Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

On se i ten dualshock necha,jen je nutne pridat na rychlosti mireni ,tim se dostanes az na mysoidni odezvu.je to o cviku.neni to tak,ze ten kdo ma mys,je automaticky vitez.

Ale chapu prichozi z pc,ze trpi. 

Se tlemim,nasel jsem posledni fotku z dob,kdy byl cas se tomu venovat- moje kill death ratio ,20 :0   

Ted bych byl bit,jak zito.

Tesim se na tu COD 4 zremastrovanou,ty mapy znam po slepu,docela dost lidi ze starych panu se na to chysta,vsichni uz mame deti,takze cekam konverzaci pres headset -  "je v rejzovym poli,ten zm rd se snajpou,bacha vrtulnik,sejmete ho nekdo " ,Lucinko kolikrat Ti mam rikat,at si vezmes backurky.  

:-)

pěkné

z MW tu nic nenajdu,ale našel jsem z MW3

post-12267-0-36735600-1477074148_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

A uz mam objednané nové COD, takže bude na co navazovat :-) Z první války rovnou do vesmíru :-)

nove codko aspoň teda mp je bohužel docela pruser.lidi to moc nehraje a myslím že i prodej bude hodně slabej.Včera jsem se bavil s lidma co to mají a nejslabší účast za poslední COD.
Odkaz ke komentáři

Muj 7 lety syn chce k vanocum volant k PC a nejakou hru s auty. Muzete prosim neco vhodneho doporucit? Ja v posledni dobe hraji jen WOTko a vubec nemam predstavu, co je dnes za hry s auty.

NFS je to arkada,ale vyblbnete se u toho.
Odkaz ke komentáři

Project Cars je nastrčenej směrem k simulaci a je to především okruhový závodění. Je to na PC asi nejlepší věc ve svý třídě, ale není to úplně pro každýho.

Pokud chceš spíš nějakou arkádu v otevřeným světě, máš Windows 10 a jakž takž silnej počítač, můžeš kouknout na Forzu Horizon 3, která nedávno vyšla. Na Windows Store je od včerejška i demo, tak můžeš vyzkoušet, zda ti to jede.
https://www.youtube.com/watch?v=vD1ccSM9qiA

Něco z podobnýho soudku, ale starší, trochu ošklivější a ne tak promakaná je třeba The Crew, kterou taky čas od času hraju.
https://www.youtube.com/watch?v=zZh7qbcA9Jo

Forza Horizon 3 se odehrává ve zmenšený replice Austrálie, The Crew ve zmenšený replice USA, ale princip je dost podobnej.

Kdybys nezmiňoval volant, doporučil bych kouknout i na poměrně slušný NFS: Rivals, ale ty postrádaj podporu volantů, takže pro tebe asi k ničemu.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...