Gilius Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Descent...humus největšího kalibru.....už jsem to někde psal,je to první(a poslední) hra,ze které jsem zvracel..... Gods byla dobrá drsárna...já se k ní dostal(tedy,ne,že bych o ní předtím nevěděl..) až asi před dvouma rokama.....když jsem marodil,tak jsem si tuhle pecku zasmažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 8bit: River Ride, Ninja, karate(nazev nevím), Golden Axe, /policajt a zloděj, vrtulník - na IQ 151/ PC: Lands Of Lore - Hand Of Fate, Gobblins, Sim City, Mortal Combat, Tomb Rider, The Elder Scrolls Arena, FALLOUT 1 - 2, Doom, Qake III Arena i Team Arena, STARCRAFT i STARCRAFT BROODWAR, DOOM II, Medal Of Honor. To jsou asi tak ty nejdůležitější hry. Edit, zapoměl jsem na letecké simulátory, těch bylo hodně, namátkou: Comanche, TFX, Flight simulator, IL-2, a jeden prastarý vesmírný, naneštěstí si název nepamatuju. Byla u něj ovšem špičková hudba. Létalo se na povrchu planet a i tunelech. Hoši vy snad nečtete: Golden Axe a Descent, to je ta hra (... a jeden prastarý vesmírný ...) Descent byl megacool, jedna z nejlepších her. Ještě bych zmínil MDK, to taky dost vybočovalo, někdo tu jmenoval Crusader sérii fakt hodně dobré a potom snad ještě Red Alert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Zminil bych alien versus predator, magic carpet a treba taky nejake adventky ze ano jako treba broken sword, simon a tak podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 nostalgie, vzpomínky . . .stunts , prince, winterOH, duna, GrandPrix, doom, quake, a spousta dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Nedá mně to a pástnu nějaký screenshoty z Crusadera Dodnes si pamatuju cheat (Jessica 16), kterej se zadal v OPTIONS screenu a bylo k dispozici všechno V téhle hře byla výborná muzika (trošku se podobala albu Twitch od Ministry), efektní zbraně a postavičky byly roztomile animovaný. Pak si vzpomínám ještě na jednu smažbu - Crimewave. V té byly dokonce filmové mini sekvence v intru. Grafika odpovídala době, ale byl to celkem masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Televize Merkur, kazetak s kazetama Emgeton, Karel... Jetpack, Planetois, Jesterwilly (ci tak nejak) A dodnes me roztesknuje, ze jsem nikdy nenahraval z tv Magion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Jesterwilly (ci tak nejak) Jet Set Willy.......zlatý ZX....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ptiger Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 CIVILIZACE!, pak panzer general, sim city, baldurs gates...nhl 93-2004, jó to jsem měl občas čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Já začínal na ZX Spectrum, nahrával hru z kazeťáku. Nejoblíbenější byla asi plošinovka Manic Miner, jestli si ten název dobře pamatuju. Nejhorší snad byla nemožnost pokračování v dosaženém levelu, muselo se vždy úplně od začátku. Presne tak, nejsem sice hrac, ale kdyz mam tezky den, nekdy neodolam. Pro odpocinek dobry http://www.xmixdrix.com/manicminer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Ještě jsem si vzpomněl, že když jsem byl v dávnověku v moci sira Sinclaira (typickým znakem tohoto poblouznění byl dětskej kufřík plnej kazet a šroubováček neustále připravenej k "poštelování" hlavy v kazeťáku-placáku, pokud se nahrávání loaderu nevyvíjelo příliš dobře ) tak jsem se dlouhou dobu bavil s neuvěřitelně zábavnou hrou Nether Earth. Dodnes považuju za jednu z nejlepších her vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Na Atari 800XL se mi hrozně líbil Draconus. Ten vyždímal z Atarka maximum. Perfektní příběh, grafika a hudba, která mě naprosto dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 Chystam se tam s autem na 3-denni dovolenou. Neprida se nekdo taky? Midloch treba? Tohle jsem nějak přehlédl.....teda,jel bych hrozně rád,ale... 1) nebudu mít letos dovolenou(možná teda jo,ale leda takovou,že budu hlídat staršího prcka a skorožena s mladším bude ležet v Motole,páč mu konečně mají zašít tu díru v krku). 2) není přibližovadlo.......a kamarádovo Uno turbo si pučovat nebudu...mám takovou kliku,že vždycky,když si od někoho něco půjčím ,něco se stane...... Ale bylo by to hrozně fajn......už jsem takhle byl v Brně....jen jeden den....asi před šesti rokama......MASAKR...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Už aby to Kočka přivezl do Prahy.... http://www.force-dynamics.com/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 Už aby to Kočka přivezl do Prahy.... http://www.force-dynamics.com/index.php Něco takového už v ČR je na nějakém polygonu, tuším, že je to v Mostu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 (upraveno) Gilius> Nejde o to tam necim jet, ale obecne tam vyrazit. Zazit to misto . Je to super . Vcera jsem fotil pro vazeneho clena PS2 pred prodejem a zase si jednou po pul roce sjel Norschleife s Yellowbirdem (jen s ovladacem). Krasa! Btw: dostal jsem svatebnim darem voucher na jizdu s Ring-Taxi, takze o to vetsi mam motivaci tam jet Upraveno 14. července 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Nevíte někdo o nějaké hře na způsob DOOMa nebo HERETICa, která by se dala hrát na Vistách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Ja za mlada paril hlavne Dunu II (za Harkoneny ). Ted casto po praci vzpominame na Vietcong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Arkanoid, Prince of Persia 1, Blockout, XCOM, Return to Castle Wolfenstein .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 znáte World of Goo? striktně nedoporučuju, protože to sežere moc času jako tohle například Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 (upraveno) tak ja nejvic asi heroes of might and magic, sim city a warcraft... samozrejme duna, syndicate, prince of persia, prehistoric.. ale uplny zacatky byl cliffhanger na sega mega drive a pak stunts a yaeger, wacky a lost vikings... a ted ujizdim na tomhle: http://www.maxhry.cz/online-hry/warzone-tower-defense malem bych zapomnel, uplne nej nej nej byl CARMAGEDDON Upraveno 3. února 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se