Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

ja som si vymyslel hru v hre - v GTA 5 sa snazim nasrdit miestnych policajtov a hladam rozne lokacie, kde dokazem odolavat ich naporu co najdlhsie.

celkom ma to zacalo bavit, ze aky su dosledny a dotieravy ( najme skupiny vysadkarov, co sa spustaju na lane z helikopter) Nie je to vobec jednochuche, ked chcem pri tom likvidovat vrtulniky a aj vozidla. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg

to jsem zkousel taky, ostatne jako v kazdym GTAcku :) a ani v GTA5 ta AI neni uplne dokonala, s max wanted levelem jsem  zacal u vchodu do podzemky a pak jsem jedoduse utekl po kolejich tunelama pryc a kdyz jsem vybehl, bylo po stihani :)

to ano, ale mne ide o to, ze nechcem utekat, ale dlho vydrzat

:-)

to som uz skusal aj ten kanál, kde utekas po vykradnati klenotnictva na endure, ale neviem im tam strielat helikoptery a nicit Swat auta

ale ma to zatial strasne bavi

Odkaz ke komentáři

to ano, ale mne ide o to, ze nechcem utekat, ale dlho vydrzat

:-)

to som uz skusal aj ten kanál, kde utekas po vykradnati klenotnictva na endure, ale neviem im tam strielat helikoptery a nicit Swat auta

ale ma to zatial strasne bavi

ja se dlouho bavil jen tim,ze jsem naskocil na masinu a projizdel se krajinou, poslouchal radio a objedvoval ten svet, se kterym se panova z rockstaru hodne vyblbli :) a ze tam ruzne po tom vidlakove narazis na zajimavy exoty :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ja se dlouho bavil jen tim,ze jsem naskocil na masinu a projizdel se krajinou, poslouchal radio a objedvoval ten svet, se kterym se panova z rockstaru hodne vyblbli :) a ze tam ruzne po tom vidlakove narazis na zajimavy exoty :)

mna na jednej prasnej ceste zastavil nejaky chlap ze ma pokazene auto

ja v dobrom som vystupil - a prebral som sa nahy na kolajniciach!

ten hajzel!!!

Odkaz ke komentáři

@backtothedrive: A až to dojedeš, určitě zkus Lost Alpha (koukám že už na to existuje i částečná čeština) - navzdory jménu jde o opravdovou "finální verzi" ve které máš teprve co objevovat, po původních rozlehlých oblastech se místo nekonečného bloumání prohánět v autech, zjistit proč vlastně po tobě kdo střílí a co původně mělo být za všemi těmi "zamčenými" dveřmi...  :rifle:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to jsem zkousel taky, ostatne jako v kazdym GTAcku :) a ani v GTA5 ta AI neni uplne dokonala, s max wanted levelem jsem  zacal u vchodu do podzemky a pak jsem jedoduse utekl po kolejich tunelama pryc a kdyz jsem vybehl, bylo po stihani :)

uz som s tym posadnuty a bojujem viac ako v Call Of Duty ci inej strielacke!

nasiel som uz dve miesta, kde dokazem bojovat aj hodinu a pritom im nicim auta, Swaty, vrtulniky no a samozrejme desiatky zufalych policajtov

heheh...

podla mna som uz vytvoril svetovy rekord ( musim pozriet statistiky ) v demolacii

Odkaz ke komentáři

Mně udělal v poslední době největí radost Witcher 3 (podobný GTA, jen to mě přestalo bavit asi po 5 hodinách) - tohle jsem dotáhnul na platinu a ještě bych hrál - akorát už není co.. :-(

Mometálně jedu podruhý Sniper Elite 3 - takový smíšený recenze, ale baví mě to..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak som im riadne precistil rady policie

mam perfektne miesto a Call Of Duty je nudná hra oproti tomuto besneniu!!!

tisice a tisice mrtvych, cca 3000 vybuchnutych aut, a 1000 znicenych helikopter je uz dost brutalny udaj

hladany s piatimi hviezdami som stravil asi 50 hodin, a nakupil som tony municie

Odkaz ke komentáři

tak som im riadne precistil rady policie

mam perfektne miesto a Call Of Duty je nudná hra oproti tomuto besneniu!!!

tisice a tisice mrtvych, cca 3000 vybuchnutych aut, a 1000 znicenych helikopter je uz dost brutalny udaj

hladany s piatimi hviezdami som stravil asi 50 hodin, a nakupil som tony municie

mayhem !

CoD mi prislo nudny poprve, napodruhy a na nejvyssi obtiznost je to uz zajimavejsi, ale projist se to da i tak, takze se vratim k necemu ala Hotline Miami - jedna rana = smrt a pekne od zacatku :)

Odkaz ke komentáři

Tohohle vlákna jsem si všiml poprvé a první, co mne napadlo, byla "Kamenná tvář" kdysi na VŠ kolejích, to byla nejlepší hra co jsem kdy hrál:-). Pardon za vsuvku mimo téma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jasněěěěěě.. a v a v autech pračkách jsou "hurvítka", Area 51 je plná ufonů a rakovina jde vyléčit cibulí!

tu som sa nejak stratil

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...