Chumpus Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No kluci, já nevím, při vší úctě ke starým tradicím, ta cenovka je na úrovni Sumo, tedy v odkazu od petra a myslím si, že Suma budou přeci jen o dost výš. Spíš bych počkal, až opadne prvotní nadšení, protože si myslím, že až tenhle model vtrhne na trh, bude to dost masovka, vzhledem k obrovské oblibě původního modelu. Takže i ta cena bude adekvátní hodinkám a nebude těžit jen z toho, že se jedná o novinku. Ale já to asi nemohu objektivně posoudit, tohle pouzdro mne nikdy moc nebralo a tak mi chybí to vaše prvotní nadšení. To jsou evropské ceny a Sumo stojí v EU 599e, takže rozdíl tam je.A masovka to samozřejmě bude, o tom snad nikdo nepochybuje Masovkou jsou v podstatě i Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Kde se jako první budou dát koupit? Kdy se takové hodinky pak objevují za levnější cenu např. na servrech skywatches.com.sg, creationwatches.com atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Rozumím, myslel jsem masovku ve smyslu Sumo versus SKX, tam Sumo zase taková masovka není. A s těma cenama máš asi pravdu, objektivně to půjde srovnat v momentě, kdy je bude nabízet některý náš oblíbený internetový obchod spolu se Sumama a ceny budou vedle sebe. Ale zatím vaříme z vody, možná zpracování a kvalita bude na takové úrovni, že strčí Suma do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Jsou v tom odkazu,kdyz kliknes na konkretni model...Diky moc, jsem to ale osel:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) možná zpracování a kvalita bude na takové úrovni, že strčí Suma do kapsy.Nebude. Tohle pouzdro nemá na to prostor. Cena je podle mě zcela na očekávané úrovni. Se podívej, za kolik tam mají SKX a Monstra. Je to novinka, takže bude trošku vyšší než zajeté modely podobné hladiny+ navíc narozdíl od Monster je tohle Prospex, ač teda nevím, co od toho očekávat jiného než jen znak na cifru. Edit: Ty pepsi, to si doufám dělají srandu s černým cifrem a pepsi lunetou, že? Taky mi vadí, že nejlepší barvy(černá+pepsi) jsou na gumě. No, stejně mě nejvíc bere modrá Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Edit: Ty pepsi, to si doufám dělají srandu s černým cifrem a pepsi lunetou, že? Taky mi vadí, že nejlepší barvy(černá+pepsi) jsou na gumě. No, stejně mě nejvíc bere modrá Myslis, ze nepujde se domluvit s prodejcem na prehozeni Tebou uvedenych modelu na tah?Pocitaji s dovozem do Cr treba takovy vydridusi jako Koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Myslím, že se všechny varianty budou nabízet jak s tahem tak s gumou, podobně jako teď SKX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Oranžové Suma taky nikde neseženeš s tahem a když jo, tak je to často drahší prodejce, kdy tě vyjde líp sehnat si tah bokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Tak aspon to nebude masovka, ne:)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Myslis, ze nepujde se domluvit s prodejcem na prehozeni Tebou uvedenych modelu na tah?Pocitaji s dovozem do Cr treba takovy vydridusi jako Koscom?V Koscomu asi k mani budou,ale hadam,ze tak za dvacicku;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 V Koscomu asi k mani budou,ale hadam,ze tak za dvacicku;-))Je to dost, o tom zadna. Na druhou stranu, kdo je chce, tak to da, aspon pak neproda, aby netratil trenky:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Oranžové Suma taky nikde neseženeš s tahem a když jo, tak je to často drahší prodejce, kdy tě vyjde líp sehnat si tah bokem. No já si neuvědomil, že Monstra jsou taky SKX :-) myslel jsem 007/009... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 http://www.fratellowatches.com/new-seiko-prospex-the-return-of-the-6309/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Velká paráda, těším se na leden... zlatočerné jsou výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No, vypadají parádně... Mně se nejvic líbí verze buď černá, nebo Pepsi... Ale vzhledem k info o lednovém začátku prodeje nových bulov můžu jen napsat: POMOC!!! Jak se s tím poprat fakt netusim. Oboje vypadá supr. No to bude ještě rozhodování které pořídit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Za mě ty modráky. Vypadaj nejlíp. Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No už ať jsou k mání. Super jsou ty zlatočerné, ale pokud by byly pepsi s modrým cifrem, tak bych měl jasno. Tah u hodinek mám sice rád, ale u Seika mi docela sedí ty gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Já se jen bojím, že až uvidíte pouzdro na živo, bude po nadšení. Podle mě není tak líbivé a univerzální jako pouzdro SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 mne sa pacia vsetky "Turtle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) To pouzdro je super,sedí na ruce jak p.r.d.e.l na hrnci.Měl jsem je rád,štvalo mě že jsem je dal pryč. Líbilo se mi vždy i víc než 6105-8110. edit: A i na řemenu 22mm mi turtle prostě sednou líp než SKX . Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se