kuncák7 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 8 hodinami, Fordik napsal: Co zahnuté stěžejky? Mám i fotky od kluka co je má na tahu a stejně tak na nato řemenech a kůži. To by též šlo, jen opatrně. Dělal jsem to kdysi u Hamiltonu PanEurope chrono, které k hodinkám tah nedělají vůbec a dalo to fušku, trefit se přesně do ohnutí, aby vše sedělo :-)) a padlo na to pár osiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 22 hodinami, kuncák7 napsal: Můžeš zkusit jinej typ stěžejek a kůži bys tam měl dostat bez problémů. Hubenější stěžejky a nylon bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Však se to dá normálně koupit: https://www.strapcode.com/products/parts-nt-acc-sdf-178c?variant=8399943434295 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Našel jsem i v Čecháchhttps://hodinar-frydl.sluzby.cz/19-mm-stezejka-bumerang-nerez-1-50-mmOdesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 No, akorat ze potrebujes 20mm a ne 19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 No, akorat ze potrebujes 20mm a ne 19 Ok https://hodinar-frydl.sluzby.cz/20-mm-stezejka-bumerang-nerez-1-50-mmOdesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Hodinky objednané na tahu a teď už jen počítám dny než budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Dobrá volba, určitě nebudeš zklamaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Odkiaľ si prosím ťa objednal? Tiež ich mám v hlave, ale páčia sa my najviac na tahu.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 12 hodinami, kolky87 napsal: Odkiaľ si prosím ťa objednal? Tiež ich mám v hlave, ale páčia sa my najviac na tahu. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Objednávku jsem dělal přes Pražské hodinářství. Právě na tahu je mám objednané a tady v ČR se hůř shání, abys měl jistotu, že to není nějaká šedivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Oficiální distribuce je bohužel do ČR na oceli nedodává. Pokud to PH umí sehnat nějak bokem, tak je to možné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Ďakujem a rozumiem. Aj na strape nie sú zle...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ahoj kluci. Prosim vas, jde nekde sehnat k Bulova Moonum ten originalni strap s DOM? Po 2 letech je ten muj uz zraly na vyhozeni. Dik. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tak už konečně na ruce. Chvíli ponosim na tahu a pak se začnou zkoušet řemeny Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 8 hodinami, paro napsal: Ahoj kluci. Prosim vas, jde nekde sehnat k Bulova Moonum ten originalni strap s DOM? Po 2 letech je ten muj uz zraly na vyhozeni. Dik. Sent from my iPad using Tapatalk To by me taky zajimalo. Kdyby nekdo vedel, dejte echo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Lucky Lucaso napsal: To by me taky zajimalo. Kdyby nekdo vedel, dejte echo.... Tak myslím,že originální neseženeš,ale nejpodobnější s nášivkou se dá sehnad od dubna tady: www.gasgasbones.com Upraveno 9. března 2021 uživatelem leon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 18 hodinami, leon napsal: Tak myslím,že originální neseženeš,ale nejpodobnější s nášivkou se dá sehnad od dubna tady: www.gasgasbones.com Ten odkaz nefunguje , nebo je to zamčené, prostě to nepomůže. Pokud se jedná "jen" o NASA strap, tak výběr třeba tady, ale nápis na štítek si budeš muset vyrazit sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 5 hodinami, tombas napsal: Ten odkaz nefunguje , nebo je to zamčené, prostě to nepomůže. Pokud se jedná "jen" o NASA strap, tak výběr třeba tady, ale nápis na štítek si budeš muset vyrazit sám. Ten odkaz opravdu nefunguje, tu adresu napiš do Googlu tam to najdeš. Chlápek co to vyrábí, tak bere další objednávky od 2.dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 1 minutou, leon napsal: Ten odkaz opravdu nefunguje, tu adresu napiš do Googlu tam to najdeš. Chlápek co to vyrábí, tak bere další objednávky od 2.dubna. Jo tak je to myšleno, ruční objednávková výroba. OK už jsem to pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se