AndyAaron Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Já nevim, ale možná čteš něco co sem vůbec nepsal. Já sem nikde netvrdil, že rozeznám pravý vod levých. Já jenom, že mám povědomí o těch hodinkách a jak vypadaj a tady šlo o to, že ten kdo jako neměl, vůbec netuší... Krom toho každá taková komparace, je zrovna tady na foru akorát ku propěchu a za mě velice vítaná!Jo, tak to jsem to blbe pochopil. Z toho tveho predchoziho prispevku jsem spis vydedukoval, ze fejky poznas hned. Mea culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 V poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Chlapi, nic ve zlém Ten Lumi bod jsem taky zaregistroval. Akorát neznalému by to mohlo připadnout, že fejk je ten, kde šetřili s hentým luminofórem a ani ho tam nedali po rysku ;o)O Vánocích jsem si dost početl o fejkových Primkách a fakt je, že dneska bych se bál koupit na Aukru atd. cokoli nákladnějšího. ´želvyjsou OK, ale já osobně potřebuju tvar pouzdra s lehkým vybráním po stranách, krunýř ne... Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Nevim přesně o jakém vybrání hovoris. Pouzdro želv nalezlo inspiraci v jedné válečné japonské lodi a právě tím svým vybráním je neuvěřitelně pohodlné i při pohybech zápěsí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) A proto se říká že želvy sednou každému. Já mám ještě wardy, super zpracování ale do pohodlnosti želv mají fakt daleko. Teda vycházím ze svých želv 6309 které jsou o malilinko menší než ty nové. Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) O pohodlnosti není bosporu, určitě, na ruce sedí parádně. (Soudím podle přiložených fotografií ;o) Mně jde ovšen i o půdorys, pro mne jsou SNZG ideální. A to s pískovaným povrchem. želvy mají pro mne materiál :toho krunýře jaksi navíc,líbí se mi kruhová luneta a plynule, elegantním obloukem napojené nožky. Proto "želvy nežeru" ;o) Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 O pohodlnosti není bosporu, určitě, na ruce sedí parádně. (Soudím podle přiložených fotografií ;o) Mně jde ovšen i o půdorys, pro mne jsou SNZG ideální. A to s pískovaným povrchem. želvy mají pro mne materiál :toho krunýře jaksi navíc,líbí se mi kruhová luneta a plynule, elegantním obloukem napojené nožky. Proto "želvy nežeru" ;o) Mně se líbí ta tvoje oddanost pětkám a pokaždé nějaké nové odůvodnění, proč jsou nejlepší Kéž bych byl na začátku taky tak pevnej a k jedněm hodinkám loajální, kolik peněz jsem mohl ušetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) stačí být neochvějný ve své lakotě ;o)jojo, a kromě toho, to máte plno mandatorních výdajů, rád bych řekl, že hodinky jsou mezi nimi a to ostatní je pustý rozmar a zbytečný luxus,ale moji spolubydlící (jako manželka, děti, složenky a tak) by jistě zaujali jiné argumentační pozice (kdybych se odvážil zeptat). Včetně psa.... S pětečkama jsme si (od)souzeni a každý, koukám, už to vidí. Takže želvy asi už nedoběhnu,ale aspoň jsem poučený, aby podezřele výhodně koupené želvičky nedoběhly ně,,, Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Želvy rozhodně ano a klidně z druhé ruky jako jsem bral já tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Bojím bojím, jsem schopný vzít pilník a smirkový papír a tvar krunýře upravit podle sebe.Takové hruškovatění jablka je určitě proti nějakému přikázání. "Neopižláš" nebo tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 komplet ?rodinka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Tak jsem dnes u nas v bazaru videl fake zelv pepsi. To se fakt neda zamenit. Prodavac mi rovnou rekl, ze jsou to kopie.Jsou quartz a cena 1600,-Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Od včerejška zase na ruce a dnešní venčení.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Želvy nosim převážně jenom do kolbenky, takže je v pátek sundám a nasadim až v pondělí ráno, a to želvy s nátahem nevydrží a byl sem línej je v pondělí ráno nařizovat, zvlášť při spěchu do hokny. Tak sem si za šestiklíště na eBayi koupil winder z Číny a max spokojenost. Docela mě překvapilo hezký zpracování, nemám nic co bych vytknul, semišovej vnitřek, karbonovej dekor, tichej chod. 2 min jde na jednu stranu, 6 min pauza, 2 min na druhou a 6 min pauza a pořád dokola, dražší budou mít asi víc režimů, ale tohle mi stačí. Za ty prachy . Jinak je samozřejmě na baterky i zásuvku. Poslední foto z netu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 aky modell wibderu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 no name obecný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 vyborna vec a ten tvoj ma este velku vyhodu ze je kolmo na podlahu , ze vraj seiko to potrebuje na spravny natah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 no name obecný tento ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 to je von, já ho kupoval tady https://www.ebay.com/itm/Automatic-Watch-Winder-Mute-Motor-Carbon-Fiber-Watches-Display-Box-Case-Storage/323931924657?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 a už koukám trošku podražil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Za ty prachy pěkná vrtička. Přeju ať dlouho bezproblémové maká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se