Přejít na obsah

Daruju hodinky k Vánocům (2015 edition)

KFL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevedel som odpovedat na nic. A ked kfk vysvetlil odpovede tak som zistil ze to bolo velmi lahke a vlastne som vedel odpovedat na vsetko. Akurat ze by som sa musel zamysliet na dlhsie ako 3 vteriny :). Tak gratulujem vyhercovi !

Odesláno

Letos jsem se neúčastnil, nicméně: KOFOLO KLOBOUK DOLŮ, JSEM RÁD ŽE TU JSOU LIDI JAKO TY!!!

A soutěžní otázky/nápovědy - BOMBA!  :D

Odesláno

Díky moc za supr nápad, já tušil že ty orlíky jsou hovadina, protože jsem si říkal, že jsi je asi nikdy neměl, ale člověk nikdy neví :). Spíš jsem přemýšlel, jestli to není trochu přesmyčka na druhou - Prim Orlík = POčka, ale ty rolády mě fakt nenapadly :D

Gratulace vítězi i všem, kdo se rozhodli luštit.

Odesláno

Patří se ještě jednou poděkovat KFL za nevšední počin ? uspořádání (už druhého ročníku) vánoční soutěže. Zde mobilní rychlocvak výherních sněženek, tč. ještě odpočívajích na polštářku. 

K soutěži samotné snad jen dodám, že jsem byl také jeden z mnoha, kteří (zmateni sokolíkem) tipovali Orlíky, po vložení posl. nápovědy k jedničce šlo pak už jen hádat, jestli to nebudou třeba Moonwatch Apollo 11. Rolex bych nedal :) A jako starý skaut s odborkou dřevoznalce jsem stromy samozřejmě absolutně nepoznal (ambroň, kašťa ? wtf), to jen všemocný google dopomohl mi k hodinkám. Substituční šifra už šla a osmdesátiprocentního Ulfa jsem si googlem raději potvrdil. 

Skvělá zábava na víkend a smekám před KLF. 

Hezký den všem,

T.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...