noro.svk Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Nieje to hra na konzolu ani pc, ale na mobil, 40ti zoskocite padakom z lietadla na ostrov, musite najst zbrane a vybavenie a mate sa dostat na miesto urcenia a ako jediny musite prezit. Hra ma len nieco vyse 200BM. Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 jo jde, ja tak jedu uz roky. moje reseni se jmenuje snad VenomXVdaka, čeknem to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Přátelé, jak píšu TADY ,došlo k jistému přecenění svých (ne)schopností a kvůli mně trpí celá rodina. Je tu pls někdo, kdo by byl ochoten Tupolevovi do SZ vysvětlit s neskutečnou trpělivostí a krok po kroku jak zapojit X Box 360 a Kinect? Děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 .. a jeste jedna prosba, tentokrat PlayStation 4... Lze nejak zmenit velikost titulku?? Mladej hraje Zaklinace (vse vanocni darek) a ja abych seděl pul metru od televize, ja prostě z gauce ty blechy neprectu.. :-( .. prolezl jsem nastaveni konzole i hry a nic jsem nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 ten zaklinac se resil v updatu. tzn ,pokud mas stazeny patch 1.04 ,melo by to byt ok. https://forums.cdprojektred.com/forum/en/the-witcher-series/the-witcher-3-wild-hunt/tech-support/44218-some-of-the-changes-coming-in-the-next-patch-1-04-1-05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Tak jsem to znovu prolezl.. mame uz dokonce verze 1.5... je to GOTY edition, takze asi posledni možná, dalsi uz predpokladam nebude, a stoji to proste zaprd, proste to neprectu... Chvili jsem si prisel starej, ale uplne stejne dopadla i moje manazelka, ktera knizniho zaklinace miluje, jen to na rozdíl od mne nevzdala a statecne s mladym mzourala.. :-) V kazdym pripade dik, beru to jako potvrzeni, ze velikost titulku (a obecně textu) není na PS4 nastavitelný parametr (jako treba ve Windows), takze zalezi jak to u konkretniho titulu zmastej... :-/ ..a koukám, ze v tom nejsem sam.. :-)https://youtu.be/6-hYmwiDK5E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Máš i oba datadisky ? Mě to v základní verzi taky dost vadilo, ale přijde mi, že po instalaci těch rozšíření je to lepší. Ale může to být jen můj dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Hraje tu někdo The Division na PS4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Přátelé, jak píšu TADY ,došlo k jistému přecenění svých (ne)schopností a kvůli mně trpí celá rodina. Je tu pls někdo, kdo by byl ochoten Tupolevovi do SZ vysvětlit s neskutečnou trpělivostí a krok po kroku jak zapojit X Box 360 a Kinect? Děkuji...Jestli to ještě pořád řešíš, ozvi se do SZ, mrkneme na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Je tu někdo kdo si koupil NBA 2k18, dostává od všech na prdel a chce si zahrát vyrovnaný match? Teda krome mě Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 AhojUrčitě je tu pár lidiček co hrají WoT a třeba pořadí. Vypadá to,že po aktualizaci mi ve hře blbne myš. Trhané pohyby a nedá se moc dobře hrát. Jinak myš maká v pohodě,jen v té hře je problém. Nevíte náhodou co s tím? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 kdo pamatuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 AhojUrčitě je tu pár lidiček co hrají WoT a třeba pořadí. Vypadá to,že po aktualizaci mi ve hře blbne myš. Trhané pohyby a nedá se moc dobře hrát. Jinak myš maká v pohodě,jen v té hře je problém. Nevíte náhodou co s tím? Díky. po aktualizacii som to este neskusal na pc, hram to na tablete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 po aktualizacii som to este neskusal na pc, hram to na tablete Dej případně vědět,na netu nemohu nic najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) kdo pamatuje? no jasně, nejlepší byly skoky na lyžích E: si to můžeš zase zahrát, je to online Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 .. a nejsilenejsi bezkovani... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Včera jsem si dal na Atari tohle a Člověk si to musí připomenout Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Ahoj kluci, má cenu kupovat nějaké repasované Wii? Nové už se asi nesežene ne?Nebo se dělá něco na podobném principu a modernější?Jde mi o rodinné hraní, nic složitého... Díky... Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 kdo pamatuje? Nádhera! Zimní mě bavily víc než letní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Ahoj kluci, má cenu kupovat nějaké repasované Wii? Nové už se asi nesežene ne?Nebo se dělá něco na podobném principu a modernější?Jde mi o rodinné hraní, nic složitého... Díky...To se moc nekazí. Já takhle koupil už dvě a obě softmodnul. Mám pak 64GB flashky jednu hry pro deti, druhou ne pro deti a hraju z toho. Na akce super věc. Obě naprosto v pohodě. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se