vraby Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 God of War PS4 výměna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Cau, sice to neni na PS4, ale ted je na steamu sleva do 11.2 na serii X3 https://store.steampowered.com/app/201310/X3_Albion_Prelude/?l=czech Požadavky to má na HW to má opravdu nízké.Nj, ale vyžaduje to vlastnictví původní hry... Upraveno 5. února 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Jestli je tu nějaký fanda do domácí tvorby, tak dnes vyšlo DLC pro Kingdom Come teď se jen dočkat víkendu, kdy na něj bude čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Nj, ale vyžaduje to vlastnictví původní hry... dal sem špatný odkaz - https://store.steampowered.com/sub/12985/ 10eček za set, není tak moc (když používáš jihoamericky steam účet, tak cena vyjde ještě cca o 70% levněji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Cau, sice to neni na PS4, ale ted je na steamu sleva do 11.2 na serii X3 https://store.steampowered.com/app/201310/X3_Albion_Prelude/?l=czech Požadavky to má na HW to má opravdu nízké.Čus, díky. Problém je, že už mám jen PS4 :-) Herní PC sice mám ale nezapl jsem ho už tak 5 let. Takže jednak bude ukrutně pomalej a druhak ani nevím jestli funguje :-) Říkal jsem si jestli třeba na PSko nevyšlo něco jako byl Freelancer. To mně kdysi hodně bavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Jestli je tu nějaký fanda do domácí tvorby, tak dnes vyšlo DLC pro Kingdom Come teď se jen dočkat víkendu, kdy na něj bude čas.Na čem to hraješ? PS nebo PC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 PC, dualshocku jsem nepřišel na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak to jsme dva..... mladej si koupil Kingdom na PS a nedávno ho prodal, na PS oproti PC mnoho věcí obtížně hratelných či nehratelných (odemykání zámků)... takže jsem mu ho teď instaloval do NB... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Mám k dispozici nerozbaleného posledního Hitmana a Crew 2, kdybyste měl někdo zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 A platforma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tento měsíc se PS plus slušně vytáhli... For Honor a Hitman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Koupil jsem redukci na klávesnici a myš k PS4 a musím říct, že je to super. Doomovky na myši to je prostě jinej level :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Tak to sis měl koupit ještě pc.To ne není dualshockem ale rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Tak to sis měl koupit ještě pc.To ne není dualshockem ale rukama No tak já jsem kdysi právě na PC hrával. Quake 2 to byla pecka. Tenkrát frčely klany a rodil se progaming. Jenže pár posledních let jsem neměl na něco jako hraní čas. Teď jsem přemýšlel jestli koupit nové PC nebo PSko. Nakonec jsem si řekl, že zkusím PS4 hlavně kvůli ceně a přenositelnosti a musím říct, že jsem tomu přišel na chuť. Hry jako Zaklínač nebo God Of War jsou na tom ovladači úplně super a mastit to na gauči u TV je paráda. Ale ty střílečky mi tam tom prostě nešly. Jsem zvyklej na o hodně rychlejší ovládání než je Dual Shock. Jako s PC se ta redukce furt nedá srovnávat, ale už se to tomu docela blíží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Na nějakém fóru teď čtu, že hraní na klávesnici a myši v multi-player na PSku je považováno za cheatování :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Metro Exodus, hrajete nekdo? Je to dobry? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Metro Exodus, hrajete nekdo? Je to dobry? Sent from my iPhone using Tapatalk Dohrano.Ta posledni cast v Novosibirsku je pecka;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Já to nějak nestíhám. Koupil jsem Resident Evil 2, chystám se koupit ještě Lost of Us 2 a tohle Metro :-) Teď hraju na něčí doporučení tady ten Horizon Zero Down a to je bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Dohrano.Ta posledni cast v Novosibirsku je pecka;-)Mám připravené, ale teď jedu Far Cry New Dawn...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tiez davam Metro prave. Aspon si vykurim izbu, pc dostava trosku zabrat. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se