Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cyrdo - tentokrát řídíš? :D

ted ridi maximalne Ladosa :D

Určitě neřídím! Ani Laďóša! :D Myslel jsem, že bychom se my, prostějováci, mohli složit na taxíka. Myslím nééé kúpit! Jen na cestu zpátky..:D Co říkáte? Tam se nechám odvézt až pojedou kluci co bydlí v OL z práce.

Odesláno

No na cestu zpět už odvoz asi bude, takže se potřebuji dostat do OL!!!

Jedou z firmy dva, tak když se ty postaráš o cestu zpět, my tě vezmeme tam.

Já, ty a Laďóš +2 z Kolbenky. :D Souhlas?

Odesláno

Stýf mě upozorňoval už na minulý sraz, ale bohužel mi to nevyšlo. Tentokrát to doufám klapne a pokud vám to nebude vadit, objevil bych se také :notworthy:

Odesláno

Oukej!!!

Odesláno

Stýf mě upozorňoval už na minulý sraz, ale bohužel mi to nevyšlo. Tentokrát to doufám klapne a pokud vám to nebude vadit, objevil bych se také :notworthy:

se dopis vlku ;)

Odesláno

Hoši, ale opatrně, je to můj první sraz, tak ať z toho nemám trauma...

To je samé...lásko, spi u mě nebude nás rušit..., atd.

Se trochu začínám bát...

Odesláno

Hoši, ale opatrně, je to můj první sraz, tak ať z toho nemám trauma...

To je samé...lásko, spi u mě nebude nás rušit..., atd.

Se trochu začínám bát...

Nebuj-dřív jak ve 12 to na kluky nepřijde,tak jsi relativně v bezpečí :D

Odesláno

Nebuj-dřív jak ve 12 to na kluky nepřijde,tak jsi relativně v bezpečí :D

O sebe se nebojím, nejsem zrovna přitažlivej, ale Gas mi připomíná flašku, tak nevím, jestli to nemá být třeba nějakej lubr. gel....když říkal, že o hodinkách to není....Je to U Drápala, že jo ? Není to u Modré ústřice ?!

Odesláno

neboj, my jsme drsni jen do doby nez se rozestele :D jinak si kazdy dame svoje dve piva a do vecerky hlasime prichod na rote :)

počkej, u tebe při televizi votevřeme flašku sklepmistra nebo kahanu, vysypeme buráky a křupky do misky, chlebíčky s vlašákem, šunkovým salámem, vajíčkem a vokurkou, pustíme starý desky vod Zagorky a Elánu a zažiješ takovej večer křupavých srdíček, že ti z toho bude škubat voko ještě na Mikuláše.

Odesláno

Polaban na Hané... svět se v kravskou p...l obrací :)

Cyril a Metúd přinesli kultůru z Moravy do Čech, mám pocit, že jejich následovníci to slivovicí, vínem a hanáckou vodkou všechno pos.rali, tak jim to jedu vrátit :D . Sv. Roman z Polabí přinese světlo na východ.

Odesláno (upraveno)

Oukej!!!

Tak kolik vás bude ?Teda cestou do PV!

Mám kombi a ne autobus crying_anim02.gifDo kufru můžete dát všichni hodinky a pak hurá dom .

Upraveno uživatelem Čumil
Odesláno

Polaban na Hané... svět se v kravskou p...l obrací :)

EDIT: a moc mi ho nevocumlávej...

Neříkej, že nám nevrátíš naše návštěvy v Ostravě a budeš doma prdět do křesla u Bakalářů! Sem myslel, že se vy havíři umíte dohodnout.... alespoň pokud jde o hospodu...:D

Cyril a Metúd přinesli kultůru z Moravy do Čech, mám pocit, že jejich následovníci to slivovicí, vínem a hanáckou vodkou všechno pos.rali, tak jim to jedu vrátit :D . Sv. Roman z Polabí přinese světlo na východ.

Už se těším na to tvoje světlo....

Tak kolik vás bude ?Teda cestou do PV!

Mám kombi a ne autobus crying_anim02.gifDo kufru můžete dát všichni hodinky a pak hurá dom .

Jestli jsem to dobře pochopil, tak se Jartop domluvil na odvozu s tebou. Pokud jsi nás tedy ochotný vzít domů, tak budeme kolem zavíračky celkem 4 kusani. Jartop, Laďóš, Já a ty. Na to ti stačí klidně i sporťák... :smile_anim: každopádně předem moc děkuji.

Cyril

Odesláno

Roman: super, vem vinyl, zaslzime u flasky :)

Hosi tenhle sraz bude pamatecni, o tom budou mluvit jeste decka vasich decek a datum vcetne jmen zucastnenych vyryjou na orloj, kdo zavaha nevstoupi do historie hanacke metropole :)

Odesláno

Hosi tenhle sraz bude pamatecni, o tom budou mluvit jeste decka vasich decek a datum vcetne jmen zucastnenych vyryjou na orloj, kdo zavaha nevstoupi do historie hanacke metropole :)

Gas, tobě neklapl salónek a potřebuješ odradit nováčky aby vás nebylo tolik, že je to tak ?

Odesláno

Začínám se bát :-) Zas si budeš rozepínat poklopec?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...