mAra_ Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 No oni by asi všichni chtěli, aby byl stejně modrý jako tenhleten. A zároveň tu lidem vadí, že na pepsinach není modrý, anóbrž černý cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Jen male info pro zajimavost. Dnes jsem byl ve Vidni u Švéda a poptal se po novejch zelvach.. na prodejne je jeste nemaj, ale rikal, ze kdyz bych o ne mel opravdu zajem, tak je schopen je mit za dve hodiny na krame :-) Bohuzel jsem si je chtel jen osahat a dat na ruku, takze jsem mel smolika. Nicmene to znamena, ze uz treba za par dni budou na prodejne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Na chrono24 uz jsou, ale cena je na vyzadani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak SMS z Japonska :Tak výsledek neveselý až tristní. Kyoto 3 hodinari - 1 ani slovo anglicky 2 nemá v katalogu neexistuje 3 ví, zná, může objednat, neví za kolik a kdy dorazí. Nara 2x oba ví, můžou objednat ale cenu a datum nemůžou potvrdit. Takže mám zatím po legraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Byl to trochu slendrian, byla to takova rychlovka a pred kramem na me cekali dva lidi, takze jsem dost pospichal.. na cenu jsem se tudiz nezeptal. Dost se ale odkazovali na seiko.at tak pocitam, za plnou katalogovou :-( Zatim mi jde o to si je vyzkouset, dost se bojim aby mi nebyli velke, na netu jsem zmercil nejakou fotku s popisem ze jsou podobne jako suma, mozna, ze pusobej jeste trochu vetsim dojmem, tak nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Na WUS poslední poukazují na problém, že vnitřní luneta přesně nelícuje s indexem na 12, protože hodinky co se nyní dostávají do prodeje, nejsou finální kusy určené pro volný trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Suma jsou velky (spis dlouhy) hlavne kvuli nozkam,to tady nehrozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Byl to trochu slendrian, byla to takova rychlovka a pred kramem na me cekali dva lidi, takze jsem dost pospichal.. na cenu jsem se tudiz nezeptal...Jasně, chápu, já jen tak orientačně. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 leto 2016 sa urcite bude niest v znameni seiko turtle. Hodinky maju velmi dobry RP (remenovy potencial). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 (upraveno) sorry double post Upraveno 30. prosince 2015 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 leto 2016 sa urcite bude niest v znameni seiko turtle. Hodinky maju velmi dobry RP (remenovy potencial). Jak se mi na potápkách obecně mesh líbí, tady to vypadá hodně blbě... ale ono je to možná tou fotkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Na WUS poslední poukazují na problém, že vnitřní luneta přesně nelícuje s indexem na 12, protože hodinky co se nyní dostávají do prodeje, nejsou finální kusy určené pro volný trh.V tom případě dělá Seiko finální kusy určené pro volný trh jen vyjímečně ;-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 V tom případě dělá Seiko finální kusy určené pro volný trh jen vyjímečně ;-)))) Nějaké GS občas :-). Tak jasně, na WUS píší jen lidé stejně jako my tady, ale o tom, že se šmelí s promo hodinkama atd. napsal nějaký seriózní člen, tak třeba to úplný kec není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Jak se mi na potápkách obecně mesh líbí, tady to vypadá hodně blbě... ale ono je to možná tou fotkou... Mně se konkrétně na původních želvách líbí moc a doufám, že nové na něm budou vypadat stejně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Mne sa páči ten borec s fusaklami z behúňa, ako spokojne chodí po dne bazéna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Dobre dobre, mesh na nich vypada celkem zajimave. Bohuzel, je pro me tenhle tah nejakej zakletej, nejak nevim kde koupit nejakej peknej, silnej a za rozumny peniz.. zatim bych rad bych na monstra, casem na zelvicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Mně se konkrétně na původních želvách líbí moc a doufám, že nové na něm budou vypadat stejně ... fakt doufám, že je to jen tou fotkou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Mne sa páči ten borec s fusaklami z behúňa, ako spokojne chodí po dne bazéna.V bielych jeansoch si jednoducho mozes dovolit vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se