Jarett Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Jen organizační drobnost, většina nás se sice zná, ale v tomto počtu navrhuji dvě věci 1. nalepovací jmenovky nick/jméno ... abychom se pořád neoslovovali hej, nebo počkej 2. pokud je někdo úplný nováček a nikdo ho nebude znát (viz. člen s jedním příspěvkem), tak v rámci bezpečnosti a vzájemné důvěry, si všichni vezměme občanky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Jmenuji se inženýr Králík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 40 minutami, Jarett napsal: Jen organizační drobnost, většina nás se sice zná, ale v tomto počtu navrhuji dvě věci 1. nalepovací jmenovky nick/jméno ... abychom se pořád neoslovovali hej, nebo počkej 2. pokud je někdo úplný nováček a nikdo ho nebude znát (viz. člen s jedním příspěvkem), tak v rámci bezpečnosti a vzájemné důvěry, si všichni vezměme občanky ... Hele, asi jo, jsem pro! Jako mě asi všeci poznají, předpokládám. A přinejhorším uteču.️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Jinak aktuální info skrze pivo: Plzeň , Radegast 10,12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března @Jarett Skvělý, rozumný nápad, jsem pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Si ty samolepící jmenovky pamatuju z mé první účasti na srazu tenkrát u Kortyše. Ale je to téměř to jediný co si z té akce pamutuju :)))))))) (kromě dr.sphinxe, ten mi nějak utkvěl v paměti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Hlasim, ze neznám 5 lidí a ty si stejne ve svým věku nezapamatuju, jmenovky nepřečtu, bo uz nevidím, občanku mam novou, tak snad ji nebudu potřebovat…bohuzel me si vzdycky pamatujou fšici… asi to bude zjevem a ne skrze ty moje kecy @Dokusan se divím ze si pamatuješ kde to bylo, si s tim cigarem na fasádě vlál jak pirátská vlajka na škuneru v bouři Upraveno 18. března uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 4 minutami, LovecK napsal: @Dokusan se divím ze si pamatuješ kde to bylo, si s tim cigarem na fasádě vlál jak pirátská vlajka na škuneru v bouři Vod tý doby je to ale rok od roku z mé strany decentnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Vod tý doby je to ale rok od roku z mé strany decentnější Protože chodíš rovnou na sraz a vynecháváš ty dva až tři večírky v ten samy den před tímJinak jsem asi tele, ale k čemu budou ty občanky? To si je zvolený strážník na začátku akce vyfotí a pokud se něco ztratí, bude dávat hromadné trestní oznámení?:-)Taky jsem byl kdysi na srazu prvně a nic takového, jsem neabsolvoval;-)Ani v Ostravě jsem nemusel odzpívat celé Baníčku my jsme s tebou, … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Já jdu poprvé na nějaký sraz a nemám problém se jmenovkou ani občankou chápu to... A sám mám problém se jmény Upraveno 18. března uživatelem Lukáš3 Oprava textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 25 minutami, Kostra napsal: Protože chodíš rovnou na sraz a vynecháváš ty dva až tři večírky v ten samy den před tím Jinak jsem asi tele, ale k čemu budou ty občanky? To si je zvolený strážník na začátku akce vyfotí a pokud se něco ztratí, bude dávat hromadné trestní oznámení?:-) Taky jsem byl kdysi na srazu prvně a nic takového, jsem neabsolvoval;-) Ani v Ostravě jsem nemusel odzpívat celé Baníčku my jsme s tebou, … Doba je divoká ... a tebe známe všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března S těma občankama mi to přijde trochu přitažený za uši. Lukáše znám a rád se za něj zaručím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Právě teď, shewcza napsal: S těma občankama mi to přijde trochu přitažený za uši. Lukáše znám a rád se za něj zaručím. Tento nápad se vztahoval na kolegu s jedním příspěvkem, kterým se napsal do seznamu ... Z0idb3rg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 14 minutami, shewcza napsal: S těma občankama mi to přijde trochu přitažený za uši. Lukáše znám a rád se za něj zaručím. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Občanka mě vystrašila, se raději omluvím ne vážně, musím bohužel nakonec obstarávat malé čtenáře na Noci s Andersenem... Užijte si to, vypadá to na úctyhodnou sestavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Já ji teda beru, protože když už nic, minimálně ta fotka, stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Kdybyste, čistě náhodou, někdo jeli na sraz okolo Nového Jičína a měli místo v autě tak dejte vědět, vypadl mi odvoz. Jinak dorazím taky, ale vlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Kdyby někdo mohl dřív, tak dejte vědět. Budu v Olomouci už od obědu a nechce se mi jezdit na otočku domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března V 18. 3. 2024 v 19:04, Jarett napsal: Tento nápad se vztahoval na kolegu s jedním příspěvkem, kterým se napsal do seznamu ... Z0idb3rg Z0idb3rg je muj bratranec zadny strach. On tady moc nechodi, ale byl uz s nama na Opavskem srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 30 minutami, krutor napsal: Z0idb3rg je muj bratranec zadny strach. On tady moc nechodi, ale byl uz s nama na Opavskem srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se