VendoL Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Dikes, jsou to takové moje babičky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Co jsou zač ty levné Padi želvy na Wish?Má je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 https://forums.watchuseek.com/f21/fake-seiko-turtle-padi-edition-4928961.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) Tady je výsledek. Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Tak to si nechám svoje pravé modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Koupil jsem je kvuli porovnání s origo, stejnej model co mám. Někde jsem to tu psal. Kluk je teď nosí do školy, bohužel musim říct, že jsou to jedny z nejpřesnějších mechanik, které jsem kdy měl. Dělají 0,5s do mínusu denně. Proti origo luneta a tah na prd. Sponu jsem mu vyměnil za lepší, vypadly z ní osičky. Vodotesnost 200 teda nevim, s přístrojem se nikdo nepotapime, ale v pěti metrech byly. Na první pohled rozeznatelný, teda pro nás. Jinak bez znalosti jak vypadá origo si ještě hodně lidí naběhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Nezlob se ně mě, ale podporovat výrobce fake, přičemž jsou hodinky dostupné z druhé ruky za 7k, je opravdu ubohost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Nezlobim se, není proč. Můžeš mít přece názor jaký chceš. A to si představ, že se tu našli kolegové, kteří je po mně chtěli koupit. A já nejen že jsem je neprodal, ale ještě jsem jim doporučil origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Jasně, bez ohledu na to co jsi s nimi udělal, tak jsi zaplatil výrobci fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Koupil jsem je kvuli porovnání s origo, stejnej model co mám. Někde jsem to tu psal. Kluk je teď nosí do školy, bohužel musim říct, že jsou to jedny z nejpřesnějších mechanik, které jsem kdy měl. Dělají 0,5s do mínusu denně. Proti origo luneta a tah na prd. Sponu jsem mu vyměnil za lepší, vypadly z ní osičky. Vodotesnost 200 teda nevim, s přístrojem se nikdo nepotapime, ale v pěti metrech byly. Na první pohled rozeznatelný, teda pro nás. Jinak bez znalosti jak vypadá origo si ještě hodně lidí naběhne.Muzes sem hodit ty rozeznatelne detaily? Zelvy jsem nikdy nemel a ostatnim by mozna tva zkusenost pomohla. Tim bych nakup fake hodinek povazoval za vyukovy predmet pro nas neznale. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Udělal jsem k tomu vlákno, mam ho v podpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 (upraveno) Ok, mrknu. Na telefonu se mi podpisy neukazuji. Edit: odkaz pro founoctece http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/130068-test-seiko-vs/&do=findComment&comment=2367704 Upraveno 27. prosince 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 To jsem ani netušil, používám telefon, ale plnou verzi fóra v prohlížeči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) No těch rozdílu je tam mnoho a kolikrát tě úplně praští přes oči.Třeba sériové číslo je snad na všech stejné (630711). Teď jsou jedny leváci na bazoši. Mimochodem mám pocit že kolega Lucid se o tom taky někde rozepsal... Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Zdar, nejsem úplný přeborník ve výrokové logice, ale otázka ve smyslu: želvy jsem nikdy neměl a proto ocením každou radu. které mu pomůže poznat fejkodpověď ve smyslu: rozdíl tě praští přes oči?Pokud neznám želvy a do rukou dostanu fejk, těžko mohu s něčím porovnat ;o) Seriové číslo vyskytující se na fejcích je ovšem super informace a těžký kalibr v obraně proti černé magii, díky I když, jak říkal Bohuš ve známé komedii: želvy nežeru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Nejen sériové číslo, ale i ten lumibod je věc, kterou na první pohled vidíš a nemusíš se v milion a jedné variantě Želv úplně orientovat Jinak je teda smutný, že Seiko s jejich QC těmhle fejkařům docela nahrává. Při prvním pohledu na ty fejkový by sis klidě řekl, že je to levota už jen podle toho armováku, ale ne, origo to klidně takhle můžou mít taky. Takže vlastně je to možná dobře, že tu je takováhle "konkurence", třeba se v Seiku konečně chytnou za nos dají si na tom u hodinek za 10k + taky záležet. Ale spíš ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Zdár, já sem taky nikdy neměl Rolby Subáče a vim jak teda vypadaj. To že tě rozdíly fejků praští přes oči, bych chápal, že nemusíš ty fejkový srajdy moc prohlížet, páč ty rozdíly budou markantní (velký).No a to že někdo neví, že existujou želvy, tak jeho neinformovanost mu velí, ty želvy ani nechtít, takže to má vo zkoumání lehčí. Krom toho kdo nemá želvy (origo teda jo.. ), tak neví co je žít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 No, zrovna tema Subama bych se neohanel. Tam uz jsou fejkari kua daleko a bez lupy a presne nastudovanych fontu a tloustek pisma atd. uz to muze byt dost velkej orech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Já nevim, ale možná čteš něco co sem vůbec nepsal. Já sem nikde netvrdil, že rozeznám pravý vod levých. Já jenom, že mám povědomí o těch hodinkách a jak vypadaj a tady šlo o to, že ten kdo jako neměl, vůbec netuší... Krom toho každá taková komparace, je zrovna tady na foru akorát ku propěchu a za mě velice vítaná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Zdar, nejsem úplný přeborník ve výrokové logice, ale otázka ve smyslu: želvy jsem nikdy neměl a proto ocením každou radu. které mu pomůže poznat fejkodpověď ve smyslu: rozdíl tě praští přes oči?Pokud neznám želvy a do rukou dostanu fejk, těžko mohu s něčím porovnat ;o) Seriové číslo vyskytující se na fejcích je ovšem super informace a těžký kalibr v obraně proti černé magii, díky I když, jak říkal Bohuš ve známé komedii: želvy nežeru.... no ona moje reakce nebyla tak úplně odpověď na požadovanou radu páč o tom jak rozeznat feikové želvy je zde na fóru už napsáno mnoho. A ano,to že to praští přímo do očí je myšleno tak že rozdíly jsou markantní. Lumi bod na lunetě, zmiňované seriál num. Indexy na ciferníku a za oči hooodně tahá ta pootočená vlna pod nápisem Seiko. Jinak tuším že ve feik želvách běhá Seiko NH35 a cenovou se pohybuje okolo 70$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se