jovani Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 lahka vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Seiko Turtle "Oranžáda". Provedené změny oproti originálu - safírové sklo, DLC luneta, oražová vnitřní luneta, ciferník + hodinová a minutová ručka z limitované edice Black Series a vteřinovka ze Zimbe Edition, aby to pěkně ladilo :-). Hodinky vypadají skvěle na koženém i gumovém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Taky jedna modifikace. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Oranzova limitka i modifikácie výborné! Mne musí vystačiť zlata klasika, Na raft zelvy tiež dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Hezky to ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 To bylo na Seiko Turtle "Orandžáda". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Taky jedna modifikace. )Existuje zdroj k tomu ciferníku? Díky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Existuje zdroj k tomu ciferníku? Díky :-).Bohužel jsem našel pouze na instagramu bez jakýchkoli dalších informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Želvy jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Musím říct, že černé želvy jsou snad nejlepší hodinky na zkoušení různých řemenů. Sluší téměř vše. Tady černá kůže od Hirsche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Letní hodinky 2018, zatím pořád baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Moje dnešní trojkombinace. Upraveno 12. července 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Pěkné, i vteřinovky sladěné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Parádní želvácká trojka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Trošku jsem se pohrál s makrem. Podle mě hezké detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Moje dnešní trojkombinace. .Trošku jsem se pohrál s makrem. Podle mě hezké detaily.. Máš to pěkné, jen ta lupa snad vůbec nezvětšuje (aspoň v těchto fotkách).. Upraveno 13. července 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ano, taky jsem si říkal, že ten kyklop je tam k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Pohodlné a sexi aj na šnorchlovanie, draha pýta tiež nejake hodiny do vody, škoda že mini želvy nejdu dole s cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Já nevím. Není té oranžové málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se