Vladar91 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Zelvy jsou o level vyse nez legenda SKX (indexy, hacking, manual winding) presne ty veci ktere mi na SKX chybely. Ja svoje koupil nove za $220 na tahu. No a neni vetsina budoucich legend levna a dobre udelana? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Novinka od CrafterBlue ... povedený kaučuk na želvy je zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ty srp775 vypadají na tom hnědém skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 oba kaucuky su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Taky si myslím, že guma je perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 No ja neviem, chlapci... Hnedý ku čiernym mi pohol dioptriami a modrý mi tiež v tom popolavo-modrom odtieni nesedí. Ešte je možné, že foto klame, alebo neviem, čo je pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 takhle na pohled mi barevně nevadí ani jeden a tenhle styl se mi líbí víc než isofrane. Předpokládám, že asi stejně bude šlágr klasika černý a oranžový. Když už bych vybíral, tak tohle kombo. Já teď v oblasti gumáku u automatů docela stagnuju a na želvách netočim nic než super jubilee s marinemaster sponou a musim říct, že to je co se týče tahu jedno z nejhezčích komb o tu sponu ani moc nejde i když v základu na jubilee byla taková jalová, ale ten jubilee je trochu víc zvedne než origo tah. Na gumáky tu mám géčka. Ale to je současné rozpoložení, možná že ty gumáky v budoucnu pořídim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 No ja neviem, chlapci... Hnedý ku čiernym mi pohol dioptriami a modrý mi tiež v tom popolavo-modrom odtieni nesedí. Ešte je možné, že foto klame, alebo neviem, čo je pekné Souhlas,guma je třeba fajn,ale barvy se tlučou... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Tolko gum na vyber az som nekupil ziadnu a k moru na meshi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Novinka od CrafterBlue ... povedený kaučuk na želvy je zde Máte od nich někdo kaučuk?Tady píšou, že smrdí. Upraveno 7. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Máte od nich někdo kaučuk?Tady píšou, že smrdí.Mám dva, myslím, že to není smrad, ale něco jako vanilka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mám dva, myslím, že to není smrad, ale něco jako vanilka ... Tak to je dobré, pamatuju si to z nějakých Zodiaců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Přesně tak. Mě osobně voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mě je vanilka taky příjemná, jen jsem je sundaval na noc, přítelkyni se zdálo aroma moc silné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanDz Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Mobilovka z dnešních předčasných Vánoc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 RomanDz: at dobre slouzi a jsi spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 ....a už tu mame prve ceny pod 200.-dolačov......cretionwatches....cena pri použití zlavoveho kupona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 a to som sa pechoril, ze ako si udrzia cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 ...ale ved to je len dobre ....hodinky su na živo pekne a maju to byt tool tak prečo nie aj za primeranu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 ....a už tu mame prve ceny pod 200.-dolačov......cretionwatches....cena pri použití zlavoveho kupona ... aky je ten kod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se