Kluk jako buk Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Já mám suma jako víkendovky, které fakt šetřím, protože jsem je dostal k jubileu a fakt jsem je nikde neťukl a na skle mám tři mikro puntíky. Jasně, nikdo jinej je tam kromě mě nenajde, ale vím o nich a sejří mě. Naproti tomu mám citizeny skyhawk, kterým fakt nakládám, boural jsem s nimi i na motorce. Domlácený jak cikánský hračky, ale safír je čistej jak slovo boží. Suma jsem v ruce nedržel, ale přijde mi, že Želvy mají narozdíl od nich sklo trochu schovaný. To bude zřejmě taky hrát roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Strašne mne to zklamalo. Fakt na ně dávám velký pozor a nejsem si vědom, že bych s nimi někde ťukl. Do futer chodím jako pobuch s rukou za zády atd. prostě maximální opatrnost. Asi při skládání kočárku a dávání do kufru. Jinak fakt nevím, ale to se mi nezdá, že by to tomu sklu mělo ublížit. Už tomu Hardlexu prostě nevěřím a želvy budou hodinky na všední dny. Nebude snimi vždy zacházeno v rukavičkách a proto je chci ochránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Taky jsem toho nazoru nic nemenit. Utopenej hardlex je dost ochranenej, zatim jsem nic neutrzil a to cinkam o tu vyj#banou patici bezpecnost. pasu v aute furt. Oproti hardlexu z levnejsich petek toho dle meho vydrzi vic. Kdyz ale mermomocí menit tak za purple. To je takovej oldšul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 nevim kde přesně jsem to četl, ale někdo vyměnil hardlex za klenutej safír a říkal, že ta čitelnost je horší... Ale jestli chcete víc luštit kolik je hodin společně s narušenou vodotěsností, tak zase proč né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Narušenou vodotěsností? To mě zajímá, klidně se rozepiš. Viděl jsem černé suma s černou datumovkou a safírem s modrým AR a ty hodinky to pozvedlo do jiné ligy. Ono je celkem fuk jestli to bude hůře čitelný, ale pěkný se safírem, nebo hůře čitelný na doťukaným HARDLEXU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) když budeš měnit sklíčko u čehokoliv, tak ta vodotěsnost bude prostě narušena. Co vyjde z fabriky má výstupní kontrolu, když pominu zaručenej a vyzkoušenej způsob montáže ověřenýho dílu, tak cokoliv co tam nebylo dáno výrobcem má větší pravděpodobnost k tomu, že to bude náchylnější na nějakou závadu (netěsnost), ale třeba se zadaří a bude to v pořádku. Jak již psáno, dělám s želvama všechno a vůbec na ně neberu ohled a sklo pořád bez ťukance. Sklo je zapuštěný, takže většinu nárazů by měla pobrat luneta, což neznamená, že k ťukanci nemůže dojít. Za sebe říkám, že bych sklíčko na čemkoliv neměnil. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Jo to zní rozumně. Ale já s nimi budu maximálně plavat. Možná to vyzkouším a až je doťukám, tak to budu řešit. Třeba v mezi čase udělají ty keramické pepsi lunety. Díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Strocek má sice pravdu, ale po zkušenostech s výstupní kvalitou hodinek Seiko bych si nedělal zas tak velké iluze. Já mám na Sumech safír s modrým AR a tlakovkou na 10 atm a to samé na Sarb059 Alpinistech a ty hodinky to zvedlo minimálně o level. Koupu se s nima, nešetřím je a líbí se mi to víc než hardlex. Čitelnost může být trochu zkreslená, ale jen při pohledu z boku a to z velkého úhlu a naprosto zanedbatelně, stejně jako prostup světla, který je přes hardlex lepší, ale dle mého soudu, zase zanedbalelně. Nepoškrábatelnost, AR, vzhled a další "výhody" u mne mají navrch nad výhodama původního sklíčka. Ale je to věcí preferencí každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Zajímalo by mě, jak by vypadaly želvy v nějaké vínové nebo černo-rudé barvě? Ale tak, aby měla luneta na přímém slunci stejný odstín jako ciferník. To si jen tak "nahlas" přemýšlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Perfektní fotka, nominoval bych jí do příštího kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 (upraveno) Fotka super, souhlas.Jaky je ten J.tah? Upraveno 17. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Prostě je miluju!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Chlapi díky, ale do kalendáře ne. Na to tu máme jiné machry. Tano: já už je na tom tahu koupil, ale je jednoduše skvělý. Měl jsem ho v plánu kupovat i tak, takže pro mě jenom dobře. Je to superjubillee ze strapcode a oproti originálu je to jiná liga ( zejména zpracováním). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Je to nejhezčí fotka želv, co jsem na foru zatím viděl! Stejně tak potvrzuju, že Super Jubilee želvy vystřelí o level výš. Já mám SJ taky na želvách a od tý doby jsem tam nic jinýho nedal. Bohužel spona u SJ není nic extra a doporučil bych jí vyměnit za sponu z marinemásterů (tak to mám i já) a nebo levnější verzi, sponu z monster, kde je šířka u spony 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Díky za pochvalu, ale necítím se hoden takové pocty. Jinak k té sponě. Nevím jakou tam máš ty, ale spona je to co mě fascinuje svou bytelností. Je obrobená z jednoho kusu nerezu. Žádný ohlý plech. Prostě pecka! Zítra případně mohu nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 @shewcza Ševče, prestan mektat a posli to Prischerovi do kalendare. To, jestli se tam hodi nebo nehodi, rozhodne verejny soud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Je možný, že tam budeš mít jinou, tak jí pak vyfoť, ať víme. Ta klasická jednoduchá co jsem tam měl já je nic moc, ani mi nevadí ohlej plech, to bych doporučil vomrknout sponu z mástrů, jak se daj hezky navohejbat plechy, ale je krátká a bez extenze a každej kdo nemá na potápkách extenzi, jako by nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 AndyAaron: provedu šéfe Strocek: mám tam tady tuhle a betelnější sponu jsem ještě neviděl. Je pravda, že extenzi tedy nemá, ale obávám se, že ji stejně nikdy nevyužiji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 (upraveno) Pánové, krásný večer z Barber Shopu!! Upraveno 19. srpna 2017 uživatelem tomas.helisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se