Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

:D ne ne nejsou to jen tři, Nebudu  to vše vypisovat, Ono toho vychází na oba stroje hafo, ale hratelných je jen pár kousků. Proto nemá moc smysl omračovat číslem 23

Ano Ps4 má více exklusivek,ale jen o pár kousku.

Asi nemá smysl se tu přít, je to věčný boj PS/Xbox. Jen jsem reagoval na dotaz ohledně nákupu Xboxu a přidal radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Co se rally týče, tak nic lepšího než Dirt Rally momentálně na trhu není. Počet tratí není nic moc, ale zase jsou udělaný podle reálnejch předloh a obecně je to o level výš než každoroční licencovaná WRC série.

Co se klasičtějšího závodění týče, kouknul bych na Driveclub.
Odkaz ke komentáři

Nějak jsem se po Vánocích rozhodnul, ze bych nějakou konzoli koupil - PS nebo xbox .. kinect nebo move jak to ma každy nazvané.

Jelikož jsem na tom zatím nikdy nehrál, co koupit abych nekoupil zajíce v pytli a plus minus s kolika počítat kačkama? Pro me nejlépe mít nejake hry rovnou od prodejce. PC kupovat kvůli tomu nebudu( iPad ) na vše ostatní stačí . Nový nepotrebuju..

Dik za radu či přímo i nabídku

Odkaz ke komentáři

Na hry je lepší PlayStation, na blbnutí před televizí Xbox s Kinectem. Hry co by přímo využívaly PS4 kameru prakticky nejsou. PS má výhodu ve větší a kvalitnější nabídce exkluzivních titulů a nově také podporu virtuální reality. Já bych být tebou dnes koupil PS4 Slim, k tomu Grantirusmo, Last of Us, všechny díly Uncharted, GTA 5, Zaklínače 3 a poslední Metal Gear Solid.

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si pod stromeček retro "konzoli" NES (Nintendo) a musím říct, že ty starý hry jsou těžký jak prase.

Jak jsem to mohl před 25 lety hrát??? A bez možnosti uložení pozic?

Už jsem sice dohrál Castlevania, ale kdyby nebylo na té "konzoli" tlačítko SAVE, tak bych neměl šanci. A i s ukládáním pozic jsem potil krev.

Kabel je krátkej, to už tu někdo psal, ale nevadí mi to.Pouštím si to přes monitor a tam je ta délka O.K.

Mám pocit, že kdybych to pustil do televize s úhlopříčkou metr a půl, že by to bylo stejně nekoukatelný. Pamatuju si ty hry jako krásný, co se grafiky týče, ale jsou teda dost hnusný :D Ale stejně mě to baví :)

Odkaz ke komentáři

To mi povídejte - jsem o vánocích u bráchy narazil ve složce s "retro-pařbama" na ikonku 19 let(!) starýho Unrealu, u kterýho jsem svýho času ucvrkával jak neskutečně krásná a pokročilá grafika v tom byla na mé první nVidii...

Unreal-GlideVoodoo1flyby.jpg

Dneska těch pár polygonů i s hackama pro hratelnost i na vysokých rozlišeních na 32" plachtě samozřejmě vypadalo spartánsky, ale dětem se mě od sčotu (po komentářích "ty už si to někdy musel hrát?"  :2guns:  :evil:) podařilo odtrhnout teprve potom, co mě po půlhodině hraní bez jediného uložení enemáci sejmuli...  :skull:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dojel XCOM2. Hezký, možná to dám znovu..

Ale nemáte někdo něco hezkýho na PS4? Mám asi nejradši stealth akce. Hitmana mám předobjednanýho, Dishonored dohraný, Assassina taky.. neprošvih jsem něco hezkýho?

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Ale nemáte někdo něco hezkýho na PS4? Mám asi nejradši stealth akce. Hitmana mám předobjednanýho, Dishonored dohraný, Assassina taky.. neprošvih jsem něco hezkýho?

Já bych to včera rozkopal. Se štěstím jsem se dohrabal do poslední místnosti poslední mise při útoku na Advent forge a tam 2x Codex a Andromedon. Já totálně bez prostředků, všechny jednorázový skills na suchu, Grenadier na suchu, ruční granáty na suchu....

Tak asi budu muset nahrát nějakej starší save a projet celou misi ještě jednou s tím, že pošetřím na konec aspoň 2x granát, 1x granátomet a capacitor discharge.....jsem nad tím včera přemýšlel asi hodinu než jsem usnul :D

Odkaz ke komentáři

Co Metal Gear Solid Phantom Menace?

Odkaz ke komentáři

Přes Vánoce jsem sednul k Rise of the Tomb Raider a je to pecka. Už předchozí díl byl super a na to, jak se v poslední době nemůžu dostat do hry a začne mě vše ihned nudit, tak jsem u toho 4 hodiny seděl.

Možná to bude tím, že se na tu holku moc hezky kouká.. :)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...