Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Jen organizační drobnost, většina nás se sice zná, ale v tomto počtu navrhuji dvě věci

1. nalepovací jmenovky nick/jméno ... abychom se pořád neoslovovali hej, nebo počkej

2. pokud je někdo úplný nováček a nikdo ho nebude znát (viz. člen s jedním příspěvkem), tak v rámci bezpečnosti a vzájemné důvěry, si všichni vezměme občanky ... 

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 40 minutami, Jarett napsal:

Jen organizační drobnost, většina nás se sice zná, ale v tomto počtu navrhuji dvě věci

1. nalepovací jmenovky nick/jméno ... abychom se pořád neoslovovali hej, nebo počkej

2. pokud je někdo úplný nováček a nikdo ho nebude znát (viz. člen s jedním příspěvkem), tak v rámci bezpečnosti a vzájemné důvěry, si všichni vezměme občanky ... 

:)

Hele, asi jo, jsem pro! Jako mě asi všeci poznají, předpokládám. A přinejhorším uteču.🤣♿

Odkaz ke komentáři

@Jarett Skvělý, rozumný nápad, jsem pro🙃.

Odkaz ke komentáři

Si ty samolepící jmenovky pamatuju z mé první účasti na srazu tenkrát u Kortyše. Ale je to téměř to jediný co si z té akce pamutuju :)))))))) (kromě dr.sphinxe, ten mi nějak utkvěl v paměti)

Odkaz ke komentáři

Hlasim, ze neznám 5 lidí a ty si stejne ve svým věku nezapamatuju, jmenovky nepřečtu, bo uz nevidím, občanku mam novou, tak snad ji nebudu potřebovat…bohuzel me si vzdycky pamatujou fšici… 🙃  asi to bude zjevem a ne skrze ty moje kecy 🤣🤣🤣

@Dokusan se divím ze si pamatuješ kde to bylo, si s tim cigarem na fasádě vlál jak pirátská vlajka na škuneru v bouři 😈

Upraveno uživatelem LovecK
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, LovecK napsal:

@Dokusan se divím ze si pamatuješ kde to bylo, si s tim cigarem na fasádě vlál jak pirátská vlajka na škuneru v bouři 😈

Vod tý doby je to ale rok od roku z mé strany decentnější ;) 

Odkaz ke komentáři

Vod tý doby je to ale rok od roku z mé strany decentnější  

Protože chodíš rovnou na sraz a vynecháváš ty dva až tři večírky v ten samy den před tím

Jinak jsem asi tele, ale k čemu budou ty občanky? To si je zvolený strážník na začátku akce vyfotí a pokud se něco ztratí, bude dávat hromadné trestní oznámení?:-)

Taky jsem byl kdysi na srazu prvně a nic takového, jsem neabsolvoval;-)

Ani v Ostravě jsem nemusel odzpívat celé Baníčku my jsme s tebou, …
Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Kostra napsal:

Protože chodíš rovnou na sraz a vynecháváš ty dva až tři večírky v ten samy den před tímemoji1787.pngemoji1787.png

Jinak jsem asi tele, ale k čemu budou ty občanky? To si je zvolený strážník na začátku akce vyfotí a pokud se něco ztratí, bude dávat hromadné trestní oznámení?:-)

Taky jsem byl kdysi na srazu prvně a nic takového, jsem neabsolvoval;-)

Ani v Ostravě jsem nemusel odzpívat celé Baníčku my jsme s tebou, … emoji1787.png

Doba je divoká ... a tebe známe všichni :D

Odkaz ke komentáři

Právě teď, shewcza napsal:

S těma občankama mi to přijde trochu přitažený za uši. Lukáše znám a rád se za něj zaručím.

Tento nápad se vztahoval na kolegu s jedním příspěvkem, kterým se napsal do seznamu ... Z0idb3rg

Odkaz ke komentáři

Já ji teda beru, protože když už nic, minimálně ta fotka, stojí za to 😆

Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2024 v 19:04, Jarett napsal:

Tento nápad se vztahoval na kolegu s jedním příspěvkem, kterým se napsal do seznamu ... Z0idb3rg

Z0idb3rg je muj bratranec zadny strach. :D On tady moc nechodi, ale byl uz s nama na Opavskem srazu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...