Moty Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Nehraje tu náhodou někdo Diablo III? Zase sem se k tomu vrátil a strašně mě to chytlo
Tomas_2002 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Dohrál jsem to za všechny postavy vč. datadisku, ale ten příplatek za novou postavu se mi jim dávat nechce....
Moty Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 spíš jestli to nehraješ po sítí i když 15? za Necromancera není vyloženě moc
Irma Bunt Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Má to GranTurismo :-) Bezva. Já to potřebuju, nikdy ve hře nepoznám, kdy mám brzdit Předpokládám GT Sport? Není to jen nějaká "okleštěná" verze? Nikde nemůžu najít kdy vyjde GT7.
zekon7302 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 GT7 není, GT Sport vyšlo minulý týden, je to moc pěkné, ale na singl player malý obsah, na to kolik to stálo peněz jsem čekal víc. Mám ještě GT 4, a je tam toho víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 GT7 není, GT Sport vyšlo minulý týden, je to moc pěkné, ale na singl player malý obsah, na to kolik to stálo peněz jsem čekal víc. Mám ještě GT 4, a je tam toho víc.gtsport.jpg Díky za info. Chci převážně hrát kariéru v singleplayer...
zekon7302 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Tak jestli ti jde o zábavu, tak je to v pohodě i na tu nejvšší úroveň, a to nemusíš absolvovat tu autoškolu. Chybý mi tam ale tradiční okruhy, jako SPA, 24h leMans, Laguna Seca, a pár dalších.
Moty Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Dohrál jsem to za všechny postavy vč. datadisku, ale ten příplatek za novou postavu se mi jim dávat nechce....Od včerejška je akce na Necromancera jen za 10?
Tomas_2002 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Od včerejška je akce na Necromancera jen za 10? Díky za tip, to už je přijatelný :-)
Moty Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Díky za tip, to už je přijatelný :-)Hned sem to včera koupil a už ACT I, docela fajn postava, zase něco jinýho kup a večer napiš, dáme spolu:-))
nekdo Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 (upraveno) ma tu nekdo shield tv, nebo tv pro ?uvazuji o nem a zajimaji me realne zkusenosti...postrehy.. a tak Upraveno 26. října 2017 uživatelem nekdo
TomcatCZ Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Premyslim, ze zas koupim konzoli..kdysi semmel XBOX (prvni generaci) a pak PS3..ted prave nevim co poridit..XBOX ONE X nebo PS4 Pro..
petik16 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Premyslim, ze zas koupim konzoli..kdysi semmel XBOX (prvni generaci) a pak PS3..ted prave nevim co poridit..XBOX ONE X nebo PS4 Pro.. hh túto dilemu som mal pred pár týždňami... Veeeľmi dlho som sa rozhodoval čo kúpiť, každé má svoje pre a proti. Ja som mal iba PS1 a keď som hral nejakú konzolu tak to mali všetci kamoši X-Box... Nakoniec som ale predsa rozhodol pre PS4 Pro... Predsa len, PS je PS A hry ktoré výjdu aj za niekoľko rokov, to PS-ko ich určite zvládne.. Hrá tu niekto hru Club Drive...?? Po sieti myslím samozrejme hlavne.. Skvelý simulátor! Mňa vždy najviac bavili na konzolách autá... Viete odporúčiť nejaký fakt že dobrý simulátor? Čím ťažšie tým lepšie, mám len ten Club Drive a Dirt 3...
14titi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Simulací na ps4 není moc, ale blíž k simulaci než k arkádě měly na PS tituly série gran turismo. Nové gran turismo jsem nehrál, takže nemůžu posoudit, ale recenze jsou slušné. Moje nejoblíbenější je dirt rally. Není to moc arkádové a pro mě to bylo obtížné akorát. Nikdy jsem v rally nevnímal nerovnosti na trati, jako právě v dirtu.
petik16 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Akurát som si spomenul že to nemám Dirt ale WRC 6... Dirt by som chcel, viem že to je prepracovanejšie... Hral som iba raz to WRC a bolo to ozaj ťažké, no to bolo na začiatku aj Clubdrive... Chce to len cvik ako všade Rally ma vždy najviac bavilo, asi aj kôli tomu že to je náročnejšie ako nejaké okruhovky... Pamätám ale že také Collin McRay som po čase hral už tak že som si sám radil rýchlosti.. Bola to ale hra pred 15 rokmi, dnešný simulátor je predsa len niečo iné...
Robertilos Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Dnešní rally hry neznám, ale kdysi jsme patřili Richard Burns Rally. To byl parádní rally simulátor
michalval Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Kluci pařani, poraďte, prosím: hru / auta, kde se dá jezdit jeden proti jednomu (na rozdělené obrazovce) na PS4 pro 10 letýho kluka. Ať nemusím číst recenzr celý večer.
Sarka Farka Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Kluci pařani, poraďte, prosím: hru / auta, kde se dá jezdit jeden proti jednomu (na rozdělené obrazovce) na PS4 pro 10 letýho kluka. Ať nemusím číst recenzr celý večer.mrkni sem : ale split screen je dead, dneska je to vsechno online ...
michalval Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 mrkni sem : ale split screen je dead, dneska je to vsechno online ...Díky za odpověď. Asi mám mezery ve vzdělání. To už jako nikoho nebaví jezdit ve dvou v jednom obýváku? Mě to přišlo kdysi zábavným, natož v dnešní době na 1,5 metrové televizi.
Sarka Farka Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Díky za odpověď. Asi mám mezery ve vzdělání. To už jako nikoho nebaví jezdit ve dvou v jednom obýváku? Mě to přišlo kdysi zábavným, natož v dnešní době na 1,5 metrové televizi.tak lidi by to asi bavilo, ale staci jim na to jen jedna hra, nemusi si pripadne platit PS+, asi bych za tim hledal prachy, jako za vsim ... Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem Sarka Farka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se