Kid_A Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Zaujaly me UG Noramis Big Date. Prumer 40mm, eta 2896, big date, safir s oboustrannym antireflexem, safirovy pruhled na strojek, modre rucicky. Nejakych 55K v Koskomu, 35k na chrono24 z Nemecka. Libi se mi ladna kombinace porcelanoveho ciferniku, modrych rucek a big date. Idealni velikost. Chybi mi trocha vic kartacovanych ploch a priznane srouby na nozickach (jako treba u rady Belisar). Klicova otazka - je lepsi si priplatit na Nomos Club 753 v automatu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem Kid_A
Sborez Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Záleží jak to s těma hodinkama myslíš vážně :-) Oba kousky jsou podařené, ale Nomos se ti bude následně líp prodávat :-) Mluvím z vlastní zkušenosti. UG jsem měl :-)
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Ano, likvidita je myslim jasne ve prospech nomos.
pebe Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 UG mám spojené s Universal Geneve Šroubky u Belisarů drží akorát ty boční panýlky, osobně se mi to spíš nelíbí.A jinak spíš ty Nomos Club, víc se mi teda líbí tmavá Dunkel verze, má aspoň nějakou lumiDělala se i verze 40mm bez datumu
Radimk Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Jak je to s likviditou nevím Union mi příjdou taktéž hodně v pohodě.Navíc oproti Nomosu v podstatě na polovičních cenách.Nomos už je hodně přestřelený, na to, co nabízí ( můj názor, nebijte mě)U Unionu tento model: Big datum bude vzhledem k cenovce spíš "pseudo" a každý měsíc to přetáčet bude otrava. Nebo se pletu?I přez to já dávám hlas Unionu, i když asi jiné řadě.
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Tezke rozhodovani mas, likvidita je nejspis na strane Nomos, ale to neni uplne jiste. Vidime to v nasem bazaru, cim vic lidi neco radi, tim je zaroven vice kousku na foru a ne kazdy se dobre proda. Nomos je urcite super, ale i tak bych ja volil Union G, jen jine;). http://www.hodinky-koscom.cz/cz/union-glashutte-d005-424-16-037-01 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem tano
OndraPod Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Ty Union nejsou spatny, ale jsou takovy trochu nenapadity, takovej chudej pribuznej GO. Nomos mi prijde ze jsou o level vys.
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Nomos Club. Není o čem. Krásný je tmavý i světlý cifr.
Karussell Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Já bych řekl, že jsou každý jiný designově a typově, takže je to na Tobě, co se Ti víc líbí a jestli je klíčový mít inhouse. Na likviditu kašli, hodinky se kupujou srdcem, jinak to není ta správná radost :-) Už vidím, jak se budeš koukat na zápěstí a říkat si, no, Uniony by byly asi trošku hezčí, ale tyhle jednou dobře prodám Když jsme u UG, mrkni se na Regulator, jsou trošku dražší(47k), ale je to aspoň něco neobvyklýho :-). Společně s Belisar chronograph a Noramis bicompax chronograph pro mě nejkrásnější UG.http://www.union-glashuette.com/de/kollektion/1893/regulator/D007-445-16-013-00/
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Panove diky moc za vsechny komenty. @pebe a @hasňa: jojo, dunkel varianta clubu je taky famozni:)) @radimK: co myslis tim pseudo big date? jak se to projevi? @tano: na ty power reserve jsem taky koukal, akorat sme si nejak nesedly:) @OndraPod a @Micey: diky za nazory panove:) @ Karussell: regulatory nejsou vubec spatne. akorat, kdyz myslim na regulatory, vidim Chronoswissy:)))
Lion Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 @radimK: co myslis tim pseudo big date? jak se to projevi? Po 31 dnu bude nasledovat 32,33 az 39...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 UG: netahají Tě za oči ty fonty? Jeden druh logo, druhý číslice, třetí datumovka...
Radimk Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Po 31 dnu bude nasledovat 32,33 az 39...Jojo, tohle jsem myslel.Díky.
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 @lion a RadimK: diky panove,tohle jsem nevedet:) @azeppelin:dobry postreh. Uprimne sem si toho vubec nevsiml:-(
PavelK Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 U tohoto strojku (ETA 2896) datumovka počítá normálně do 31, pak tam skočí 01.
Radimk Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 U tohoto strojku (ETA 2896) datumovka počítá normálně do 31, pak tam skočí 01.Tak to pozor, to je informace ! Je to jistota?To by stavělo tyto hodinky docela vysoko, ta komplikace je dost fešná.
PavelK Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Je to jistota, hodinky se stejným strojem mám (i když jiné značky).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se