DavidLC Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Já mám Suma, Pětky sporty a teď nově Želvy Padi - vše na tahu, ruku mám cca 16cm a nosím vše naprosto pohodlně - nevidím problém ani v jednom modelu na slabší ruku, je pravda, že Suma jsou váhově výrazně jinde, ale mám to rád, když jsou hodinky na ruce cejtit...Máme to stejně. Možná tím, že je nosím hodně "navolno" jsou díky tvaru želvy nepatrně "pohodlnější" (na ža by mě na Sumech něco vadilo).To Strocek: (imho) Vyzkoušel bych jedny po druhých a které by ně sedly, ty vzal. Nejde šlápnout vedle..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Máme to stejně. Možná tím, že je nosím hodně "navolno" jsou díky tvaru želvy nepatrně "pohodlnější" (na ža by mě na Sumech něco vadilo).To Strocek: (imho) Vyzkoušel bych jedny po druhých a které by ně sedly, ty vzal. Nejde šlápnout vedle.....Já taky nosím vše hodně "navolno", hodně to přispívá k pohodlí nošení .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Řeším opačný problém, které z těch dvou působí větším dojmem na ruce? Případně porovnání se SRP043, které mám aktuálně doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Želvy na zápěstí s obvodem 16 cm a pohodlné na tahu? Tak tomu fakt nevěřim. Mám ruku 19 až 21 cm a ta extenze na sponě to je teda dílo. Jinak ale musim uznat, že želvy jsou asi první hodinky i se všema jejich chybama, po kterých je mi smutno. Jsou návykovější víc, než bych čekal. Upraveno 26. října 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 vravel som Ti, ze "nedellas" dobre ked ich posielas k novemu majitelovi ... mam 16.5 cm zapastie a su to pohodlne hodinky na gume aj na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Potvrzuju, mám 16-16,5 cm a nosí se dobře. Díky velkýmu rozsahu dírek na sponě jde tah pohodlně nastavit. Spona sice zabere prakticky skoro celou spodní stranu ruky, ale při nošení to nevadí, takže je to maximálně estetickej problém, než si člověk zvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Skoro to vypadá, jako by se dělali dvoje Suma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Sumo jsou těžké ale pohodlné. A spona ničemu nevadí (zápěstí 20,5 cm), pokud se upraví tah tak, aby správně seděla na spodní straně zápěstí. Upravoval jsem ho 2x, protože při odebrání dílku z jedné strany mi to klouzalo. Tak jsem dílek vrátil, odebral z druhé části a od té doby bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 16.5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Řeším opačný problém, které z těch dvou působí větším dojmem na ruce? Případně porovnání se SRP043, které mám aktuálně doma.Větším dojmem (imho) spíše Suma a u nich bude záležet i na barvě. oranžády mě přijdou opticky větší... Nejlépe uděláš, když ty SRP043 vyměníš za mé oranžové Suma, pak budeš spokojený :D no nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Nejlépe uděláš, když ty SRP043 vyměníš za mé oranžové Suma, pak budeš spokojený :D no nic Píšeš oranžový myslíš stříbrný? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Píšeš oranžový myslíš stříbrný? :-)Chacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 16.5 cm tyčka a taky to jde, extenze je až za hranou ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Chacha ;-) Každopádně jsi mi vnukl myšlenku, první na řadu přijdou modrý nebo PADI želvy a výhledově oranžové Suma a mám to barevně pořešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 16.5 cm tyčka a taky to jde, extenze je až za hranou ruky Kdybys měl odebrán dílek z druhé strany, tak by ti spona sedla úplně jinak a bylo by to v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) suma ani želvy nemám , ale překvapilo mně , že SKX007 působí dost kompaktně na mém 18cm zápěstí. Opravdu by se daly snést v potápkovém designu i větší hodinky , luneta jim opticky ubírá.Hodně , opravdu hodně záleží na designu - poměr velikosti cifru , skla , lunety ,výška , korunka. ,barva cifru..Tak i moje SNK803 se světlým cifrem nepůsobí malé a SKX007 nepůsobí velké. A rozdíl velikosti se částečně stírá. Mám ultratenké oblekovky Edox 32mm a taky jsou nositelné.Takže pokud se Vám vejde spona s extenzí pod zápěstí , je nositelné v potápkách opravdu hodně.Nicméně ty želvy na 16,5cm jsou zespodu opravdu na hraně ,ale to je i nedobře zkráceným tahem. Upraveno 26. října 2016 uživatelem Edifice562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Hoďte, prosím, někdo fotku Sumo na 16,5 cm zápěstí, pokud máte Čím více, tím lépe. Fakt mi dlouho vrtají hlavou. Hlavně ty dlouhé nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Aj, tak to už je dost na hraně, ne? Mi se zdají na hraně už moje SKX. Děkuji! Upraveno 26. října 2016 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 na hraně jsou Emperor Tuna, zbytek se dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se