ABCDE Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března …kdyby někdo měl reversa a vzal je na sraz, tak má u mě pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Viděl Reversa naživo, to bych pak už asi ani nespal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 1. tomina666 + 1 2. Bobisek Robin + 1 – můj hodinkový kamarád 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama ) 17. Taurus 18. Kulix scottbmc 19. ABCDE 20. Stodic (ještě jsem nebyl, ale rád bych se zúčastnil) 21. Lukáš3 22. David_B 23. Dzos 24. ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Občanky se zdá se zrušily, především ale děti onemocněly, tudíž místo Noci s Andersena to vidím zpět na Noc U Ptáka, snad si ještě židli urvu (kdyžtak sednu na klín Robinovi, co se napsal místo mé maličkosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Nooo, kuciiii! Vidím to na full house, pokud nebudou odpadlíci. Tak zítra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Před hodinou, tomina666 napsal: Nooo, kuciiii! Vidím to na full house, pokud nebudou odpadlíci. Tak zítra! @tomina666 hlavně nezapomeň foťák závodníku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Dnes mi to nakonec asi nevyjde, tak ať nemusí sedět Bobisek na klíně, přepouštím mu židli. 1. tomina666 + 1 2. Bobisek Robin + 1 – můj hodinkový kamarád 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama ) 17. Taurus 18. Kulix scottbmc 19. ABCDE 20. Stodic Bobisek 21. Lukáš3 22. David_B 23. Dzos 24. ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 12 hodinami, Jarett napsal: @tomina666 hlavně nezapomeň foťák závodníku ! něco vezmu... a pokud všichni dojedou, bude foťáků až až. B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Vzal jsem arch samolepicích jmenovek, tak když někdo vezme fix, můžeme se vesele oslovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Z kopců k Ptákovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 38 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Vzal jsem arch samolepicích jmenovek, tak když někdo vezme fix, můžeme se vesele oslovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Kucí místňáci, kde tam nejlépe a na jistotu zaparkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 10 minutami, Kostra napsal: Kucí místňáci, kde tam nejlépe a na jistotu zaparkovat? https://mapy.cz/s/gukumahoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 15 minutami, Bobisek napsal: https://mapy.cz/s/gukumahoro Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Vzal jsem arch samolepicích jmenovek, tak když někdo vezme fix, můžeme se vesele oslovovat TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Jinak pánové, kdyby měl někdo u sebe nové suby (ideál ND) moc rád vyzkouším! já teda beru jen expy II 21… vše ostatní mám nyní mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Bohužel to taky nedám, celý týden na služebce v zahraničí a teď řeším problémy ve firmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Kdyby někdo bloumal po městě @shewcza, alespoň o hoďku dřív, jsem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března @nizkotucnytvaroh tak já přijedu, jestli tam nebudu sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Já už vyrážím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se