodaného strojku a jsem tam za 17k.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ešte sa niekto venuje myšlienke Miyota v Igenoch alebo už je to mŕtve ?

Proběhla nějaká komunikace s Eltonem,ale cenově to bylo mimo mísu,tak že momentálně je to u ledu a nebo to někdo možná zkouší sám postupem pokus,omyl.

Odesláno

Renovační pouzdro+duralová vložka lunety+bombírované ručky+cifr původní matricí a místo lejzrem vypálených nápisů na dýnku nápisy gravírované a ktomu odservisování mnou dodaného strojku a jsem tam za 17k.

Nojo, to je ranec... za tyhle peníze si můžeš koupit i hodinky se strojkem... a ne špatný..

Odesláno

Nojo, to je ranec... za tyhle peníze si můžeš koupit i hodinky se strojkem... a ne špatný..

Cenu te mojí renovace neřešim-takhle jsem moje Igeny chtěl tak to respektuju. Moje reakce byla na dotaz jestli nějak pokračuje Igen s 9015. Ty Tome taky víš jak to nacenil Elton tak proto jsem psal že to bylo mimo mísu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...