matous Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Team je plný kdyby se chtěl ještě někdo přidat:Sleva 400 Kč na Hra pro konzoli The Last of Us Part II - PS4 na Alza.cz https://www.alza.cz/url/uwrUz7eGaySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Já ne, já to koupím od Hopy za litr až to dohraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Si chytrej. Se na to tesim jaxvine. Uz nechodim ani na diskuze, abych si nepokazil zazitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Já jenom doufám, že to moje PS4 zvládne. Od dohrání God of War se na to akorát práší a i v té době už ty větráky hučely jak úly. Byl bych rád, kdyby to ještě tuhle hru dotáhlo, a pak si může odejít do křemíkovýho nebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 protoze jsem dneska v dobrem rozmaru a podilelo se na nem i auto od Tebe, nezjistne Ti poskytnu radu, kterak se muze snizit hlucnost ps4 na prijatelnou mez. fakt zasadne pomuze sundat kryci dekl a vyfoukat prach. nekteri magove radí i prepastovat procesor, nicmene to uz je mnohem slozitejsi operace. jako zaklad vyfoukani staci. a kurevsky pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 No jo, to je sice pěkný, ale vzhledem k tomu, že zkušenej zručnej matador to dělá 15 minut tak to znamená, že u mě by to bylo operace na dny až týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Kdyby si někdo z Plzně a okolí chtěl vyzkoušet přádný VR tak https://virze.cz/ Po vyřčení hesla "Koza dojí krev" je samozřejmě sleva ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 11 minutami, Kristian.nov napsal: Kdyby si někdo z Plzně a okolí chtěl vyzkoušet přádný VR tak https://virze.cz/ Po vyřčení hesla "Koza dojí krev" je samozřejmě sleva ;-) Dobrý :-) Ale tohle bych opravil ... :-) "Hernu může navstívit v jednu chvíly až 5 osob." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 47 minutami, Tomas_2002 napsal: Dobrý :-) Ale tohle bych opravil ... :-) "Hernu může navstívit v jednu chvíly až 5 osob." Je, díky. Zloba padne na ajťáka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Taky mám TLOU2 objednaný a těším se na to jak tlustý dítě na sladký. Dokonce jsem včera začal hrát jedničku (potřetí), že si to před tou dvojkou osvěžím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Já už udělal polepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Jen pro info TLOU P2 nabízí Mironet včetně všech bonusů za 1348 Kč. A nemusí se shánět lidi jako na Alze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Tak mi kuryr prave dorucil. Bal jsem se, ze to nestihne a ze mu ujedu pred nosem. :D Musim otocit jeste dva spesnaky, ale ted uz to bude veselejsi..... Se tesim jak malej kluk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Nikdy předtím prý zákazníci Českých Drah nejeli z Pardubic do Havlbrodu 35 minut. Někteří si stěžovali na drobné bolesti v zátylku a hvízdání v uších ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 (upraveno) Sem na obratu dokonce s naskokem... Ale odjizdet budem zpozdeny, od Brodu maj sekyru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2020 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 (upraveno) Nojo, já už ho mám taky... Ale co je mi to platný, když jsem furt nedohrál jedničku, protože mám akutní závislost na CODku...? Upraveno 19. června 2020 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Taky ho mám už v autě a těším se na večer i hrnek mi dali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 za me zatim bez chybicky (mam odehrano cca 6h)m Naughty Dog to proste umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Já jedu Desperados 3 a PECKA. Last of us počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Ted sedim ve vlaku a jedu na trenink, ale uplne popravde jsem uvazoval, ze zustanu doma a budu hrat. KFL byl tak laskav, ze zpracoval moje rozpolozeni na web, ackoliv to nema s vlakama nic moc spolecnyho. https://www.strojvedouci.com/2020/zivotni-priority/ Ani nechci vedet, co za to bude chtit na oplatku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se