Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Jen male info pro zajimavost. Dnes jsem byl ve Vidni u Švéda a poptal se po novejch zelvach.. na prodejne je jeste nemaj, ale rikal, ze kdyz bych o ne mel opravdu zajem, tak je schopen je mit za dve hodiny na krame :-) Bohuzel jsem si je chtel jen osahat a dat na ruku, takze jsem mel smolika. Nicmene to znamena, ze uz treba za par dni budou na prodejne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak SMS z Japonska :

Tak výsledek neveselý až tristní. Kyoto 3 hodinari - 1 ani slovo anglicky 2 nemá v katalogu neexistuje 3 ví, zná, může objednat, neví za kolik a kdy dorazí. Nara 2x oba ví, můžou objednat ale cenu a datum nemůžou potvrdit.

Takže mám zatím po legraci..

Odkaz ke komentáři

Byl to trochu slendrian, byla to takova rychlovka a pred kramem na me cekali dva lidi, takze jsem dost pospichal.. na cenu jsem se tudiz nezeptal. Dost se ale odkazovali na seiko.at tak pocitam, za plnou katalogovou :-( Zatim mi jde o to si je vyzkouset, dost se bojim aby mi nebyli velke, na netu jsem zmercil nejakou fotku s popisem ze jsou podobne jako suma, mozna, ze pusobej jeste trochu vetsim dojmem, tak nevim..

Odkaz ke komentáři

Na WUS poslední poukazují na problém, že vnitřní luneta přesně nelícuje s indexem na 12, protože hodinky co se nyní dostávají do prodeje, nejsou finální kusy určené pro volný trh.

V tom případě dělá Seiko finální kusy určené pro volný trh jen vyjímečně ;-))))

Odkaz ke komentáři

V tom případě dělá Seiko finální kusy určené pro volný trh jen vyjímečně ;-))))

Nějaké GS občas :-). Tak jasně, na WUS píší jen lidé stejně jako my tady, ale o tom, že se šmelí s promo hodinkama atd. napsal nějaký seriózní člen, tak třeba to úplný kec není.

Odkaz ke komentáři

Jak se mi na potápkách obecně mesh líbí, tady to vypadá hodně blbě... ale ono je to možná tou fotkou...

Mně se konkrétně na původních želvách líbí moc a doufám, že nové na něm budou vypadat stejně ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...