tano Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Jo hrál. Je to podobný - střílíš bereš zlato, dokumenty ...... Snad je tam víc zašmodrchaných situací, kdy přijdeš o zbraně, pár nepřínemných skluzů /ty mi moc nejdou/. Momentálně jsem zaseklej ve spadlý kabině lanovky pod vodou a topim se :-(Tak to jsme na to uplne stejne, taky ty prolejzacky nejdou. Jinak diky za typ, urcite to zakoupim na leto. Na cem to paris? Ja PS4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 PCSkoda, mohli jsme nejake hry vymenit a vyzkouset jine:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 O víkendu jsem koupil na Streamu za 6? Fallout Las Vegas, relativně na zacatku me ten satelit v kině přenesl k tem robotům a šílené me killej, poradíte co s tim?Diky Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Skoda, mohli jsme nejake hry vymenit a vyzkouset jine:).dobry napad - to by som aj ja rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 dobry napad - to by som aj ja rad!Ze jo:)? Tak co s tim udelame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Na půdě jsem našel digitální hru volejbal. Koupil jsem do toho baterku a ono to funguje jak zamlada na základce. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 (upraveno) O víkendu jsem koupil na Streamu za 6? Fallout Las Vegas, relativně na zacatku me ten satelit v kině přenesl k tem robotům a šílené me killej, poradíte co s tim?DikyBite my shiny metal *** with TapaPocitam, ze mluvis o DLC Old world blues, tam je doporucenej lvl pro vstup 15+Ja sem to nevedel a dostal sem se tam snad na 10 lvl, ale da se to, dobehni si pro Christine's COS Silencer Rifle https://m.youtube.com/watch?v=KGLqhbCJzHE a zabijej nepratele headshotama ze stealthu Potom si sezen stealth suit mkII. Pak je to zabava Upraveno 24. června 2015 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Jo, to je přesně ono, je tam i hafo robotickejch čoklů a dalších, prostě to musím všechno vykillit nebo začít hru znova a nelézt tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Hral jste nekdo toto? Mne to teda dost bavi.Podívej se na: Kingdom Rush.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Pustil jsem se znovu do Zaklínače 1 a nemůžu z toho skvělého CZ dabingu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Tak to jsme na to uplne stejne, taky ty prolejzacky nejdou. Jinak diky za typ, urcite to zakoupim na leto. Na cem to paris? Ja PS4.Tak uz parime noveho Wolfika- Old Blood. Husty!!. Upraveno 20. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Včera jsem pokořil Zaklínače 3 a byla to jízda jak prase. Vlastně podobný jako GTA, jen to mě po tejdnu přestalo bavit a tohle jsem vydržel do konce a ještě bych pár dnů/tejdnů klidně dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 po pár letech zpátky ke kořenům, MP v Q3A a pořád pecka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Doporucte neco na iPAd? Nemam co vecer hrátDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Doporucte neco na iPAd? Nemam co vecer hrátDikyzial tam to nepoznam, neviem, ci by ma to zabavilo....potrebujem mat ovladac v ruke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 To ja taky, ale nechci to s sebou tahat na hajzlik:)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Doporucte neco na iPAd? Nemam co vecer hrátDikyMně baví UFO - je to placený ale super!EDIT: placený ve smyslu jednorázově, nikoli každou chvíli.. Upraveno 20. července 2015 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 To ja taky, ale nechci to s sebou tahat na hajzlik:)) Bite my shiny metal *** with Tapa Threes. Moje neoblíbenější mobilní hra vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 To ja taky, ale nechci to s sebou tahat na hajzlik:))Bite my shiny metal *** with Tapahajzlik mam vyhradeny na Auto bild, Top Geat, Evo,... etccccc....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se