instant Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Zrkadielko, zrkadielko povedz, ze mi kto ma najkrajsie zelvy na svete? au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 (upraveno) Zrkadielko, zrkadielko povedz, ze mi kto ma najkrajsie zelvy na svete?...Si to ty People Pekné sú... Však človek by musel byť hyena, aby susedovi nepochválil hoci aj škaredého novorodenčeka edit: ten vtip myslím končil slovami "Buď rád, že nie si pes" Upraveno 28. září 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Ja to poznam s tulenom.. a zapletka sa odohrala na plazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 (upraveno) 2 People:Moc pěkný, Nejvíc se mi líbí inverzní datum. Upraveno 29. září 2016 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 ... 777 ... mam je rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pro nové zájemce o Seiko Padi mám dobrou zprávu. Konečně jsou u nás ve větším počtu skladem, takže se můžete přijít podívat. Kromě zlatých tady máme celou sestavu Seiko želv a Seiko Padi kinetic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Tak to je pořádný řemen na želvy :-) http://watchintyme.com/showthread.php?19288-The-Seiko-Turtle-Returns!-SRP777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 To je strašný Když vidim ty stěžejky... A kdo to takhle může nosit? To chce mít ruku aspoň 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Borec ze San Pedra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Vít napsal o Seiko Padi podrobnou recenzi a hodil tam i porovnání s černou verzí SRP777 a klasikou SKX009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Par Vitovych recenzi uz jsem cetl a vzdycky byly velmi dobre udelany, nicmene tady bych si dovolil oponovat, ze recenzovany hodinky nevychazej ze zminovanych 6105, ale z puvodniho legendarniho modelu 6309-7040/49, navic kalibr 6105 se vyrabel uz od roku 1968, ne od roku 70... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Par Vitovych recenzi uz jsem cetl a vzdycky byly velmi dobre udelany, nicmene tady bych si dovolil oponovat, ze recenzovany hodinky nevychazej ze zminovanych 6105, ale z puvodniho legendarniho modelu 6309-7040/49, navic kalibr 6105 se vyrabel uz od roku 1968, ne od roku 70... Chybička se vloudila. Už to opravil Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Jasne, vzdyt o nic nejde... Upraveno 14. října 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Par Vitovych recenzi uz jsem cetl a vzdycky byly velmi dobre udelany, nicmene tady bych si dovolil oponovat, ze recenzovany hodinky nevychazej ze zminovanych 6105, ale z puvodniho legendarniho modelu 6309-7040/49, navic kalibr 6105 se vyrabel uz od roku 1968, ne od roku 70... viz ZDEMáš pravdu, vycházel jsem z TOHOTO zdroje a uvedl jsem předchůdce želv.Opravil jsem to. U Seika 6105 (myslím model, ne kalibr) jsem data výroby (1970-1977) vzal ODSUD, jsou špatně? (na druhou stranu byly 6105 předchůdcem 63xx, takže u PADI šlo o předchůdce jejich předchůdce).Hlavní chybou, která tam byla bylo to, že jsem 6105 označil jako želvy, což bylo trestuhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Vite, vsak jsem psal, ze o nic nejde, v klidu. Ja tu minulej rok prodaval 6105-8000, coz je rekneme prvni generace diveru s timhle kalibrem, od svyho nasledovnika 6105 8110/19, se lisi jenom tvarem pouzdra. Cifernik, rucky a strojek jsou vlastne totozny, ten muj zminovanej model byl z roku 1968. Takze tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Tady je hezká pomůcka na určování roků výroby /kromě jiného / https://archives.makedostudio.com/seiko-divers/ Upraveno 14. října 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 já furt, co mi na nich nesedí. už vim. shora to pouzdro vypadá, jako by bylo z duralu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tady je hezká pomůcka na určování roků výroby /kromě jiného / https://archives.makedostudio.com/seiko-divers/Studium na dlouhé zimní večery, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Pánové měl bych dotaz do pléna a protože někteří tady toho protočili hodně, tak by mě zajímal názor usáků. Mám v merku si dopřát nový kukačky a volba padla na černý Suma, ale zase poslední dobou se mi líbí i nový černý želvy. Tam mě trochu mrzí, že se prodávaj jenom na gumě a nevím jak je to s origo Seiko tahem (s extenzí pochopitelně ) jestli jde dokoupit, ale nikde jsem ho samostatně nenašel. Ty želvy maj takovej ortodoxní diver look, ale zase ty suma vypadaj takový decentní. U těch Sum je průser, že tam krom origo tahu a gumě vyloženě pro Suma s dorazem k dýnku, tak vypadá všechno blbě. Tak by mě zajímalo, kterému model by jste dali přednost: Želvy nebo Suma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Jsou to levné hodinky, kup si oboje a jedny z nich případně prodáš se ztrátou kolem litru nebo dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se