Quasar007 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Neverhood je super gamesa co má zajímavou atmosféru. Mám ji stále ještě na CD a rád se k ní občas vracím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lindy Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Momentálně multiplayer Call of Duty 5.. a jinak jsem za svůj krátký život hrál snad všechny pecky... Když jsem měl 386 tak jsem pařil Prehistorik 1 - 2 a Hunt, takovej kořínek s brokárnou rozstřeluje příšerky na kusy masa .. jo prehistorik....jeste ze jsi mi ho pripomnel....ta dvojka uz byla vychytana......a tech levlů tam.co já sem se natrápil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Tuhle jsem hral Far Cry 2. A tyto hodinky s kombinaci slov "Automatic" a "Quartz" na jednom ciselniku mi neprisly uplne koser.... Ale ta luminescence je dobra... plutonium? Upraveno 11. června 2009 uživatelem smarter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Ta dvojka nic moc. Grafika OK, ale po cca 2 odehranych hodinach je to porad to same dokola Docela zklamani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Dune 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Momentalne taky multiplayer Call of Duty 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Starší hry bych asi nespočítal... Teď hraju Insurgency: Modern Infantry Combat, ale jen trošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Momentalne lamu kamose, at mi posle nejakou alfu Mafia 2. Ale jak ho znam, tak je to desny skrt a urcite se nepodeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Momentalne asi 3 mesice multak Left4Dead. Totalni masakr. Dokonce Call of Duty 2 jsem od te doby nehral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Starcraft Broodwar asi 4 roky s menšíma přestávkama sem nic jinýho nedělal každý den minimálně 10 hodin tvrdého téningu o víkendech více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Momentalne asi 3 mesice multak Left4Dead. Totalni masakr. Dokonce Call of Duty 2 jsem od te doby nehral souhlas, já kvůli tomu přestal hrát CS; všem doporučuji, nebudete se nudit ani při opakování a je to skvělý relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Víckrát než 5x jsem hrál jenom Formule GPEGA nebo jak se to jmenovalo. Upraveno 11. června 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Já hraju Fallout3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Civilization 2.... Odpradávna a jednu hru mám rozehranou dodnes. Průměr tak dva tahy za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 keď som bol mladý,počitačove hry neboli,tak som sa najradšej hral v pivnici s kamarátkou na doktora. Ďalšia jej oblúbená,aj moja, bola na otecka a mamičku,a to vám poviem,žiadna počítačova na ne nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Muzu rict jen IDKFA ;-) Hry me prestaly bavit docela davno, ale od ZX Spectra az po Dooma vsecko mozny. PC: Doom, Duke Nukem, F-29, Stunts, Sim City, Prince of Persia ZX: Jet Pac, Psst, Harrier, Sim City, Apache, BMX, Atic Atac, Saboteur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Muzu rict jen IDKFA ;-) tak ja si jeste pamatuju IDDQD skoda ze to nejde jako pin na kartu. nejde to zapomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Já hrál jenom PS1, na PC vůbec..to mě nebavilo. Ale na PS nejlepší bomba METAL GEAR SOLID...jak tam Solid Snake musel baš*** Diazepamy aby se mu při odstřelování nepřítele netřásly ruce to byl luxus. A s klukem jsme závodili GT a GT2 a mlátili se při všech možných Tekkenech..to byly časy..ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Jeste prihodim IDCLEV a mam vsechny moje nejpouzivanejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Na Spectru - R-Type, Tir na Nog, Rambo III , Street Fighter, Manic Miner.... A na PC - Lands of Lore, Duny, Tie Fighter, Doomy, hromady dungeonu, Diablo, serie Star Trail ..... Bylo to tehdy super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se