Sedlin Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 tvl, cigi a není vzor gumičky na zavařovací sklenice v državě Mykologického historického ústavu? Rozhodně tam zavolej a pořiď si na to licenci.Snad bude možné vyrobit více kusů než 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 to je fakt, radši to prověřím , jak jsem slušně vychovanej, tak nekradu, ani autorský práva, ani nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 a cifr červenej s bílejma puntíkama, jako klobouk mochomůrky :-D Mě to ale pobavilo, klidně bych takovou lunetu bral, jen mám obavu, že tohle Elton fakt nedá... Ať se vrátím k leteckým PSII, nedělala se tu náhodou kdysi limitka leteckých s vrtulníkem?letecky s vrtulnikem si nechávali dělat v rámci renovace piloti z kbelsky základny. Vznikly tehdy 3 ks. Pak si nekteri členové nechávali neco dodelavat, tyhle dodělavky nejsou cislovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Komunistický hodinky s ruským Migem jako památka českým letcům v Británii? To by byl takovej irony overload, že bych do toho snad i šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Tak já doufám, že se místní cirkus dostatečně vyblnul a můžeme zkusit pokračovat...Striktně bych se vyhnul čemukoliv sovětskýmu. Měli by si zachovat čistě českou tvář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Tak já doufám, že se místní cirkus dostatečně vyblnul a můžeme zkusit pokračovat...Striktně bych se vyhnul čemukoliv sovětskýmu. Měli by si zachovat čistě českou tvář.Omlouvám se, obvykle se snažím tomu vyhnout, ale tentokrát nemůžu jinak než: +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Tak já doufám, že se místní cirkus dostatečně vyblnul a můžeme zkusit pokračovat...Striktně bych se vyhnul čemukoliv sovětskýmu. Měli by si zachovat čistě českou tvář.Zatím, co zdejší cirkus blbnul, tak já pomalu něco tvořím - uvidíme. Základní předpoklad je zachovat hodinky beztématové a bezsovětské, no date, kal 68 s disabled funkcí datumovky, renovační pouzdro s plným dýnkem (toto klidně může být k diskuzi). Brzy by se mohlo začít rodit něco konkrétního :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 No ty voe, tydle hodinky chci fakt vidět :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Tady vám hodím nějakou inspiraci: Aneb: když se chce, tak všechno jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 hele Melly, když už ses toho chopil, nahoď sem teda alespoň nejakej cíl, kam se tohle má dobrat. Jedinej Kristian jako autor vlákna nahodil, co by rád, alespoň nahrubo hodil obrysy výsledku.neříkám, že to tak je, jen je z doposud zde uvedeného snadné sklouznout k domněnce a přesvědčení, že nejde o nějakou určitou limitku, ale že jde o to, hlavně mít limitku a je táákhle volný jakou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 S Kristianem jsme se pochopili tak, že chceme udělat remake PS2 leteckých, ale ne úplně stejné hodinky. Koncept vzhledu by však měl být stejný - žádné téma (žádní sověti), napojení na armádu ČR, letecké hodinky. Co je jiné je, že půjde o mechaniky, NoDate, renovační pouzdro, plné dýnko. Toť koncept.Až dostanu podklad, začnu pracovat na grafickém zpracování. Zatím neočekávám převratnou revoluci - mělo by to vycházet z původních leteckých. Uvidíme, co tvoření přinese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Se zájmem toto téma pročítám, protože si pořád hraju s myšlenkou nechat si postavit v Eltonu nové letecké primky za použití strojku cal. 96, který mám doma. Fandím vám, ale podle mého názoru v jakémkoliv jiném pouzdru než PS II to už budou úplně jiné hodinky, původní plastová luneta je hnus, který nemá obdoby, a výroba nového pouzdra PS II s kovovou lunetou (jak se řešilo na straně 2 a i v souvislosti s uvažovanou limitkou bronzových primek) by bylo za nemravné peníze:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Jsem zvědavej a nadšenej, pokud se toho ujmeš sám, budu nalomenej do toho jít. Safra.... budu muset dětem vysvětlit, že se ježíšek voběsil ve stodole..+1.tak tedy, Ježíek ve stodole, to bude dobrý i pro mě..Čtu to tady se zájmem, snad se vám to pánové povede, i dizajnově i technicky, a nakonec i s Eltonem. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Bakelitová luneta mě nechává zcela v klidu - pokud to má být nějaká "omáž" původním leteckým, tak tam asi prostě patří. Spíš než Z ČEHO tu lunetu bych pořešil co NA NÍ. Když už, tak aspoň reverzní značení - nechtěl bych z toho pilotápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Navrhuju, abyste se spojili s antikprimem, který dělá výtečné repliky původních gumových řemínků na PSI - bude mít tedy možná kontakty na gumárenství. Mohl by zařídit nějakou inovovanou lunetu, když už ne zavařovačku, tak třeba takovou vroubkovannou, jako dělá rolex na airking ( v bílém zlatě) - to už je krok k letectví, ne ? Když navíc zvolíte tu "diplomatickou" sejdete se i s primáckou tradicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Osobně nemám problem s plastovou lunetou tak jak je, koresponduje to s tím, jak byly původní letecký primky.Předpokládám, že tisk na lunetu stále probíhá raznicí. Před zvažováním úprav bych poptal, kolik by stálo vyrobení individuální raznice.Antik-prim bych docela rád kontaktoval ohledně repliky původních pásků k leteckým primkám. Gumové lunetě bych se docela rád vyhnul - v porovnání s plastovou mi to přijde jak z bláta do ho***. Neděláme přece hodinky, co se budou rozdávat v Happy Mealu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Však antikprim je accutron aka Libor Hovorka, takže stačí se zeptat jeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Ano, vím. Až přijde řada na pásky, obrátím se na něj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 NODate ? Škoda.... Jinak bych i uvažoval. Ale budu sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 NODate ? Škoda.... Jinak bych i uvažoval. Ale budu sledovat Možná trošku OT, ale vážně by mě to zajímalo a zarazilo mě to už u letecké limitky od Davosy - tu nejeden člověk odepsal pouze kvůli původně avizované absenci data. Vážně je tam ta datumka tak důležitá? Navíc když se nejedná o nějaké everyday hodinky, ale o limitku na relativně sporadické nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.