Bradkoun Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Když jsme u těch Gulf edicí...myslím, že Formule Gulf jsou tady jen jedny Gulf.jpg Gulf edici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Ty Tvoje Monaco jsou limitka? Formule ne, nejsou ani číslovaný, jednu dobu jsem se pídil po info, kolik jich vyrobili, ale nedostal jsem se k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 myslim ze jedine na fore... niesu jedine tiez ich mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 boťáky som mal velmi rád. na fóre bývali fotky len odomňa a už ich tu vôbec nevídam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Tak pánové kdo z vás to má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Slaboooo kamarade, slabo Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Ale ty máš zlatý v titanu, kámo SBGE001 jsou tu možná jedny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 SARB066 - těch tu také moc není, pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Ty Tvoje Monaco jsou limitka? Formule ne, nejsou ani číslovaný, jednu dobu jsem se pídil po info, kolik jich vyrobili, ale nedostal jsem se k tomu. Jo, je to vintage "limitka" 2.500 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Heroic18 ( S8100 )Tyhle mám na fóru asi jen já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Heeej! Nerobte tu z toho klon vlákna "jake Seiko mate na ruke" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Dnes na ruce a možná se sem hodí....nebo má je tady někdo? ale za unikát je nepovažuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Heeej! Nerobte tu z toho klon vlákna "jake Seiko mate na ruke" Proto tam mám pro balanc i ty Rusáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Heeej! Nerobte tu z toho klon vlákna "jake Seiko mate na ruke" Ale tohle je celkem unikát: Digošky z roku 76 ovládané klasickou korunkou jako u mechanik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Heeej! Nerobte tu z toho klon vlákna "jake Seiko mate na ruke" No dobre, Ivane, tak tedy jeste vkladam jedny svycary :-) Ty tu mam take myslim jen ja. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Longines Heritage 1951 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 To je vskutku Longines jakou svět neviděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Ups Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 A tydle tu nekdo dalsi ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 what is the time ? moje PO čka přesně po měsíci od zakoupení, myslím, že moc takových tady nebude (nebylo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se