Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nejde o to, nasbírat 2048 bodů, ale mít v jedný kostce 2048. Zatím jsem se dostal na 512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Doprčic. Ještě, že je venku hnusně, tohle bude na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Pokud byste se při neděli nudili, můžete zkusit poskládat 2048 Je verze i pro mobily, tu si v marketu najděte sami.tak to ti pěkně děkuju. už se tady stim šmrdlám půl hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Pokud byste se při neděli nudili, můžete zkusit poskládat 2048 Je verze i pro mobily, tu si v marketu najděte sami.To je prudce návykový tohle, s přestávkame u toho sedim pěknejch pár hodin:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 To je prudce návykový tohle, s přestávkame u toho sedim pěknejch pár hodin:DPřesně! To byl zase jednou nápad. Čučím do toho už od 14 a to jsem původně chtěl jít hrát bembajz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 musím s tím skončit! Hraju to tady celou věčnost a přítelku už přestalo bavit radit, tak to nažhavila na iPadu a hraje taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Hlavně, že se vám to líbí Teď jsem si skočil na dvě hoďky zacvičit, jinak jsem u toho taky seděl skoro celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Já a dalších pár zoufalců, mezi které jsem to rozhodil, tě upřímně nenávidí... A takovej to mohl bejt klidnej večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tady to stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já začínal na věcech jako Dangerous Dave (dvojku jsem měl radši), samozřejmě Wolfenstein, GTA... Ale zlatá doba hraní přišla s Heroes of M&M 3,to byl grál. Lépe mi ale jdou FPS, takže jsem přešel na CS 1.6 online. V patnácti jsem dal celý letní výdělek za PC a začalo WoW, COD 4... To byla doba kdy jsem hrál závodně a většinou tak 4-5 hodin denně (bez toho, aby utrpěl můj sociální život, prostě jsem chodil spát až k ránu). Teď už jsem v počítačovém důchodu, hraju jen CS:GO Z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 jj, hráčský důchod To byly časy, když poprvé vyšel Excalibur... a řešili se na první 286ky a 386ky různé nářezovky... třeba Lost Vikings... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Horhe moc děkuju, jen tak ze zvědavosti jsem to zapnul a už to asi 20 min frčim. To bude dneska den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Hele dal jste nekdo tech 2048? Ja se pres 1024 nedostanu:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Hele dal jste nekdo tech 2048? Ja se pres 1024 nedostanu:/1024 maximum a to už taky člověk musí dávat trochu pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak jsem to zkusil, chvíli mi trvalo pochopit, jak se to vůbec ovládá, pak jsem přešel k otázce, jestli ta hra má nějaký konec a pak jsem to u 4296 bodů zkazil.4296, to by nezvlád ani ajnštajn!To je 2^12,06877.. Jax to udělals? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 4296, to by nezvlád ani ajnštajn!To je 2^12,06877.. Jax to udělals?spíš myslí body (score), ne číslo na dlaždici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 4296, to by nezvlád ani ajnštajn!To je 2^12,06877.. Jax to udělals? Udělal jsem to tak, že jsem hrál aniž bych věděl, co je cílem Po vysvětlení mě ta hra začala hrozně štvát ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Udělal jsem to tak, že jsem hrál aniž bych věděl, co je cílem Po vysvětlení mě ta hra začala hrozně štvát ! Jeremy chtěl říct, že tohle jsi na dlaždičce mít nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Jeremy chtěl říct, že tohle jsi na dlaždičce mít nemohl Já to pochopil Mocniny dvou ještě dávám... Ale jak říkám - hrál jsem to prvně, nevěděl oč jde a proto jsem za "úspěch" považoval skóre a ne číslo v dlaždici. Proto i ta otázka, jestli má ta hra nějaký konec. Upraveno 17. března 2014 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 jj, tak to jo.Mrknu na to zase zítra v pracovní době. Dnešní zbytek už musím věnovat skutečné práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se