Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Zrkadielko, zrkadielko povedz, ze mi kto ma najkrajsie zelvy na svete?

.

.

.

Si to ty People

Pekné sú... Však človek by musel byť hyena, aby susedovi nepochválil hoci aj škaredého novorodenčeka :)

edit: ten vtip myslím končil slovami "Buď rád, že nie si pes" :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pro nové zájemce o Seiko Padi mám dobrou zprávu. Konečně jsou u nás ve větším počtu skladem, takže se můžete přijít podívat. Kromě zlatých tady máme celou sestavu Seiko želv a Seiko Padi kinetic.  

Odkaz ke komentáři

Par Vitovych recenzi uz jsem cetl a vzdycky byly velmi dobre udelany, nicmene tady bych si dovolil oponovat, ze recenzovany hodinky nevychazej ze zminovanych 6105, ale z puvodniho legendarniho modelu 6309-7040/49, navic kalibr 6105 se vyrabel uz od roku 1968, ne od roku 70...

Odkaz ke komentáři

Par Vitovych recenzi uz jsem cetl a vzdycky byly velmi dobre udelany, nicmene tady bych si dovolil oponovat, ze recenzovany hodinky nevychazej ze zminovanych 6105, ale z puvodniho legendarniho modelu 6309-7040/49, navic kalibr 6105 se vyrabel uz od roku 1968, ne od roku 70...

Chybička se vloudila. Už to opravil :) Díky za upozornění.

Odkaz ke komentáři

viz ZDE

Máš pravdu, vycházel jsem z TOHOTO zdroje a uvedl jsem předchůdce želv.

Opravil jsem to.

U Seika 6105 (myslím model, ne kalibr) jsem data výroby (1970-1977) vzal ODSUD, jsou špatně?

(na druhou stranu byly 6105 předchůdcem 63xx, takže u PADI šlo o předchůdce jejich předchůdce).

Hlavní chybou, která tam byla bylo to, že jsem 6105 označil jako želvy, což bylo trestuhodné.

Odkaz ke komentáři

Vite, vsak jsem psal, ze o nic nejde, v klidu. Ja tu minulej rok prodaval 6105-8000, coz je rekneme prvni generace diveru s timhle kalibrem, od svyho nasledovnika 6105 8110/19, se lisi jenom tvarem pouzdra. Cifernik, rucky a strojek jsou vlastne totozny, ten muj zminovanej model byl z roku 1968. Takze tak...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové měl bych dotaz do pléna a protože někteří tady toho protočili hodně, tak by mě zajímal názor usáků. Mám v merku si dopřát nový kukačky a volba padla na černý Suma, ale zase poslední dobou se mi líbí i nový černý želvy. Tam mě trochu mrzí, že se prodávaj jenom na gumě a nevím jak je to s origo Seiko tahem (s extenzí pochopitelně  :) ) jestli jde dokoupit, ale nikde jsem ho samostatně nenašel. Ty želvy maj takovej ortodoxní diver look, ale zase ty suma vypadaj takový decentní. U těch Sum je průser, že tam krom origo tahu a gumě vyloženě pro Suma s dorazem k dýnku, tak vypadá všechno blbě. 

Tak by mě zajímalo, kterému model by jste dali přednost: Želvy nebo Suma  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...