Přejít na obsah

Combo Grand Seiko a ? (Squale master)

34 hlasů

1. 1. Jaká kombinace je nejhezčí?

• zelená a bronz
      7
    • zelená a ocel
      2
    • šedá a bronz
      9
    • šedá a ocel
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jojo, přesně jak Roman ukazoval - jak lezly z pod manžety, tak to byly nenápadné oblekofky a jak vylezly celé, tak to byly ty správné bestie (Graham).

Hele teď mne ještě napadá - co Ploprofy? To zase takové stádo není, howada to jsou pořádné a příběh k tomu...

Odesláno

Tak pokud jde o nostalgii po časech, kdy se potápění stávalo masovou zábavou, zvony zvonily a límce přesahovaly ramena, nikoli však kníry, tak myslím squale konkuruje jen doxa a možná auricoste. Všechny jsou prostě k sežrání. :), taky bych byl rozpolcen.

Odesláno

Ploprofy jsou super tip, to by bylo pěkné kombo.

Mě ještě napadly staré Seamaster 300 od Watchco pokud něco ze 60-70. let, ale designově je to mainstream (sice ikonický) a někomu může vadit, že je to skládačka pokud to tak nazvu (i když všechno z NOS origo omega dílů).

769b2b6d1ddc818d21988492d50413c5.jpg

Odesláno

...

Tu zhejckanost jsem myslel na odlehceni,vim o cem mluvis,mam pujcene hodinky k noseni za cca 250 tis a citim nudu a zmar,pocit,ze neco nemam je silnej. nespokojenost a neklid v dusi.

Jo, jo. Tak nejak to mam taky. Mam co "potrebuju" (otloukanky, vintazky, oblekovky i potapky) a presto nema dusicka klid a jsem v procesu shaneni/nakupu dalsich dvou hodinek. Nevim, jak z toho ven.

Roman sice imho vymysli extra velkou ptakovinu, ale ma muj obdiv alespon v tom, ze dokazal redukovat na dva kusy ! Proc toho taky nejsem schopen ?!?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mě ještě napadly staré Seamaster 300 od Watchco pokud něco ze 60-70. let...

Kdes je našel?

Odesláno (upraveno)

Nevim jak moc je ten web co dal Viktor aktualni, nejvice prodavaji myslim pres eBay, jejich seller ID je abouttime-ch. Jeden cas se rikalo, ze uz vse vyprodali, ale posledni dobou obcas 1-2 kousky vzdy uvolni.

Zrovna ted maji novy inzerat na full set. Rvu si vlasy, pred 2-3 roky kdyz rikali ze likviduji sklad, tak jich meli na eBay hodne a drazily se kolem 1700 dolaru.

Vintage OMEGA 1967 Automatic Seamaster 300 Wristwatch COMPLETE 1171 Bracelet NOS

Upraveno uživatelem kloubik
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...