Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  KOMA napsal:
Momentálně multiplayer Call of Duty 5.. a jinak jsem za svůj krátký život hrál snad všechny pecky...

Když jsem měl 386 tak jsem pařil Prehistorik 1 - 2 a Hunt, takovej kořínek s brokárnou rozstřeluje příšerky na kusy masa :axehead: ..

jo prehistorik....jeste ze jsi mi ho pripomnel....ta dvojka uz byla vychytana......a tech levlů tam.co já sem se natrápil..:D

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tuhle jsem hral Far Cry 2. A tyto hodinky s kombinaci slov "Automatic" a "Quartz" na jednom ciselniku mi neprisly uplne koser....

Ale ta luminescence je dobra... plutonium?

post-3985-1244715057.jpg

Upraveno uživatelem smarter
Návštěvník Tada
Odesláno

Starší hry bych asi nespočítal...

Teď hraju Insurgency: Modern Infantry Combat, ale jen trošku...

Odesláno
  nAscA napsal:
Momentalne asi 3 mesice multak Left4Dead. Totalni masakr. Dokonce Call of Duty 2 jsem od te doby nehral :)

souhlas, já kvůli tomu přestal hrát CS; všem doporučuji, nebudete se nudit ani při opakování a je to skvělý relax :gun_bandana:

Odesláno

keď som bol mladý,počitačove hry neboli,tak som sa najradšej hral v pivnici s kamarátkou na doktora. :D Ďalšia jej oblúbená,aj moja, bola na otecka a mamičku,a to vám poviem,žiadna počítačova na ne nemá :D

Odesláno

Muzu rict jen IDKFA ;-)

Hry me prestaly bavit docela davno, ale od ZX Spectra az po Dooma vsecko mozny.

PC: Doom, Duke Nukem, F-29, Stunts, Sim City, Prince of Persia

ZX: Jet Pac, Psst, Harrier, Sim City, Apache, BMX, Atic Atac, Saboteur...

jetpac_tit.gif

pssst_tit.gif

Odesláno

Já hrál jenom PS1, na PC vůbec..to mě nebavilo. Ale na PS nejlepší bomba METAL GEAR SOLID...jak tam Solid Snake musel baš*** Diazepamy aby se mu při odstřelování nepřítele netřásly ruce to byl luxus. A s klukem jsme závodili GT a GT2 a mlátili se při všech možných Tekkenech..to byly časy..ach jo :crying_anim:

Odesláno

Na Spectru - R-Type, Tir na Nog, Rambo III :), Street Fighter, Manic Miner....

A na PC - Lands of Lore, Duny, Tie Fighter, Doomy, hromady dungeonu, Diablo, serie Star Trail .....

Bylo to tehdy super :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...