Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Já nevim, ale možná čteš něco co sem vůbec nepsal. Já sem nikde netvrdil, že rozeznám pravý vod levých. Já jenom, že mám povědomí o těch hodinkách a jak vypadaj a tady šlo o to, že ten kdo jako neměl, vůbec netuší... Krom toho každá taková komparace, je zrovna tady na foru akorát ku propěchu a za mě velice vítaná!

Jo, tak to jsem to blbe pochopil. Z toho tveho predchoziho prispevku jsem spis vydedukoval, ze fejky poznas hned. Mea culpa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, nic ve zlém

Ten Lumi bod jsem taky zaregistroval. Akorát neznalému by to mohlo připadnout, že fejk je ten, kde šetřili s hentým luminofórem a ani ho tam nedali po rysku ;o)

O Vánocích jsem si dost početl o fejkových Primkách a fakt je, že dneska bych se bál koupit na Aukru atd. cokoli nákladnějšího.

´želvyjsou OK, ale já osobně potřebuju tvar pouzdra  s lehkým vybráním po stranách, krunýř ne...

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři

Nevim přesně o jakém vybrání hovoris. Pouzdro želv nalezlo inspiraci v jedné válečné japonské lodi a právě tím svým vybráním je neuvěřitelně pohodlné i při pohybech zápěsí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

A proto se říká že želvy sednou každému. Já mám ještě wardy, super zpracování ale do pohodlnosti želv mají fakt daleko. Teda vycházím ze svých želv 6309 které jsou o malilinko menší než ty nové.

Upraveno uživatelem VendoL
Odkaz ke komentáři

O pohodlnosti není bosporu, určitě, na ruce sedí parádně. (Soudím podle přiložených fotografií ;o) 

Mně jde ovšen i o půdorys, pro mne jsou SNZG ideální. A to s pískovaným povrchem. želvy mají pro mne materiál :toho krunýře jaksi navíc,

líbí se mi kruhová luneta a plynule, elegantním obloukem napojené nožky. Proto "želvy  nežeru" ;o)

Odkaz ke komentáři

O pohodlnosti není bosporu, určitě, na ruce sedí parádně. (Soudím podle přiložených fotografií ;o) 

Mně jde ovšen i o půdorys, pro mne jsou SNZG ideální. A to s pískovaným povrchem. želvy mají pro mne materiál :toho krunýře jaksi navíc,

líbí se mi kruhová luneta a plynule, elegantním obloukem napojené nožky. Proto "želvy  nežeru" ;o)

Mně se líbí ta tvoje oddanost pětkám a pokaždé nějaké nové odůvodnění, proč jsou nejlepší :) Kéž bych byl na začátku taky tak pevnej a k jedněm hodinkám loajální, kolik peněz jsem mohl ušetřit :D

Odkaz ke komentáři

stačí být neochvějný ve své lakotě ;o)

jojo, a kromě toho, to máte plno mandatorních výdajů, rád bych řekl, že hodinky jsou mezi nimi a to ostatní je pustý rozmar a zbytečný luxus,
ale moji spolubydlící (jako manželka, děti, složenky a tak) by jistě zaujali jiné argumentační pozice (kdybych se odvážil zeptat). Včetně psa....

S pětečkama jsme si (od)souzeni a každý, koukám, už to vidí.

Takže želvy asi už nedoběhnu,

ale aspoň jsem poučený, aby podezřele výhodně koupené želvičky nedoběhly ně,,,

Odkaz ke komentáři

Od včerejška zase na ruce a dnešní venčení..

Odkaz ke komentáři

Želvy nosim převážně jenom do kolbenky, takže je v pátek sundám a nasadim až v pondělí ráno, a to želvy s nátahem nevydrží a byl sem línej je v pondělí ráno nařizovat, zvlášť při spěchu do hokny. Tak sem si za šestiklíště na eBayi koupil winder z Číny a max spokojenost. Docela mě překvapilo hezký zpracování, nemám nic co bych vytknul, semišovej vnitřek, karbonovej dekor, tichej chod. 2 min jde na jednu stranu, 6 min pauza, 2 min na druhou a 6 min pauza a pořád dokola, dražší budou mít asi víc režimů, ale tohle mi stačí. Za ty prachy  :). Jinak je samozřejmě na baterky i zásuvku.

Poslední foto z netu.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...