Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

mno jo, jenže na práci mám doma tři ntb. Můj, přítelkyně a můj pracovní - na kterym hraju warthunder)... :)

SSD disk je v případě desktopu jasná volba, zatim mám namyšlenej 256 SSD a a terovej obyč. 

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takze vcera prvni zkouska a uz byly nervy.Jak mam mirit tema packama,vzdyt nez to domirim,tak budu stokrat mrtvej!

:lol2:  :lol2: jj to je to co jsem myslel,tak přeji pevný nervy,nebo pořídit myš a klávesnici ať si to užiješ a vychutnáš líp

Upraveno uživatelem spineshank
Odkaz ke komentáři

Jako treba bezim a mas zatocit nekam u toho namirit,to je uplne nemozny???

je to buď potřeba natrénovat,nebo to  překopat na myš+klávesku,tak to má tuším Jeremy

já s tím joypadem u známého chvíli hrál,ale nemělo to daleko k tomu jej rozmlátit na kusy,

Odkaz ke komentáři

Tak to mě dneska rozesmálo :lol2:

Zajímavý, to už jseš druhej, kterej tady na to vzpomíná, že to bylo tuhý. Já s tímhle neměl vůbec žádnej problém a to se teda nepovažuju za nějakýho hardcore pařmena. Matně si pamatuju, že jsem hlavně řešil nějakýma Claymore minama aby mě neobešli z boku.

Ono když se to hraje na Veterana, tak je to peklo, protože mají nepřátelé neomylnou mušku + miliony granátů. Nejvíc elegantně jsem to vyřešil, že se schováš v té boudě vedle kolotoče a nebo za ty paneláky

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odkaz ke komentáři

spineshank-no ja jsem k tomu mel taky hodne blizko,rval jsem na celej obyvak jak blazen:-)))

si to dokážu představit :D

u singlu je to vše na pohodu,ale zkus chvíli se napojit na mp a uvidíš jak ti tlak poletí nahoru a budou lítat sprostá slova

Odkaz ke komentáři

MJ.- trenovat budu,ale nerad bych u toho zesedivel:-)Proste mysi se otocis nahned,tady nez se otocis,tak jeste se mi to kejve nahoru dolu a jeste u toho mirit...

porid si redukci na klavesnici a mys, kolega ted taky na ps4 kupoval kvuli Uncharted

Odkaz ke komentáři

Ten cod s no scopem je takovej easy trik.prilozis si snipu k oku a na televizi si oznacis fixou,nebo nalepkou bod ,stred miridel. Pak jen bezis a staci kdyz bod nazenes na protivnika,bez zdrzovani s  mirenim.  Pokud je ta snajpa vytunena,padaji na jednu ranu.

Odkaz ke komentáři

Ten cod s no scopem je takovej easy trik.prilozis si snipu k oku a na televizi si oznacis fixou,nebo nalepkou bod ,stred miridel. Pak jen bezis a staci kdyz bod nazenes na protivnika,bez zdrzovani s  mirenim.  Pokud je ta snajpa vytunena,padaji na jednu ranu.

Takovej jsem si jednou koupil monitor, plác jsem se přes kapsu abych měl Eizo a uprostřed obrazovky byl černej bod. Myslel jsem, že je tam vypálenej pixel, ale zkouk to kamarád ajťák a diagnostikoval to jako tečku fixou a že podle jeho názoru ten monitor byl půjčenej na nějakej turnaj. Že si tam tu tečku dělají pařmeni, když podle pravidel nesmí mít zapnutej crosshair. Tak jsem ho vrátil a koupil jinde.

Odkaz ke komentáři

On se i ten dualshock necha,jen je nutne pridat na rychlosti mireni ,tim se dostanes az na mysoidni odezvu.je to o cviku.neni to tak,ze ten kdo ma mys,je automaticky vitez.

Ale chapu prichozi z pc,ze trpi. 

Se tlemim,nasel jsem posledni fotku z dob,kdy byl cas se tomu venovat- moje kill death ratio ,20 :0   

Ted bych byl bit,jak zito.

Tesim se na tu COD 4 zremastrovanou,ty mapy znam po slepu,docela dost lidi ze starych panu se na to chysta,vsichni uz mame deti,takze cekam konverzaci pres headset -  "je v rejzovym poli,ten zm rd se snajpou,bacha vrtulnik,sejmete ho nekdo " ,Lucinko kolikrat Ti mam rikat,at si vezmes backurky.  

:-)

post-1144-0-36919100-1477063316_thumb.jpg

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...