Přejít na obsah

Combo Grand Seiko a ? (Squale master)

34 hlasů

1. 1. Jaká kombinace je nejhezčí?

• zelená a bronz
      7
    • zelená a ocel
      2
    • šedá a bronz
      9
    • šedá a ocel
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle vlákno je pěkným přikladem toho kam to vede, když snaha nebýt za žádnou cenu ve stádě je na prvním místě. Velice taktně řečeno - nelíbí se mi ani jedny.  

Tvl. kdybych chtěl pryč ze stáda, tak si koupím ingersoll. To tady moc lidí taky nemá. To mě snad nemůžeš podezřívat, že bych byl takovej jeliman, co vyhodí takovéto peníze za něco jen proto, aby byl zajímavej v partičce. Po 60 otočenejch hodinkách a osmi letech tady? To snad ne...   :)

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja bych hlasoval za Vulcainy.

Já asi taky, ale když budeš moc, měj je chvíli na ruce a pak mi napiš, jak se ti odečítal čas. Fakt to je mizérie

Odesláno

A tie povodne doxy co su v inzercii ta nezaujali? Ja ked som mal Squale, tak som mal z nich dobry pocit. Boli celkom vesele a zaroven posobili "skutocne". V buducnosti si chcem kupit mnou postovany model.

GS+ squale+ lancia delta :cheers:

Odesláno

2 Dlubix: Úplně v pohodě, tuhle řadu znám a taky mě trochu trápí. Ale asi tomu rozumím. Potřebují nějakou řadu, která vydělá na skenery a kancelářský sponky. Tolik těch bronzovek neprodají ani náhodou. Me na Squale zajímá jejich historie a sympatická snaha oživit tradici hodinek pro potápěče. nic víc, nic míň

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A tie povodne doxy co su v inzercii ta nezaujali? Ja ked som mal Squale, tak som mal z nich dobry pocit. Boli celkom vesele a zaroven posobili "skutocne". V buducnosti si chcem kupit mnou postovany model.

GS+ squale+ lancia delta :cheers:

No, hezkéí jsou, ale já bych je chtěl na all round nošení a to asi nebudou. Potkáme se asi v GS a Squale, ta Lancia nedopadne  :)

Odesláno

Já tam trochu ten příběh potřebuju a u potápění je ten od Squale celkem nosný

Hele kup si klidně všechny, hlavně chci bejt u toho potápění. 

Odesláno

No anketa se vyvíjí zajímavě. Šedé v oceli vedou. A mně přijdou nejméně zajímavé. Já mám favority šedé v bronzu. Poslední fotka je prototyp s lehkou patinou na pouzdru

Odesláno

Ja tradične z iného súdka a mimo zadania, ale pokiaľ by som nechcel zrovna skúmať Mariánsku priekopu, bavili by ma Vulcainy a chcel by som all round, pozrel by som napr. na Cricket Dual Time, alebo Aviatory. Možno by som obetoval budík a kúpil vydarené chrono Aviator. A možno by som pri hľadaní na Chrono24 narazil na nejaké Hanharty, ktovie.

Odesláno (upraveno)

Za mne: mel jsem na ruce oboje Super Kontiki. Ty stare jsou urco lepsi, lepe mi sedely na ruce, lepsi mesh. Jen ta hodinovka mi uplne nesedela a lestene boky pouzdra. Jinak bez vyhrad. Ty nove maji opravdu zajimave udelane pouzdro, pekne zkosene hrany, papirove jsou nizsi. Jenze mi na ruce nesedely a pusobily vyssim dojmem, nez je uvedeno. Jak mam Eternu rad, tak urco nove ne.

K Tvemu vyberu, asi zelena-bronz, ale nejsem si uplne jisty, chtelo by to videt nazivo. Osobne tomu davam prednost, pred obrazky:). Netusim jaky mas rozpocet, co Royal Kontiki a z jineho soudku neco od Tudoru, nebo Oris Meistertaucher-regulator ?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Romane,jsi hrozne zmlsanej a zhejckanej :-). Ne vazne,mne se libej ty aquadive- ale vypadaj fakt vysoky,na tve ruce. Za sebe ty Eterny je prvni volba.

Drzim palce pri vyberu.

Odesláno

Romane,jsi hrozne zmlsanej a zhejckanej :-). Ne vazne,mne se libej ty aquadive- ale vypadaj fakt vysoky,na tve ruce. Za sebe ty Eterny je prvni volba.

Drzim palce pri vyberu.

To není zmlsanost, ale zoufalství. To zná tady většina. Ty Aquadive měly 2 cm, to nešlo nosit. Ale zpracovaný byly luxusně

Návštěvník dlubix
Odesláno

To není zmlsanost, ale zoufalství. To zná tady většina. Ty Aquadive měly 2 cm, to nešlo nosit. Ale zpracovaný byly luxusně

attachicon.gifAquadive 1.JPG

Ntvl hrnek od pressa na ruce :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nemels prodavat ty Grahamy a mel bys klid a combo taky. Todle je podobne vyrazny a presto to tem G. nesaha po kokotniky.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Jo vypadaj fakt hodne vysoky. To neni na denni noseni.

Tu zhejckanost jsem myslel na odlehceni,vim o cem mluvis,mam pujcene hodinky k noseni za cca 250 tis a citim nudu a zmar,pocit,ze neco nemam je silnej. nespokojenost a neklid v dusi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...