villain83 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Je tam navic:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Nebylo to - je to tam a při tom to tam vůbec nemusel být.Čím míň toho na cifru je tím líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 A co je jako na tom Xku spatne?je hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hmm tak jsem asi jedinej, kterýmu nevadí :-) Naopak se mi tam i libi, stema napisama pod nim to tvoří takový hezký trojúhelník. Ten cifr je s tím vyváženy. Takový štít na pětkach to je peklo... ale tohle mi fakt neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Taky myslim ze to tam nepatri, veril jsem, ze doba kdy na vsem bylo nejake X uz je pryc. Asie je trochu jina, tak myslim, ze v tom bude ten duvod proc to tam je. Na druhou stranu muzeme bejt radi, ze tam neni treba Seiko4U nebo tak neco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hmm tak jsem asi jedinej, kterýmu nevadí :-) Naopak se mi tam i libi, stema napisama pod nim to tvoří takový hezký trojúhelník. Ten cifr je s tím vyváženy. Takový štít na pětkach to je peklo... ale tohle mi fakt neva. Mně tam taky nijak nevadí, naopak na sumo se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ok.je to na vkusu každého soudruha,ale proč je to taková velká flákota.Loga třeba Suwa,Daini atd.. tam onehdá byly ale jen jako maličké pidiznačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já to mám jednoduchý, zase pepsi..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Je to o tom, čím začneš. Já si pořídil tyhle a to xko v tom naprosto přehlížím, jednoduše je tam nepodstatné. No a už jsem si na něj zvykl a nevadí mi. Je od Tebe pěkné, že se mě ho snažíš naučit nevnímat, ale:1) opravdu se mi nelíbí2) je velký a vévodí celému číselníku3) tak nějak postrádám jeho smysl právě na cifru4) až příliš mi připomíná mnou úmyslně zmíněný pořad X-Factor a to na potápkách opravdu mít nechci5) to se u toho Seika zbláznili, že to mastěj na všechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 5) to se u toho Seika zbláznili, že to mastěj na všechno? Zamer, aby si na to lidi rychleji zvykli a za par let si bez toho nedokazali jiz prospex Seika predstavit Osobne muj pristup taky spise negativni, ale kdo vi, nevidel jsem na zivo. Lidi co neresi hodinky jako fandove, chronomagove a podobni nadsenci, mozna ten Xfaktor naopak lakat bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 ...5) to se u toho Seika zbláznili, že to mastěj na všechno?Tak taky tam místo "X" mohli dát emblém s pětkou jako "Seiko 5" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) 5) to se u toho Seika zbláznili, že to mastěj na všechno? to je ucel loga - aby bolo vsade namiesto dlheho textu.. nie ze by som bol milovnik toho loga, ale to ze ho davaju kam patri mi nevadi, vadi mi ze je skarede a mohli si ho odpustit. edit: co to je Xfaktor? Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 ...edit: co to je Xfaktor? Jedna z přiblblých pěveckých soutěží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 asi neodolam zlatuuu 775, viete mi poradit, dokedy je dobre pockat, a kde by sa cena mohla casom dostat?Na rozdiel od tuna monstier a novych monstier, ktore som kupil v prvej vlne netrpezlivcov za 150% sucasnych cien si tentokrat, vdaka priehrstiu cinskych prichodzivších mikrobrandov, rad pockam (snad vydrzim). ps: nechce sa mi to nejako studovat (kedze skor sa orientujem vo vyssom sejku), ale je to normalne, ze sumo je lacnejsie so 6r15 ustrojenstvom? Cize tutok pri novej legende to pojde na uroven cenovu ako 007 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Na FIlipinach stoja cca 11 000PHP co je cca 5800kc. Lenze este chcu poplatky za postovne a za paypal prevod, plus riziko vypalneho na colnici. Ja zatial cakam, prvy ich nemusim mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Vrcan - zjavne ich este nenaskladnili hlavni azijski online predajcovia. Pockal by som kym budu dostupne u tych beznych predajcov a uspokoji sa prva vlna zaujemcov potom dava zmysel robit rozhodnutia kde kupit a za kolko. Neporovnavaj sumo street price s msrp u turtle.. to velmi nedava zmysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 porovnanie starych a novych zlate u mna vedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A přitom je to tak jednoduché, zlaté na tahu a černé na gumě.Potřebuji dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Tak hlavně aby lícovala luneta - armovák - číselník, zbytek je detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 vdaka za info instant a people. Pockam... na WUS niektori pisu ze zohnali uz teraz nieco cez 200 USD, asi sa to tam dostane... u mna je zlata jasna, druha v poradi sa mi paci modra... ale zlata ma dostala... ako travex pise, hlavne aby vnutorna luneta bola zarovnana, to by som neprezil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se