African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Tak jsme to tam narvali, děkuji za rady....a můžu ještě dotaz? Nějakou hru nahrál kluk jenom kousek, pevná byla plná a nejde doinstalovat. Chápu dobře že musíme vymazat ten kousek, a dát celou nově na novou paměť?
African Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Tak v pohodě, kluk si to vyřešil sám.... prý si nějaké hry přesunul z interního na kartu a začalo to makat Já už jsem na tohle starej
JakubS Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února V 9. 2. 2025 v 12:00, Maxel napsal: Playstation Plus. Nemáte někdo insider info, jestli se v dohledné době dá očekávat nějaká akce na roční členství? Vim, je to spíš z kategorie křišťálová koule, ale líná huba... Synátorovi končí za pár dní Extra, a klasika bude, že to teď cvaknu za full a za pár dní bude 50% sleva Teď koukám, že aktuálně na EXTRA -25% a na PREMIUM -35%
JanKuc Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Vcera vysel remastrovany Oblivion. Vypada to nadherne. 1
Zlý Jabko Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna KCD 2, Oblivion remaster a Skyblivion v jeden rok... To je štěstí, na který se leckdy čeká i deset let!
Pozorovatel Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Nemá tady někdo handheld Lenovo Legion Go S? Silně nad tím uvažuji
Pozorovatel Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června No nic, tak už to jede Služebky budou zase o něco příjemnější
Vasa_H Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 19 hodinami, Pozorovatel napsal: No nic, tak už to jede Služebky budou zase o něco příjemnější Pls co to je? PS Portal nejake zkusenosti? sluzebky, dovcy .- uz pry jde bez nutnosti spojeni s PS5 pokud mam premium Soulsovky/Elden Ring/Nioh hrajete tu nekdo? Treba obcas co-op? jsem se rozjel sorry .
Pozorovatel Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Je to tohle a mám to od včerejška. https://www.smarty.cz/Lenovo-Legion-Go-S-8APU1-SteamOS-1TB-cerny-zaruka-na-3-roky-po-registrac-4p228422 Zatím hraju Red Dead 2 a mezitím stahuji Kingdom 2 Za mě úplně pecka (jsem starý PCčkář a můj první comp byl Atari 800XE ), ale nemám s čím porovnat, takže čistě subjektivně Už roky jsem na ničem nehrál (PC mají jen děcka a ty mě k tomu nepustí), takže si to teď užívám
LSN Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Tak sem ho koupil, sem zvědavej jak dlouho mě bude bavit.
Soliso Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června V 27. 9. 2007 v 11:45, NIGHTinGALE napsal: Commodorista No fuj. Midlochu, ty máš evidentně svérázný vkus nejen na hodinky Já měl Atari 800XL a commodoristy jsem řezal hlava nehlava Teď si občas zapnu Nintendo Game Cube (Maria a Resident Evil si zahraji rád) a na služební cesty si občas beru na ukrácení času Nintendo DS Lite. Před usnutím na hotelu je to dobrý relax Edit: Jo, na tom Atarku jsem rád hrál třeba Draconus, Zybex, River Raid, Ninja, Karateka, ... To byly časy Hra měla jen pár desítek kilo a nahrávala se 5 minut Teď si občas zapnu Nintendo GameCube (Maria a Resident Evil si zahraji rád) a na služební cesty si občas beru na ukrácení času Nintendo DS Lite. Před usnutím na hotelu je to dobrý relax. Občas si večer ještě zapnu nějaké mini-hry na https://mostbet1.cz, když chci něco fakt jednoduchého a rychlého – ideál na odreagování bez dlouhého přemýšlení. Haha, klasická atariácká rivalita! Měl jsem to naopak – vyrůstal jsem na C64 a do dneška si občas pustím nějaký ten emulátor jen tak z nostalgie. Hlavně Impossible Mission, Giana Sisters, nebo International Soccer – ten jsme s kámošem drtili celej den. GameCube mám taky moc rád, Mario Sunshine je srdcovka a Resident Evil 4 byla v té době bomba. DS Lite je fajn, že se dá fakt tahat kamkoli, já na tom znovu objevil starý Pokémony a pár tahovek, co mě drží doteď. Jinak Draconus a River Raid – naprostá klasika, to nezestárne nikdy. A to nahrávání z kazety? Ten zvuk bych poznal i ze spaní Taky ti někdy chybí ty časy, kdy jsi měl jednu hru a fakt ses do ní ponořil na týdny?
JakubKa77 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Taky jsem poprvé v životě zkusil Nintendo. Zatím zklamání s výdrží baterie. Ale jinak pěkné. Budu kupovat nějaké pohybové hry a tam bych měl konečně poznat to čím se liší Nintendo od PS.
Pozorovatel Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Tak Red Dead 2 dohráno za týden Děcka nechápaly, jaký je fotr gamer Teď si chvíli odpočinu u posledního Street Fighter a jdu na Kingdom 2 Už jsem měl docela absťák po těch letech, kdy jsem naposledy hrál na Xbox 360 GTA V, Skyrim atd. 1
Dez123 Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Dát RDR2 za týden je teda výkon, to jsi na to měl dovču a jel jen hlavní linku ne? Já tam měl něco kolem 150 hodin. 1
JanKuc Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Ted na steamu ve vyprodeji Black mesa za 50kacek! 1
Sarka Farka Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 1 hodinou, JanKuc napsal: Ted na steamu ve vyprodeji Black mesa za 50kacek! uz je v knihovne, diky za tip
Pozorovatel Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Tak KCD 2 po 104 hodinách dohráno. Tohle byl docela záhul, hlavně ten soubojový systém ale jinak je to úžasné výpravné dílo Teď stahuji Zaklínače 3
Pozorovatel Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Zaklínač 3 dohrán, podruhé Poprvé jsem to hrál podle sebe a Ciri mi na konci umřela Tak podruhé následoval speed run a dohrál jsem to tak, že se z Ciri stala císařovna a já se usadil s Triss Teď si jdu jen tak užívat lov nestvůr a objevování různých zákoutí Každopádně hra mě hodně bavila a považuji jí za TOP (začínal jsem kdysi s RPG nejprve na sérii Gothic a potom The Elder Scrolls) Časem asi ještě kouknu na DLC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se