Tea Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Díky za příjemnění první adventní neděle!
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 stromy sem měl oba, orla sem bral jako že litá...vzduch...pilotky, takže sem myslel iwc. a 4 úkol ani nahodou. takže gratulace vitezi a veliky obdiv za vyřešené ukoly
Funthom95 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 gratulace - nesoutěžil jsem - ale u úkolu č. 1 mě taky napadly Omegy double Eagle )
straspol Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Tak tohle vlákno jsem našel až teď. Jsem strašně rád že jsem se nesnažil, asi bych se chytil jen jednou. Gratuluju k hezkému nápadu a výherci k pěkným hodinkám !
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 jak jsem už psal ----- Blahopřeji
Michelin Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Gratulace vitezi,cest porazenym. Me na jednicku napadl Oris nicmene stromy nejsou moje hobby a tak jsem dal ani nelaboroval.
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Nevedel som odpovedat na nic. A ked kfk vysvetlil odpovede tak som zistil ze to bolo velmi lahke a vlastne som vedel odpovedat na vsetko. Akurat ze by som sa musel zamysliet na dlhsie ako 3 vteriny . Tak gratulujem vyhercovi !
nickolas Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Letos jsem se neúčastnil, nicméně: KOFOLO KLOBOUK DOLŮ, JSEM RÁD ŽE TU JSOU LIDI JAKO TY!!!A soutěžní otázky/nápovědy - BOMBA!
carpaccio Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Vidíš to... A mně furt vrtalo hlavou, proč by sis zrovna Ty kupoval SeaHawky...
Povidláček Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Mě zase napadly hodinky Certina DS Eagle ale u zbytku bych nevěděl... Nicméně supr nápad a gratulace výherci!
Lamiczka Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Díky moc za supr nápad, já tušil že ty orlíky jsou hovadina, protože jsem si říkal, že jsi je asi nikdy neměl, ale člověk nikdy neví . Spíš jsem přemýšlel, jestli to není trochu přesmyčka na druhou - Prim Orlík = POčka, ale ty rolády mě fakt nenapadly Gratulace vítězi i všem, kdo se rozhodli luštit.
Tea Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Patří se ještě jednou poděkovat KFL za nevšední počin ? uspořádání (už druhého ročníku) vánoční soutěže. Zde mobilní rychlocvak výherních sněženek, tč. ještě odpočívajích na polštářku. K soutěži samotné snad jen dodám, že jsem byl také jeden z mnoha, kteří (zmateni sokolíkem) tipovali Orlíky, po vložení posl. nápovědy k jedničce šlo pak už jen hádat, jestli to nebudou třeba Moonwatch Apollo 11. Rolex bych nedal A jako starý skaut s odborkou dřevoznalce jsem stromy samozřejmě absolutně nepoznal (ambroň, kašťa ? wtf), to jen všemocný google dopomohl mi k hodinkám. Substituční šifra už šla a osmdesátiprocentního Ulfa jsem si googlem raději potvrdil. Skvělá zábava na víkend a smekám před KLF. Hezký den všem,T. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.