tedwine Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/product/564491/final-fantasy-vii-remake-1st-class-edition-ps4 Niekto objednava, alebo cakate na lokalny predaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Neměl by někdo zájem o hru na nintendo switch: Zelda Breath of the wild? Mam krabičku s hrou a nechal bych to za 800 plus něco na poštu. Můžete zkusit i něco na výměnu (třeba Switch nebo PS4 hry). Zítra to hodím i na herní fórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Pokud někdo máte Game pass na xbox one: po dlouhý době jsem si zahrál něco povedenýho: v game passu brzy končící X360 kousky Defence Grid a Iron Brigade, vtipná a skvělá hratelnost, vyzkoušejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Mam dohrano, kompletne. Pokud by mel nekdo zajem nabidnu za 900na prodej, osobka Pardubky nebo HK, jinak posta.Doporucuju, bavil jsem se naramne.nemel by jsi zajem o vymenu za Rage2 ? napis pripadne SZ, diky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 co v Gearboxu berou nevim, ale trailer se jim poved https://www.youtube.com/watch?v=RxYRcRWZdkE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dopařil jsem na PS4 Spidermana, kupováno asi před měsícem v JRC (nová hra). Nechcete ho někdo? za 600,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Nebo někdo něco na výměnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Vcera mela Sony konferneci a je venku i datum. Se strasne moc tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Vcera mela Sony konferneci a je venku i datum. Se strasne moc tesim. Manželku ke tchýni, děti k babičce, nahlásit dovolenou, koupit basu Plzně, vypnout telefon a celej den je o zábavu postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 jj, tohle proste nemuze dopadnout spatne, Naughty proste umi, jednicku sem prosel asi 6x a troufam si rict, ze dvojka bude jeste o level vejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Potvrzeno, RDR2 vyjde v listopadu i na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Hmmm...tak to budu rád, když to rozjedu s mojí GPU.... Case: Corsair 550D Obsidian Series + 5x Corsair 120mm PWMCPU: AMD FX-8300 Black Edition + Cooler Master Hyper 212+ EVOMB: Asus M5A99FX PRO R2.0RAM: Crucial Ballistix Tactical 16 GBGK: Gigabyte R927XOC-2GDHDD: SSD Samsung 840EVO 120GB + WD Black 1TB + WD Red 2TBzdroj: Zalman ZM600GLXmonitor: LED BenQ RL2455HMrepro: Genius SW-G2.1 1250mouse: A4tech V7 V-Track Core 2keybd: Connect IT GK2000 BiohazardOS: Win 10 x64 Pro Omrkněte hardwarové nároky PC verze Red Dead Redemption 2 a první obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Hele jako minimum je GTX770, karta za litra... to i ta hra bude dražší zrovna HW nároky mi přijdou hodně v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Už bych nedal ani pětikilo za ten vopruz sledovat několik hodin v kuse vocasa jak jede na kobyle zleva doprava, zprava doleva a nahoru a dolů ... tohle mi tu hru tak otrávilo, že to už jenom leží v šupleti. Upraveno 10. října 2019 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Hele jako minimum je GTX770, karta za litra... to i ta hra bude dražší zrovna HW nároky mi přijdou hodně v poho.Asi jsi se nepodíval na mojí sestavu... :-) Ze zkušenosti s jinámi současnými hrami to asi rozjedu, otázkou je, jak to bude s rozptylem FPS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Na Last of us se těšim moc. Je tam Joel, je to dobrý. Je to moje nejoblíbenější hra, díky atmosféře jí mam stupeň o nad krásným, barevným a bohatým Uncharted 4: A Thief's.End. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Taky se těším na TLOU2, ale čekal jsem, že to vyjde ještě letos. Nezbývá než čekat no, vypadá to peckovně. Jinak jak tu zaznělo to Uncharted, dycky kolem toho v obchodech chodím a láká mě to vyzkoušet, ale přijde mi, že jich je hrozně moc a ztrácím se v těch dílech a různých edicích. Který díl byste doporučili? Musím to hrát od prvního starýho dílu, abych pochopil souvislosti nebo si užiju i ten nejmodernější poslední díl jen tak? Mám PS4 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ja hrál jen čtyřku a je to jak skvělý film. Jasná linie, flashbacky do dětství. Podle mě je tam všechno. Nic mi nechybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Hosi ma vyznam kupit ps4 pro ked coskoro pride ps5 ? Mam aktualne ps3, no chcem prejst na novsiu a tak neviem ci pockat na ps5 alebo kupit ps4 pro. Na milion percent chcem hru Last of us II tak neviem ci bude hned aj pre ps5 alebo nie Upraveno 10. října 2019 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Hosi ma vyznam kupit ps4 pro ked coskoro pride ps5 ? Mam aktualne ps3, no chcem prejst na novsiu a tak neviem ci pockat na ps5 alebo kupit ps4 pro. Na milion percent chcem hru Last of us II tak neviem ci bude hned aj pre ps5 alebo nieCoskoro? Ak vsetko klapne, tak vianoce 2020... jasne ze kup 4pro, mas na rok zabavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se