Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Descent...humus největšího kalibru.....už jsem to někde psal,je to první(a poslední) hra,ze které jsem zvracel..... :blush02:

Gods byla dobrá drsárna...já se k ní dostal(tedy,ne,že bych o ní předtím nevěděl..) až asi před dvouma rokama.....když jsem marodil,tak jsem si tuhle pecku zasmažil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

8bit: River Ride, Ninja, karate(nazev nevím), Golden Axe, /policajt a zloděj, vrtulník - na IQ 151/

PC: Lands Of Lore - Hand Of Fate, Gobblins, Sim City, Mortal Combat, Tomb Rider, The Elder Scrolls Arena, FALLOUT 1 - 2, Doom, Qake III Arena i Team Arena, STARCRAFT i STARCRAFT BROODWAR, DOOM II, Medal Of Honor.

To jsou asi tak ty nejdůležitější hry.

Edit, zapoměl jsem na letecké simulátory, těch bylo hodně, namátkou: Comanche, TFX, Flight simulator, IL-2, a jeden prastarý vesmírný, naneštěstí si název nepamatuju. Byla u něj ovšem špičková hudba. Létalo se na povrchu planet a i tunelech.

Hoši vy snad nečtete:

Golden Axe a Descent, to je ta hra (... a jeden prastarý vesmírný ...) Descent byl megacool, jedna z nejlepších her.

Ještě bych zmínil MDK, to taky dost vybočovalo, někdo tu jmenoval Crusader sérii fakt hodně dobré a potom snad ještě Red Alert.

Odkaz ke komentáři

Nedá mně to a pástnu nějaký screenshoty z Crusadera :) Dodnes si pamatuju cheat (Jessica 16), kterej se zadal v OPTIONS screenu a bylo k dispozici všechno :) V téhle hře byla výborná muzika (trošku se podobala albu Twitch od Ministry), efektní zbraně a postavičky byly roztomile animovaný.

post-1975-1212489610.jpg post-1975-1212489640.jpg post-1975-1212489741.jpg

Pak si vzpomínám ještě na jednu smažbu - Crimewave. V té byly dokonce filmové mini sekvence v intru. Grafika odpovídala době, ale byl to celkem masakr :)

post-1975-1212489830.jpg post-1975-1212489848.png post-1975-1212489868.png

post-1975-1212489619.jpg

Odkaz ke komentáři

Já začínal na ZX Spectrum, nahrával hru z kazeťáku. Nejoblíbenější byla asi plošinovka Manic Miner, jestli si ten název dobře pamatuju. Nejhorší snad byla nemožnost pokračování v dosaženém levelu, muselo se vždy úplně od začátku.

Presne tak, nejsem sice hrac, ale kdyz mam tezky den, nekdy neodolam. Pro odpocinek dobry :D

http://www.xmixdrix.com/manicminer/

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem si vzpomněl, že když jsem byl v dávnověku v moci sira Sinclaira (typickým znakem tohoto poblouznění byl dětskej kufřík plnej kazet a šroubováček neustále připravenej k "poštelování" hlavy v kazeťáku-placáku, pokud se nahrávání loaderu nevyvíjelo příliš dobře :) ) tak jsem se dlouhou dobu bavil s neuvěřitelně zábavnou hrou Nether Earth. Dodnes považuju za jednu z nejlepších her vůbec.

post-1975-1212502741.gif

Odkaz ke komentáři

Chystam se tam s autem na 3-denni dovolenou. Neprida se nekdo taky? Midloch treba? :)

Tohle jsem nějak přehlédl.....teda,jel bych hrozně rád,ale...

1) nebudu mít letos dovolenou(možná teda jo,ale leda takovou,že budu hlídat staršího prcka a skorožena s mladším bude ležet v Motole,páč mu konečně mají zašít tu díru v krku).

2) není přibližovadlo.......a kamarádovo Uno turbo si pučovat nebudu...mám takovou kliku,že vždycky,když si od někoho něco půjčím ,něco se stane......

Ale bylo by to hrozně fajn......už jsem takhle byl v Brně....jen jeden den....asi před šesti rokama......MASAKR...... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Gilius> Nejde o to tam necim jet, ale obecne tam vyrazit. Zazit to misto ;). Je to super :).

Vcera jsem fotil pro vazeneho clena PS2 pred prodejem a zase si jednou po pul roce sjel Norschleife s Yellowbirdem (jen s ovladacem). Krasa!

ps2_tv2.jpg

Btw: dostal jsem svatebnim darem voucher na jizdu s Ring-Taxi, takze o to vetsi mam motivaci tam jet :D

Upraveno uživatelem DaDriva
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

tak ja nejvic asi heroes of might and magic, sim city a warcraft... samozrejme duna, syndicate, prince of persia, prehistoric..

ale uplny zacatky byl cliffhanger na sega mega drive a pak stunts a yaeger, wacky a lost vikings... a ted ujizdim na tomhle:

http://www.maxhry.cz/online-hry/warzone-tower-defense

malem bych zapomnel, uplne nej nej nej byl CARMAGEDDON :devil:

1.jpg

3.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...