Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nieje to hra na konzolu ani pc, ale na mobil, 40ti zoskocite padakom z lietadla na ostrov, musite najst zbrane a vybavenie a mate sa dostat na miesto urcenia a ako jediny musite prezit. Hra ma len nieco vyse 200BM.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem noro.svk
Odesláno

Přátelé, jak píšu TADY ,došlo k jistému přecenění svých (ne)schopností a kvůli mně trpí celá rodina. Je tu pls někdo, kdo by byl ochoten Tupolevovi do SZ vysvětlit s neskutečnou trpělivostí a krok po kroku jak zapojit X Box 360 a Kinect? Děkuji...

Odesláno

.. a jeste jedna prosba, tentokrat PlayStation 4... Lze nejak zmenit velikost titulku?? Mladej hraje Zaklinace (vse vanocni darek) a ja abych seděl pul metru od televize, ja prostě z gauce ty blechy neprectu.. :-( .. prolezl jsem nastaveni konzole i hry a nic jsem nenasel...

Odesláno

Tak jsem to znovu prolezl.. mame uz dokonce verze 1.5... je to GOTY edition, takze asi posledni možná, dalsi uz predpokladam nebude, a stoji to proste zaprd, proste to neprectu... Chvili jsem si prisel starej, ale uplne stejne dopadla i moje manazelka, ktera knizniho zaklinace miluje, jen to na rozdíl od mne nevzdala a statecne s mladym mzourala.. :-)

V kazdym pripade dik, beru to jako potvrzeni, ze velikost titulku (a obecně textu) není na PS4 nastavitelný parametr (jako treba ve Windows), takze zalezi jak to u konkretniho titulu zmastej... :-/

..a koukám, ze v tom nejsem sam.. :-)

https://youtu.be/6-hYmwiDK5E

Odesláno

Přátelé, jak píšu TADY ,došlo k jistému přecenění svých (ne)schopností a kvůli mně trpí celá rodina. Je tu pls někdo, kdo by byl ochoten Tupolevovi do SZ vysvětlit s neskutečnou trpělivostí a krok po kroku jak zapojit X Box 360 a Kinect? Děkuji...

Jestli to ještě pořád řešíš, ozvi se do SZ, mrkneme na to.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Je tu někdo kdo si koupil NBA 2k18, dostává od všech na prdel a chce si zahrát vyrovnaný match? Teda krome mě

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj

Určitě je tu pár lidiček co hrají WoT a třeba pořadí. Vypadá to,že po aktualizaci mi ve hře blbne myš. Trhané pohyby a nedá se moc dobře hrát. Jinak myš maká v pohodě,jen v té hře je problém. Nevíte náhodou co s tím? Díky.

Odesláno

Ahoj

Určitě je tu pár lidiček co hrají WoT a třeba pořadí. Vypadá to,že po aktualizaci mi ve hře blbne myš. Trhané pohyby a nedá se moc dobře hrát. Jinak myš maká v pohodě,jen v té hře je problém. Nevíte náhodou co s tím? Díky.

po aktualizacii som to este neskusal na pc, hram to na tablete 

Odesláno (upraveno)

kdo pamatuje?

no jasně, nejlepší byly skoky na lyžích

E: si to můžeš zase zahrát, je to online

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Včera jsem si dal na Atari tohle

a

Člověk si to musí připomenout

Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, má cenu kupovat nějaké repasované Wii? Nové už se asi nesežene ne?

Nebo se dělá něco na podobném principu a modernější?

Jde mi o rodinné hraní, nic složitého...

Díky...

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno

Ahoj kluci, má cenu kupovat nějaké repasované Wii? Nové už se asi nesežene ne?

Nebo se dělá něco na podobném principu a modernější?

Jde mi o rodinné hraní, nic složitého...

Díky...

To se moc nekazí. Já takhle koupil už dvě a obě softmodnul. Mám pak 64GB flashky jednu hry pro deti, druhou ne pro deti :) a hraju z toho. Na akce super věc. Obě naprosto v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...